Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה באאודי שנת 2003 מנוע 2000a4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם!

בזמן האחרון נדלקת לי הנורה של הברקסים עם סימן קריאה אדום מהבהב מלווה ב3 צפצופים, הנורה לא נדלקת קבוע אלה מבליחה כל כמה שניות או דקות תלוי בנסיעה ובדרך..אני חושב שזה אחד החיישנים שלא תקין , הבעיה שאני לא יודע איזה חיישנים והיכן הם נמצאים?!

יש למישהו מושג? האם נתקלתם בדבר כזה??

תודה רבה מראש8)

פורסם

יתכן שהנורה נדלקת בגלל חוסר בנוזל בלמים.

אם אכן חסר נוזל בלמים, אז הוסף אבל דאג להגיע בהקדם למוסך לבדיקת סיבת החוסר שעלולה להיות

עקב נזילה במע' או שחיקה גבוהה של רפידות או נעלי בלם.

בברכה - רפי לין

פורסם

בדקתי ולא חסר נוזל בלמים ואפילו הוספתי ליתר ביטחון, רפידות הבלמים תקינות ובמצב טוב, המנורה נדלקת בתנועה ולא קבוע...למיטב ידיעתי אם הרפידות שחוקות זה מדליק את המנורה רק בהתחלה בתור אזהרה

פורסם

3 ציפצופים+נורת אזהרה מהבהבת מעידים על חוסר בנוזל בלמים או/גם בעיה במערכת EBD.

לפי התיאור שלך לפי דעתי הבעיה במערכת EBD ולכן הוספת נוזל בלמים לא תפתור את הבעיה.

גש למוסך בהקדם.

למצב שחיקת רפידות יש מנורה נפרדת בצבע כתום/צהוב ולא אדום.

איזה כייף לי :)

• ספונסר פורום
פורסם

בדרך כלל החיווי הזה מופיע בגלל חוסר בנוזל בלם ,

במידה ולא חסר נוזל בלם בכלל אז יתכן שיש תקלה במצוף הפנימי

שבתוך מיכל השמן של נוזל הבלם .

במקרה כזה אתה תצטרך להחליף את מיכל השמן שעלותו כ 400 שח .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...