Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה פיקנטו בישראל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז גם אני כמו רובנו, קיבלתי "מערכת שלטי נוחות" הכוללים זוג שלטים, קודנית ואיתורן.

אשמח לקבל צילום של אחת מההזמנות של החברים כאן שכן קיבלו חיישני רוורס כדי שנוכל גם אנחנו להנות מההטבה.

אני מצטרף לבקשת אבי, בבקשה שלחו לנו טופס הזמנה שקיבלתם חיישני רוורס במתנה כדי שגם אנחנו הדרומיים נוכל להנות מהמתנה.

תודה רבה

• תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

idanboko

אני מצטרף לבקשת אבי, בבקשה שלחו לנו טופס הזמנה שקיבלתם חיישני רוורס במתנה כדי שגם אנחנו הדרומיים נוכל להנות מהמתנה.
Avinusha

אז גם אני כמו רובנו, קיבלתי "מערכת שלטי נוחות" הכוללים זוג שלטים, קודנית ואיתורן.

אשמח לקבל צילום של אחת מההזמנות של החברים כאן שכן קיבלו חיישני רוורס כדי שנוכל גם אנחנו להנות מההטבה.

xpozot

לגבי חיישני רוורס, שאלתי והוא אמר שהוא לא יכול לתת מתנה, הסברתי לו שיש כאלו שקיבלו, הוא אמר שבמידה ואראה לו טופס הזמנה של מישהו שקיבל, הוא יתן לי גם, אז אם מישהו שעשה הזמנה יכול לצלם ולשלוח לי בפרטי אני יותר מאשמח.

אנחנו אמנם רק שלושה פה בפורום שמבקשים טופס הזמנה של מישהו שכתוב לו "חיישני רוורס במתנה", אני יודע עוד לפחות על שניים שגם צריכים, מי מרים את הכפפה ועוזר לנו?

אגב לכל המעוניינים פתחתי קבוצה בפייס בשם: "קיה פיקנטו החדשה" כולם מוזמנים :)

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

arthur88 אתה מבין היחידים ברי המזל שהצליחו לעשות נסיעת מבחן (על הידנית) ולא הזמנת??

מה עם לפחות ביקורת? קצת נתונים איך היה וכו'?

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם
אז כפי שהבטחתי, אני חוזר עם רשמים.

הייתי היום בסוכנות בבאר שבע, וכבר מבחוץ זיהיתי את הפיקנטו ועלה לי חיוך.

הרכב קטן מידות אך מרווח להפליא מבפנים, מעוצב בצורה חצופה ונועזת, אך יחד עם זאת לא מרגיש כמו מכונית צעצוע.

התחושה היא שהשתמשו בחומרים עמידים ברוב המקומות ברכב, אם כי מנופי האיתות מאחורי ההגה מרגישים ונראית זולים.

בנוסף, מערכת השמע עשוייה גן היא מחומרים זולים ולא מזמינים למגע.

לעומת זאת הדשבורד עשוי מחומר קשיח אך בעל תחושת מגע טובה ונעים למראה, ההגה גם הוא מרגיש מצויין ובאופן ככלי התחושה היא של רכב אמיתי ולא של רכב זול.

לאחר ההתרשמות שלי מהרכב, ניגשתי לנציג, וכפי שאמרו קודמיי בהתחלה הוא מעט לחוץ ולא מסביר פנים, אך לאחר שהסברתי את עמדתי בהגיון וברוגע, שאני הוא הלקוח, שרוצה להזמין את הרכב ולפני זה רוצה לדעת שתמורת הכסף שאני משלם אני יודע בדיוק מה אני מקבל, הוא מיד הפך עורו ובהמשך היה אפילו נחמד ו"מכר" אינפורמציה מבלי ש"אצמיד לו אקדח לרכה".

אז לאחר שביררתי עם הנציג את כל הפרטים ואפילו העליתי בפניו את נושא השרשור כאן בקארז-פורום על עניין חיישני הרוורס, הוא ציין בפניי שמאוד היה רוצה "לפנק" את הלקוחות אך ידיו כבולות, לכן הוא מבקש טופס הזמנה של אחד מחברי הפורום שכבר הזמין, כדי שיוכל לצאת בבקשה מול "האנשים מאחורי השולחנות הגדולים" ולבקש מהם לשחרר קצת מהאזיקים הצמודים.

אז גם אני נכנס לסטטיסטיקה ומחכה לפיקנטו שלי. :-P (עוד לא סגור על הצבע, כרגע ההזמנה עומדת על כסוף)

בברכה, אבי.

איתורן ?

מה הכוונה באיתורן?

פורסם

מצטרף לבקשה להעתק של ההזמנה מאלה שקיבלו כל מיני תוספות. גם בחדרה לא ששים לתת כלום מעבר לקודנית ועוד שלט.

פורסם

היי ,

אני חושב לקנות את הפיקנטו (די סגור ,עד סוף השבוע אני סוגר ) , מתלבט עדיין לגבי הצבע , חשבתי על טיטניום . למישהו יש אולי תמונה אמיתית של הרכב עם הצבע הזה או אם מישהו ראה את הצבע באחת הסוכנויות ?

פורסם
arthur88 אתה מבין היחידים ברי המזל שהצליחו לעשות נסיעת מבחן (על הידנית) ולא הזמנת??

מה עם לפחות ביקורת? קצת נתונים איך היה וכו'?

תראה התלהבתי כמו כולם מהרכב והלכתי לעשות נסיעה בחולון (אגב לא צריך לקבוע - פשוט באים בין 9 ל5 והרכב זמין).

בגדול לדעתי מבחינת המראה והאיבזור הוא הכי טוב בקטגוריה ושווה את המחיר שלו אבל הסיבה שלא קניתי עכשיו היא שאני צריך למכור את הרכב שלי קודם וגם אני מחכה למבצע של חבר שיבוא בשלב כלשהו במהלך השנה.

לגבי הנסיעה: ב100 קמ"ש הרכב הוא בכ3000 סלד שזה לא מעט אבל כנראה שזה בגלל המנוע. 2 דברים שלא אהבתי זה ההגה הקל מאודדד והעובדה שהמחשב מתריעה לך מתי להעביר הילוכים, ואם אתה רוצה לשמור על צריכת דלק טובה אתה צריך לנהוג לפי מחשב הדרך. יצא מצב שאני בכביש מהיר וכבר ב70 קמ"ש בהילוך 5 ופשוט לוקח המון זמן להגיע ל100 קמ"ש היות ואין מספיק כוח.

אם הייתי מושך את ההילוכים אז הייתי מגיע הרבה יותר מהר ל100 קמ"ש אבל כמובן שהצריכת דלק תיפגע.

אני לא ממהר כרגע לקנות את הרכב גם בגלל המבצע של חבר וגם כי ניתן לזמן לעשות את שלו

פורסם
תראה התלהבתי כמו כולם מהרכב והלכתי לעשות נסיעה בחולון (אגב לא צריך לקבוע - פשוט באים בין 9 ל5 והרכב זמין).

בגדול לדעתי מבחינת המראה והאיבזור הוא הכי טוב בקטגוריה ושווה את המחיר שלו אבל הסיבה שלא קניתי עכשיו היא שאני צריך למכור את הרכב שלי קודם וגם אני מחכה למבצע של חבר שיבוא בשלב כלשהו במהלך השנה.

לגבי הנסיעה: ב100 קמ"ש הרכב הוא בכ3000 סלד שזה לא מעט אבל כנראה שזה בגלל המנוע. 2 דברים שלא אהבתי זה ההגה הקל מאודדד והעובדה שהמחשב מתריעה לך מתי להעביר הילוכים, ואם אתה רוצה לשמור על צריכת דלק טובה אתה צריך לנהוג לפי מחשב הדרך. יצא מצב שאני בכביש מהיר וכבר ב70 קמ"ש בהילוך 5 ופשוט לוקח המון זמן להגיע ל100 קמ"ש היות ואין מספיק כוח.

אם הייתי מושך את ההילוכים אז הייתי מגיע הרבה יותר מהר ל100 קמ"ש אבל כמובן שהצריכת דלק תיפגע.

אני לא ממהר כרגע לקנות את הרכב גם בגלל המבצע של חבר וגם כי ניתן לזמן לעשות את שלו

מה המבצע של חבר?? הרכב שלי אמור "להגיע לארץ" ב25/5 אז אם יש מידע קונקרטי אשמח להעביר את הרכב שלי לחבר פורום (ההזמנה שלי כוללת מרמי שמשות קודנית חישנים ומגני רוח) אחר אם שווה לחכות.

פורסם

שלום.

אני מחפש כבר כמה זמן רכב קטן, קומפקטי וחסכוני. לאחר משהו כמו חודש של בדיקות ובירורים, הגעתי למסקנה שהפיקנטו תהיה הבחירה היותר טובה בשבילי.

ראיתי שהתארגנה קבוצה לקניה מרוכזת. אשמח לקבל פרטים על אותה קבוצה.

כמו כן, קבעתי נסיעת מבחן על האוטומט לעוד שבועיים וחצי. הם ממש מוצפים בבקשות לנסיעות מבחן. מה שכן, הספקתי להרגיש את הI10 והתאכזבתי. המנוע מרגיש חלש טיפה. האם אני צפוי לאכזבה בפיקנטו?

פורסם

כרגע אין מבצע של חבר

אבל כל שנה יש מבצע של קיה עם חבר, כמובן שזה לא יקרה בקרוב אבל לדעתי עד סוף השנה זה יקרה

פורסם

המבצע של חבר יגיע לקראת סוף יולי.

לדעתי לא שווה לחכות לו משתי סיבות:

קודם כל, אם המבצע יהיה על הדגם הידני ההנחה תהיה כ- 2000 ש"ח. אבל כנראה שבמבצע תהיה רק הנחה על הדגם המאובזר-אוטומטי עם הנחה של כ-3000 ש"ח.

דבר שני, הזמנות שמתבצעות היום הן למשלוח של סוף ספטמבר, מי שיזמין רכבים בסוף יולי יראה אותם כנראה רק בסוף נובמר במקרה הטוב. לפי מה שהבנתי מהסוכן (הייתי היום שוב בסוכנות לצורך נסיעת מבחן) התכנון היה להזמין 1000 רכבים באונייה (כלומר, כל חודש) אבל בגלל מצבור הזמנות גדול בשוק האירופאי קיה מגבילה את המשלוח לישראל לבערך 300 רכבים לחודש.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...