Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הדלק מהמכל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, רציתי לשתף אותך בדבר הכול כך מעצבן הזה,

הרכב המדובר הוא פורד פוקוס,

אני קם בבוקר יורד אל האוטו, מניע והופ, אין לי דלק, והמנורה צועקת, ורק אתמול מילאתי פול טנק,400 שקל.

עושה סיבוב מסביב לאוטו ומה אני רואה?! סמרטוט ספוג בדלק ודלק ששפוך על הרצפה. הבנתי כבר שגנבו לי דלק מהמכל.

נוסע למוסך לאט לאט ומגלה שהצינור שמחבר בין הפייה שמתדלקים דרכה עד למכל הדלק חתוכה באמצע עם סכין יפני, וששברו לי את הקליפסים של הטמבון האחורי. איזה אנשים... אני מאחל להם את כול הרע שבעולם.

ואני שובר את הראש איך הם ניכנסו ככה מתחת לאוטו ושאבו את כול הדלק?

כול התיקון היה 450 שקל, הצינור והעבודה +400 שקל, דלק שניגנב, ועוד 850 שקל נזק.

חשוב לציין שאני גר בבנין והאוטו בחנייה מקורה, ולייד 6 רכבים שבהם לא נגעו אפילו.

יש לכם שיטות איך להגן על הצינור הזה שלא יחתוך אותו שוב אבא שלי רוצה להכין לי צינור מאלומיניום ולהלביש אלו

שמחתי לשתף אותך במקרה הכול כך מעצבן הזה ושלאן הנשים הגיעו :)

1303828975772.jpg

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אתה מחדרה?

לאחד מהחברים שלי גנבו דלק ובפעם השניה גם פרצו לרכב עצמו וגם לעוד 4 מכוניות בחניה הפרטית של הבניין.

מאז הם מחנים ברחוב...ומאז שקט

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

בעבר ראיתי מספר פעמים גנבות של דלק (סולר), ממשאיות.

שם "השיטה" קלה יותר, מכיוון שהמיכל בדרך כלל במשאיות הוא חיצוני, לכן היו מחוררים את המיכל מלמטה, או שפשוט שוברים את המנעול מלמעה.

"השיטה" של הנהגים כדי להמנע מגנבה כזו זה לא לתדלק את הרכב למיכל מלא, ולדאוג להגיע איתו לחניון, או לחנית הבית כאשר הוא ריק, ולתדלק בבוקר לפני הנסיעה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא יאומן גם יאומן.

מחירי דלק+כמות החולרות שמסתובבות חופשי ברחובות ארצנו זבת החלב ודבש=פלא שלא שומעים על מקרה כזה פעמיים ביום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה שמעניין אותי, זה איך לכל הרוחות יש לבבונים הללו חוש ריח למצוא את המכוניות שיש להן מיכל מלא?

חוץ מזה הכל ברור-

אלו לא ממש ראשי ארגוני פשע.

נניח שיש לכמה ערסים עטויי כפכפים חשק פתאומי לנסוע, נניח מחדרה לאילת.

סתם להזרק על החוף.

ממלאים את הDL שנת 88 בכמה ק"ג של גרעינים שחורים, כמה דיסקים, מנגל, שקש"ים.

מה חסר? אה, דלק. ואללה, יקר דלק. מה הבעיה? מחרבים למישהו את האוטו החדש שלו- והופ! חסכנו כוון אחד.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

שילך להם לתרופות. או ע"מ להיות רלוונטי יותר - שישתמשו בדלק כדי להגיע לבהי"ח...

גועל נפש

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

ואני מאמין שתמשיך כל עוד מחיר הדלק ימשיך לעלות.

אני לא חושב שיש מה לעשות נגד זה כל כך אולי להחנות במקום עם תנועת אנשים בלילה ומואר חוץ מזה לא נראה

שיש כל כך מה לעשות.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...