Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הדלק מהמכל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה כתבה על העניין הזה לפני כמה חודשים בעיתון מקומי בחדרה..באמת אנשים בלי לב.

שאלה טיפשית אבל האזעקה של הרכב לא הייתה אמורה לצפצף?

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נהג מתחיל, תתפלא אבל המשטרה אמרה שהיא תפעל בהליכי חקירה, לקחו אותי לתחנה, שרפתי יום שלם עד שנכנסתי לחוקרת, היא לקחה עדות, משהו כמו 5 דק' אחרי שחיכיתי קרוב ל 5 שעות.

עברו כמעט 3 שנים מאז, אני עד היום מחכה =\.

לך תדע, אולי בעוד איזה עשור אני יקבל תשובה, ופתאום איזה פיצוי של כמה מאות אלפים XD!

תאמין לי משתלם להיות רמאי וגנב במדינה כזו, זה בושה, אבל אנשים יוצאים מדברים בכלכך קלות שזה מפתה.

זה שלא עדכנו אותך \ קראו לך להעיד, לא אומר שהוא לא נשפט. אבל, אם להיות מציאותיים, התיק כנראה נסגר "מחוסר עניין לציבור". איכשהו, אבל, לציבור תמיד יש עניין כמה מהר אתה נוסע.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

פורסם
אולי פשוט להתקין כמה מנורות חזקות שיאירו את החנייה?

אם התאורה מספיק חזקה אולי הגנבים יפחדו להתקרב ויעדיפו חנייה חשוכה ואפלה אצל השכנים....

זה לא יעזור , החניות לפחות במקרה של הבניינים של החבר מבודדות מהרחוב .

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם
שאלה טיפשית אבל האזעקה של הרכב לא הייתה אמורה לצפצף?

שאלה יפה! אבל עכשיו נכנסו לתוקף תקנות הרעש החדשות, אשר אוסרות על התקנת צופר אזעקה לרכבים חדשים, ותוך 6 שנים לכל הרכבים.

בהמשך בטח יאסרו התקנת מצלמות, פרוז'קטורים וכו'.

פורסם

כחדרתי (שכותב עם סימני פיסוק), אני חייב להגיד שזו בושה למשטרה בעיר שלנו שהיא מתנהלת ככה.

צריך להתחיל לחשוב על קומבינות-אולי להרכיב צינור ממתכת במקום הצינור הרגיל כדי שלא יוכלו לחתוך אותו.

אם הם יודעים להגיע ולחתוך צינור דלק כשהמיכל מולא עד הסוף אז זה אומר רק דבר אחד-שיש מתצפתים על הלקוחות הקבועים בתחנה. מה שלדעתי נכון לעשות הוא לא לתדלק בתחנה קבועה. צריך כל פעם ללכת לתחנה אחרת. עדיף לשלם עוד 10 שקלים ולתדלק בתחנה אחרת מאשר להמשיך ולשלם הרבה יותר על הנזק שנגרם.

פורסם

איזה חולארות, זה פשוט לא ייאמן.

זה סטרטאפ חדש כנראה - דלקן לערסים.

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם

כן הייתי במשטרה ואין מה לעשות עם זה הרבה .

ולגבי התאורה היו לנו לי כמה מנורות בחנייה אבל כנראה זה הפריע למישהו והמנורות כול פעם נעלמות .

ועכשיו לאחר המקרה עלה במוחי רעיון קטן להלביש על הצינור הדלק עוד צינור מאלומיניום שיגן עלו מפני חיתוך

ומהגנבים חסרי חיים האלה...

יום שישי אני יתקין את זה על האוטו ויעלה תמונות שזה מורכב מקווה שזה יעזור ...

פורסם

אני לא מבין, אנשים באמת לא מפחדים לבצע עבירה שיכולים להיאסר בגללה בשביל 300 שקל?

אותם אנשים ממש טיפשים ואפסים שזה משהו לא ייאמן...

פורסם
אני לא מבין, אנשים באמת לא מפחדים לבצע עבירה שיכולים להיאסר בגללה בשביל 300 שקל?

אותם אנשים ממש טיפשים ואפסים שזה משהו לא ייאמן...

לפני כעשרים שנה היתה לי חיפושית.

חניתי באמצע היום לחצי שעה במתחם בורסת היהלומים .

הלכתי לפגישה, ושכחתי את הסיגריות ומצית חד פעמית על הדש-בורד (חיפושית אמריקאית,היה לה דש-בורד!)

חזרתי ומצאתי חלון שבור ואין סיגריות ומצית.

לא יודע אם אתה מכיר את המתחם, אך זהו אחד המקומות המאובטחים בארץ. גם אבטחה פרטית וגם סיורי משטרה תכופים.

ובכ"ז - בשביל חצי קופסאת מרלבורו (שעלתה אז 4.5 ש') שברו לי חלון צד.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

• תוכן חדש...