Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לסאב cerwinvega v12

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,יש לי סאבוואפר של 400W 200RMS שמחובר למגבר JBL1004 בגישור...הבנתי שבגישור המגבר שלי מוציא 287RMS +-

עד כמה כדאי לי לפתוח תגיין כדי לנצל את הסאב? אני מרגיש שהוא לא נותן יותר מידי ...עם הנתונים שנתתי אני יכול לפתוח איתו יותר מחצי גיין?

פורסם

גיין הוא לא חוגת ווליום, ומהנתונים שאתה נותן לא ניתן לדעת כמה גיין ניתן לפתוח בבטחה.

מה המתח ביציאות קדם המגבר בר"ד שלך? על כמה אחוז מהעוצמה האפשרית בר"ד אתה שומע?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

איזה ר"ד זה?

לא ממש משנה לי כמה W המגבר הפנימי מוציא, חשוב לי כמה מוצהר המתח ביציאת קדם המגבר וכמה הוא קרוב למוצהר.

בקיצור, תן את הדגם של הר"ד, אולי זה יאפשר לנו לעשות משהו.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

DEH-P69501b Pioneer זה הרדיו דיסק שלי...לא כל כך הבנתי מה אתה רוצה לבדוק כי אני לא כל כך מבין בזה,מחכה לתשובה תודה על העזרה

• תוכן חדש...