Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 80K

כעיקרון חשבתי על סופר מיני כמעט חדשה, בינתיים התמקדתי ביאריס אבל אני פתוח להצעות

הדרישות שלי מהרכב הוא לפני הכל צריכת דלק נמוכה (אני צריך לסוע מנתניה לת''א על בסיס יומיומי)

אמינות ובטיחות, כעיקרון אני מעדיף רכב שיהיה חזק(ביצועים) ולא איזה עגלה

בגלל זה התמקדתי ביאריס שנתונים 08-09 עם קילומטראז' נמוך.

ועוד משהוא האם עדיף גיר רובוטי או ידני? בעיקרון אני מעדיף רובוטי אבל רציתי לדעת אם יש בעיות של אמינות או החזקה עם גיר שכזה?

ואם יש טעם להוסיף עוד 20K ולקנות כבר יאריס חדשה?

האם זה יהיה כל-כך משמעותי/משתלם?

תודה מראש לעונים.

פורסם

יש פה אולי מישהו שבבעלות יאריס עםגיר רובוטי או מישהו שמבין האם גיר רובוטי זה עד כדי כך גרוע או שזה סתם שמועות?

פורסם

תערוך חיפוש בפורום על קורולה או יאריס.

נוח ונעים זה בטח לא. יש כאלה שמצליחים להתרגל וטוענים שהם מתפעלים אותו בצורה שמפחיתה את הרעידות והמכות, אני אישית לא הצלחתי ולא התחברתי.

אם הנסיעות שלך עירוניות ברובן תוכל להסתפק במכונית מיני חדשה ולהינות מרכב חדש עם אחריות. אם אתה מרבה בנסיעות בין עירוניות יש סופר מיני עדיפות שמצויידות בגיר אוטומטי בעל תפעול סטנדרטי ונעים וגם מאובזרות יותא מהיאריס הענייה.

בהצלחה ושבת שלום.

פורסם

אם צריכת הדלק היא עניין מרכזי עבורך (כפי שהיא הייתה עבורי בעת רכישת היאריס) מדובר לדעתי באחת הרכישות המוצלחות בקטגורית הסופר-מיני המשומשות, כי באמת מדובר בצריכה נמוכה ביותר.

אבל - כמי שנהג די הרבה על יאריס רובוטית ב-4 השנים האחרונות, אני חייב להגיד שהגיר הרובוטי שלה לטעמי איננו נוראי כפי שמציגים אותו, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהעברת ההילוכים שלה פחות נעימה מאשר תיבה אוטומטית רגילה, וזה המחיר שאתה משלם על צריכת דלק נמוכה.

באופן אישי אני לא אמליץ על היאריס למי שעיקר נסיעותיו הן עירוניות, כי עיקר הבעיה של התיבה היא בהעברה בהילוכים הנמוכים (בעיקר בין ראשון לשני), וכמו כן הרכב לא מצטיין ב'זחילות' עדינות במהירות נמוכה שנדרשות לתמרוני חנייה.

אבל... וזה עשוי להיות קריטי עבורך, מדובר ברכב מצויין ואמין עם תחזוקה נמוכה ביותר. אמנם הרכב שרכשתי היה חדש, אבל גם לאחר נסועה של 90,000 ק"מ הפעמים היחידות שהרכב נכנס למוסך היו בטיפולים תקופתיים.

אני מציע שתמצא לך יאריס טובה באחד הלוחות, תיסע עליה קצת בתוך העיר, ותראה איך היא מרגישה לך.

אם אתה מסתדר עם התיבה - לך על זה.

פורסם
בתקציב כזה הייתי הולך על השברולט ספארק

בהצלחה.

הוא ביקש רכב עם ביצועים סבירים...

נסה גם סוזוקי סוויפט או יונדאי i20 .

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
שלום, אני מעוניין לרכוש רכב בתקציב של עד 80K

כעיקרון חשבתי על סופר מיני כמעט חדשה, בינתיים התמקדתי ביאריס אבל אני פתוח להצעות

הדרישות שלי מהרכב הוא לפני הכל צריכת דלק נמוכה (אני צריך לסוע מנתניה לת''א על בסיס יומיומי)

אמינות ובטיחות, כעיקרון אני מעדיף רכב שיהיה חזק(ביצועים) ולא איזה עגלה

בגלל זה התמקדתי ביאריס שנתונים 08-09 עם קילומטראז' נמוך.

ועוד משהוא האם עדיף גיר רובוטי או ידני? בעיקרון אני מעדיף רובוטי אבל רציתי לדעת אם יש בעיות של אמינות או החזקה עם גיר שכזה?

ואם יש טעם להוסיף עוד 20K ולקנות כבר יאריס חדשה?

האם זה יהיה כל-כך משמעותי/משתלם?

תודה מראש לעונים.

היתה לי יאריס, לא הצלחתי להתרגל לגיר הרובוטי.

לך לנסיעת מבחן ברכב חדש כזה ותנסה לנהוג בפקקים או בכביש צר כשאתה מחפש חניה. אחרי בדיקה כזו אתה תבין לבד למה אתה לא רוצה את הרכב הזה. מבחיינת סחירות יהיה לך קשה ביותר למכור אותו . היה לי רכב 2010 ולקח לי כמה חודשים.

פעם ראשונה שהיתה לי טויוטה יאריס, וזו הפעם האחרונה שתהיה לי טויוטה!

• תוכן חדש...