Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גנבו לי את הדלק מהמכל!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זאת לא תופעה חדשה בחדרה.

בעיקר הנפגעים אלה האנשים שיש להם חניה פרטית בבניין שהיא גם צדדית (ככה העבודה הרבה יותר קלה).

במקרה של החבר ,הם גם פרצו לרכב גנבו ג'ק,סט כלים,ערכת קפה ושש בש ישן ושבור ולא לקחו את המערכת סטריאו.

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כבר הרבה זמן שאני רוצה לעשות מצלמה על הרכב אבל זה טיפה ביכלל הסכום שמבקשים והמקום

מחיר זה דבר יחסי. אם זה מפחית ונדליזים שהיה גורם לך להוציא אלפי שקלים על מראות, צמיגים ושאר דברים - זה משתלם. המחיר למערכת פשוטה הוא כ-2000ש"ח כולל מכשיר הקלטה ומצלמה אחת לפחות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
מחיר זה דבר יחסי. אם זה מפחית ונדליזים שהיה גורם לך להוציא אלפי שקלים על מראות, צמיגים ושאר דברים - זה משתלם. המחיר למערכת פשוטה הוא כ-2000ש"ח כולל מכשיר הקלטה ומצלמה אחת לפחות.

התקנת מצלמה. מה אתה עושה עם הצילומים?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיף להתקין את המצלמה במקום גלוי, כדי שתשמש גם להתראה וכמובן לשים שלט גדול בחנייה "החניון מצולם 24 שעות".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הייתי אומר "שולח את זה למשטרה" אבל.... אין צורך להסביר למה זה מיותר, נכון?

יחד עם זאת, ממליץ מאוד בכל זאת לשים מצלמה לשם הרתעה -

הגנבים יראו מצלמה ויתכן ויעדיפו להמשיך הלאה ולא להתעסק עם הרכב שלך...

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

פה בדיוק הבעיה! החוסר אונים של האזרח אל מול הבטלה של המשטרה ומערכת המשפט המהוללת שלנו.

לא ייתכן שאנשים עושים מה שבא להם ויוצאים מזה בערבות ומקסימום קנס או תנאי, אבל דוחות יודעים לחלק פה בהצטיינות!

הרי כבר כל עבריין צעצוע יודע שהיום במדינת ישראל גם אם תדקור מישהו הסיכויים שלך להיכנס לכלא הם כמעט אפסיים אז למה לא להסתכן באזהרה מאדון שופט שגם תגיע 3 שנים אחרי המקרה כי מערכת המשפט פה זזה בקצב של המכס בערך והנה מתכון לעתיד זוהר של המדינה.

ברגע שיתחילו עונשים כמו שצריך ותקתוק של בתי המשפט אז הכל ייפסק!

פורסם

אוףףף איזה מעצבן זה.

אני יגיד לך מה, לפני כמה שנים, כל פעם אחרי שתידלקתי את הרכב, באותו לילה מפוול הייתי קם בבוקר לרבע טנק -

זו הייתה תקופה של חודש רצוף, השתגעתי כבר, לא ידעתי מה לעשות, איך תמיד אחרי תדלוק הגיעו אליי.

יום אחד אמרתי זהו, תדלקתי את הרכב, נשארתי ער בחלון כל הלילה, עד שבסביבות 3 וחצי 4 בלילה, אני רואה בחור מגיע, כולו לבוש בשחור עם כובע.

אמרתי הנה הוא, איך שהוא נוגע ברכב ידעתי שזה הוא, ירדתי למטה, בשקט, עמדתי מאחוריו, אני רואה אותו עם צינור מזגנים שואף, עושה וואקום ומכניס למיכל, והכל עובר למיכל חיצוני שהוא מביא.

חיכיתי שהוא ימלא ימלא, בדיוק בסיום אני חונק אותו מאחורה, קושר אותו עם חוט ניילון, משכיב אותו על הרצפה עם רגל על הפנים ומתקשר למשטרה, עוד לא הספקתי להתקשר, הוא איכשהו ברח לי, הנעתי את הרכב ועשיתי אחריו מרדף, אני חייב לציין שהוא פשוט היה כמו אצן, לקח לי זמן לתפוס אותו.

תפסתי אותו, ובסוף התגלה - הבחור הזה היה המ-ת-ד-ל-ק בתחנה שאני תמיד מגיע אליה! ואז הכל היה ברור איך תמיד ידעו להגיע שאני מתדלק.

אוחח!

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם
התקנת מצלמה. מה אתה עושה עם הצילומים?

המצלמה משמשת בעיקר להרתעה (יש אחת חיצונית בוהקת ועוד אחת שמצלמת מבפנים באיכות גבוהה). לפעמים נעשה שימוש בחומר המצולם, למשל לפחות לדעת מי (העולם קטן ותמיד טוב לדעת עם מי אתם חים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אגב, אם התקציב בעייתי, לפי דעתי תתחיל עם הדמי.

ראיתי כמו מצלמה כזו, שהיא נראית אמיתית, עובדת על סוללות, מבריגים אותה לאיזה גוף, והחיבור עם חוט, ממש נראית אמיתית.

היא עובדת על חיישנים כאלה, שברגע שהיא קולטת אותך, היא זזה עם הכיוון שלך ומדליקה הבהוב אדום! באמת משהו נחמד.

לא עולה יותר מ 150 ש"ח. נראה לי שווה להתחיל עם זה

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

בחוברת של ישראכרט ראיתי מצלמת דמה בגרושים, משהו כמו כמה עשרות שקלים. לדעתי, תשיג את האפקט.

אגב, לפני 20 שנה, הייתי עד לגילוי של חבר משפחה שגנבו לו דלק דרך חיתוך הצינורית, ככה שמקרים כאלה היו גם לפני עליית מחירי הדלק.

seat leon 1.8 tsi DSG

פורסם

חשבתי על הדברים האלה אבל אז הם יבואו מוכנים עם מסכה או כובע להסתיר את הפנים

חבר אמר לי רעיון חמוד שהוא עשה עם מצלמת אינטרנט יחסית טוב שהוא עשה לה כבר לש usb למחשב והוריד תוכנה של הקלתה

חשבתי לעשות ככה אבל זה בעיה ביגלל שאני גם בבניין קומות וזה בעייה עם הכבלים והכול ומצלמה דמי זה סתם בזבוז אני חושה עם כבר שניראה מה קורה ואני מכבה שלא היה יותר כלום עם זה ימשיך אז כבר נתחיל ללכת על עניין המצלמה ברצינות

פורסם

מצלמת אינטרנט לא מתאימה. היא לא מספיק רגישה בתנאי תאורה חלשים, אורך מוקד שלה קצר מאוד והיא מיועדת לצילום פנים מקרוב. מצלמת גוף טובה מאוד + עצמית עם צמצם אוטומטי עולים מעל 1000ש"ח (אפשר למצוא גם בחצי ממחיר הזה, אבל הרבה פחות רגיש לאור). אפשר למצוא מצלמה שבאה עם תאורת לדים, הגנה מפני מזג אויר החל מ-250 ש"ח בערך, מצלמה טובה לצילום לילה בסביבות 400ש"ח.

פורסם
אוףףף איזה מעצבן זה.

אני יגיד לך מה, לפני כמה שנים, כל פעם אחרי שתידלקתי את הרכב, באותו לילה מפוול הייתי קם בבוקר לרבע טנק -

תפסתי אותו, ובסוף התגלה - הבחור הזה היה המ-ת-ד-ל-ק בתחנה שאני תמיד מגיע אליה! ואז הכל היה ברור איך תמיד ידעו להגיע שאני מתדלק.

אוחח!

א', כל הכבוד. ב', מה היה עונשו של המנוול?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יוצאים מהמשטרה מושפלים (סליחה שהפרענו לכם באמצע העבודה כי יש פעילות דחופה= ארוחת צהריים) וברמיזה שאם לא תטפלו בזה לבד (כל אחד עם הפירושים שלו) אין פתרון.

החבר המוזכר לעיל הלך לקבל תו חניה מהעירייה ומחנה ברחוב בשעות היום .

כמו במקרה שלך זה קרה בסביבות 2-3 לפנות בוקר.

האח לשלטון החוק האח האח האח

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

• תוכן חדש...