Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז מה יש לנו

2 מגברי 4EPX

1 מגבר אודיסון LRX 4.5

סט אחורי אודיסון VOCE 2WAY

סט קדמי עם בניה בקורות אודיסון 3WAY VOCE

HU Pioneer DEX-P99RS

סאב וופר מסדרת ה VOCE

יבוצע איטום בדלתות עם דינמייט

תמונות וביקורות על הסט לאחר ההתקנה וכיוונים

דעות, ביקורות, המלצות, הצעות יעול זה הזמן, הסט עדיין לא הותקן.

מקווה להגיע למפגש הקרוב ברמת גן

פורסם
סט מעולה, אבל למה אתה צריך סט אחורי? זה מושך במה והורס את הסאונד.

לא עדיף לעבוד 4WAY אקטיבי?

חד משמעי עדיף!

ואם לא אז עדיף לרדת לגמרי מהאחוריים ולקחת במקום את VOCE את הסט הגבוה יותר, ההבדלים ביניהם גדולים ובכסף לא ממש.

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

פורסם

עדכון קטן, מכיון שאני נמצא בקושי בבית והמון לחץ בעבודה אספר על כל התהליך התקנה בחירה במפגש הקרוב.

אז מה עשינו עד עכשיו:

בניה בקורות

החלפת כל החיוות ברכב

בניית פלטה

התקנה של 3 המגברים על הפלטה

התקנה של הקבל (כמובן של חברת קונקשיין אודיסון)

התקנת מפצלים

התקנת קורות ואת הסט עליהם

בידוד בדלתות עם דינמיט

החלפת ה- HU

הרכבה ונסיון ראשוני

ההתקנה נמשכה ליומים, החלה ביום שבת ב 12:00 ב 2:30 בלילה החלטנו לעצור

המשיך ביום למחר מ 17:30 עד 00:00 בלילה

אני חייב לציין שהפריקט היה מתיש למרות שהיתי על תקן מביא כלים, תאורן, יועץ לעניני בלבולי מוח ובעיקר מסיח דעת.

תוצאות:

פאק, זה כל כך שונה אקטיבי, פשוט סט שונה, האיכות פשוט מדהימה, המכשיר P99 פשוט מדהים.

אני עדיין לא התרגלתי לסאונד ולצערי לא מבין כלום בכיוונים, כבר היום בבוקר הספקתי ללחוץ על הכפתור הלא הנכון והמערכת איפסה את כל הכיונים שעשו לי. נכון לעכשיו הרסתי את הכיון אז אני מחכה להגיע לשבת ולחפש לפנות למישהו ללב שלו שמבין כמה זה קשה לנסוע ברכב עם מערכת כה איכותית ולשמוע חרא.

עכשיו שהסט מורכב אני נאלץ להסכים עם חברי הפורם, אכן סט אחורי מרגיש קצת מיותר, אך פשוט חבל לי למכור, זה הוא סט פצצה שאני אישית מתחבר אליו מאוד. הפסדתי מספיק כסף ממכירת פריטים קודמים, פשוט חבל למכור.

חשבתי אולי לבצע בניה בדלת ולהתקין רק וופר, או אולי להחליף את הסט לעוד סאב לא יודע בינתיים, אני אתיעץ עם חברי הפרם במפגש הקרוב..

שלומי, אני אשמח אם תעלה תמונות.

פורסם

מצד שני, עדיף עכשיו למכור אותו על גבי הפורום, שאנשים באמת יודעים שהשימוש שעשו בו הוא למטרות ניסיון, ולא יעברו שנתיים ואז תחליט למכור וערכו יצנח.

מאחל לך הרבה שעות האזנה והנאה מהסט-אפ החדש.

• תוכן חדש...