Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 404 ציונית-לאומנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשעשיתי קצת סדר בתמונות גיליתי את הצילומים של הפיג'ו יוצאת הדופן הזו. לא יודע אם התמונות האלו עלו אי פעם לפורום, אז אני מעלה. האוטו מצופה כולו בעץ, בפנים ובחוץ, עם דגם קומפלט של הר הבית וכל סמל יהודי שאפשר להעלות על הדעת.

צילמתי אותו בשנה שעברה באילת עם הפלאפון, אז סליחה מראש על האיכות הנמוכה.

Picture 012.jpg

Picture 013.jpg

Picture 014.jpg

Picture 015.jpg

Picture 016.jpg

Picture 017.jpg

1973 ,DS23 Pallas

פורסם
כשעשיתי קצת סדר בתמונות גיליתי את הצילומים של הפיג'ו יוצאת הדופן הזו. לא יודע אם התמונות האלו עלו אי פעם לפורום, אז אני מעלה. האוטו מצופה כולו בעץ, בפנים ובחוץ, עם דגם קומפלט של הר הבית וכל סמל יהודי שאפשר להעלות על הדעת.

צילמתי אותו בשנה שעברה באילת עם הפלאפון, אז סליחה מראש על האיכות הנמוכה.

להערכתי שווה הרבה יותר מהפ504 של אחמידי נאג'אד .

פורסם

איך עובר טסט ? בעזרת השם!!

ממש לא שינוי מבנה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מעבר לשינוי המבנה (וכמובן שהבוחן שמעביר רכב כזה טסט צריך לשבת בכלא ולא לאשר רכבים) המשקל הנוסף על הרכב שפוגע בהחלט ביציבות הרכב . הרכב לא תוכנן לשינוי מבנה כזה ולמשקל נוסף כזה על כל חלקיו.

בפתח תקווה הסתובב הרבה שנים רכב בסגנון דומה רק שהוא היה דייהטסו שרייד. שעל גגו ועל מכסה המנוע שלו רותכו כל מיני פסלוני מתכת קטנים, ושאר שטויות, וכ"ו . הרכב לדעתי הורד מהכביש לפני כמה שנים וטוב שכך. ברכב נסע קשיש ועל הרכב היה רשום בצדדים כיתוב כלשהו . יש בפתח תקוה (לא נציין מיקום) חיפושית שמכוסה כולה במין מטבעות כלשהם או מה שזה לא יהיה והיא כבר מזמן לא נוסעת, .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

רכב כזה לא צריך ביטוח!

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם

עם כל המגרעות החוקיות שאולי יש לזה,והפגיעה לאנשים מסוימים בשימור רכב אספנות,אני לא נכנס לכל הנקודות האלה כי זה לא עניין שלי ! אבל מה שכן מי שעשה את עבודת העץ על הרכב הוא אומן והעבודה מדהימה ולדעתי זה נחמד לראות יצרה מופלאה כזו.

פורסם
צילמתי אותו בשנה שעברה באילת

הרכב עדיין באילת.

ראיתי אותו חונה במרכז העיר לפני כחודש.

הוא צריך מאד להזהר שהוא ממלא דלק

גם בשטיפה אוטומטית.

לא תוכנן לשינוי מבנה כזה ולמשקל נוסף כזה על כל חלקיו.

לעניות דעתי תוספת המשקל לא תביא להתנהגות שונה של הרכב, שלא היתה נגרמת מנסיעה ברכב מועמס עם חמישה נוסעים בוגרים, אבל עדיין, מבחינה חוקית אתה כמובן צודק.

שעל גגו ועל מכסה המנוע שלו רותכו כל מיני פסלוני מתכת קטנים, ושאר שטויות

הוא לא הראשון. אורי גלר עשה זאת קודם.

461.jpg

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
מעבר לשינוי המבנה (וכמובן שהבוחן שמעביר רכב כזה טסט צריך לשבת בכלא ולא לאשר רכבים) המשקל הנוסף על הרכב שפוגע בהחלט ביציבות הרכב . הרכב לא תוכנן לשינוי מבנה כזה ולמשקל נוסף כזה על כל חלקיו.

בפתח תקווה הסתובב הרבה שנים רכב בסגנון דומה רק שהוא היה דייהטסו שרייד. שעל גגו ועל מכסה המנוע שלו רותכו כל מיני פסלוני מתכת קטנים, ושאר שטויות, וכ"ו . הרכב לדעתי הורד מהכביש לפני כמה שנים וטוב שכך. ברכב נסע קשיש ועל הרכב היה רשום בצדדים כיתוב כלשהו . יש בפתח תקוה (לא נציין מיקום) חיפושית שמכוסה כולה במין מטבעות כלשהם או מה שזה לא יהיה והיא כבר מזמן לא נוסעת, .

אני לא מופתע לקבל תגובות כאלה עם התרבות המוטורית ה"מפותחת" בארץ. אתה יודע כמה יצירות כאלה מסתובבות בכל העולם? תכנס לגוגל מחכה לך הפתעה. מה הוא כבר הוסיף, 100-150 קילו? כמה שוקלים חמישה מבוגרים שיושבים ברכב, פחות מזה? הבאת פה תגובה של מינימום מהנדס רכב בכיר.:evil:

• תוכן חדש...