Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

קיה פיקנטו בישראל


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

  • תגובות 573
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שירושלמי ומתעניין ברכב הזה אני בכלל לא ממליצה להגיע. 2 סוכנים עצבניים, לחוצים ומלחיצים, לא ממש מנסים לעזור ולא עושה רושם שאכפת להם ממך כלקוח.

אני יודעת שיש לנו בעיית שירות לקוחות כמדינה (לא מגיעים לקרסוליים של ארה"ב למשל בנושא) אבל שם זה באמת עובר את הגבול.

 

בקיצור הצלחתי להתרשם מהרכב באדיבות אדם אחר שבא לראות את הרכב וידע לדעתי יותר משני הסוכנים יחד ואפילו ידע להציג בפניי את החסרונות: אין מכסה לתא המטען, צריכת דלק (דגם אוטומט) רחוקה מההצהרות ועומדת על 1:13.5 בערך.

 

מחר או מחרתיים כנראה אסע כל הדרך לעיר אחרת כדי לרכוש.

ניסיתי לשאול אם יש דגם ידני עם מנוע 1.25 אבל בלי אפילו להתייחס לשאלה הסוכן עבר לדבר בלקוח טלפוני.

 

אגב חשבתי על זה מעט ואני חושבת שככל שמכוניות המיני יתקרבו יותר ויותר לרמה של מכוניות סופר מיני (שעושה רושם שזה מה שקורה) אז מחיר הסופר מיני יהיה חייב לרדת. הפערים של היום נורא גדולים וההפרשים בביצועים ובמפרטים מצטמצם כלפי מעלה. יותר מזה אני חושבת ששוק המיני פוגע נורא בשוק המשומשות של לפני 0-5 שנים בערך. עוד מישהו חושב כמוני?

פורסם

לא שאני מגן על אותם הסוכנים או משהו אבל צריך גם להבין את הצד שלהם.

לפי מה שהבנתי מעמיתים יש לדגם הזה כרגע ביקוש היסיטרי ועוד על אחת כמה וכמה בסניף מרכזי כמו ירושלים, לכן סביר שתחת הסיטואציה והלחץ הגדול שנוצר הם לא יתפקדו "כרגיל".

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מכוניות מיני רוצחות את שוק המשומשות. אם אין דרישה לגודל ו/או ביצועים בתקציב 20-30 אלף עדיף לקנות מיני חדשה בתוכנית מימון על פני מכונית משומשת בת 6-7 שנים.



 

בנוגע לשירות לפני הזמנת פיג'ו 107 הסוכן אפילו לא טרח לדבר איתי יותר מכמה מילים. קיבלתי יחס כמו ילד קטן שרק מבלבל במוח. בסוכנות קיה קיבלתי יחס זהה. הזמנתי בכל מקרה כי ממש לא אכפת לי מהיחס של הסוכן.

פורסם
לא שאני מגן על אותם הסוכנים או משהו אבל צריך גם להבין את הצד שלהם.... לכן סביר שתחת הסיטואציה והלחץ הגדול שנוצר הם לא יתפקדו "כרגיל".

 

 

אין שום צד להבין, או שיתנו שרות טוב והוגן או שילכו הביית וישחקו דוקים עם הילדים בשכונה.

 

פשוט ככל הנראה מדובר בסוג האנשים שמגיעים לעבודה, לא בסוג האנשים שבאים לעבוד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
falou

 

עדיין יש דברים שאפשר לצפות ולתכנן אחרת, אני יודע שיש דגם שנראה לי מאוד שהוא יילך בקיץ הזה, דגם דומה הולך טוב עכשיו, אז לא הזמנתי 100 כמו בהזמנה רגילה ואז אתקע באמצע הקיץ בלי מלאי, הזמנתי מראש 400 כי אני צופה ביקוש גדול, באמצע הקיץ כשלצלמים אחרים יהיה חסר הדגם הזה, וזמן אספקת האלבום יהיה 3 חודשים אצלם, אצלי זה יהיה מיידי, ואז ההכנסות יעלו.

 

אתה עושה טעות.

אתה צריך להזמין את כל הסטוק, ולמכור למתחרים במחיר מופקע.

בעצם, אתה בכלל טועה, כי אתה סתם מוציא כסף מראש על הכנסה שלא היית מאבד, גם אם הלקוח היה ממתין עוד 3 חודשים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אתה עושה טעות.

אתה צריך להזמין את כל הסטוק, ולמכור למתחרים במחיר מופקע.

בעצם, אתה בכלל טועה, כי אתה סתם מוציא כסף מראש על הכנסה שלא היית מאבד, גם אם הלקוח היה ממתין עוד 3 חודשים.

 

בסדר.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

אז כפי שהבטחתי, אני חוזר עם רשמים.

 

הייתי היום בסוכנות בבאר שבע, וכבר מבחוץ זיהיתי את הפיקנטו ועלה לי חיוך.

הרכב קטן מידות אך מרווח להפליא מבפנים, מעוצב בצורה חצופה ונועזת, אך יחד עם זאת לא מרגיש כמו מכונית צעצוע.

התחושה היא שהשתמשו בחומרים עמידים ברוב המקומות ברכב, אם כי מנופי האיתות מאחורי ההגה מרגישים ונראית זולים.

בנוסף, מערכת השמע עשוייה גן היא מחומרים זולים ולא מזמינים למגע.

לעומת זאת הדשבורד עשוי מחומר קשיח אך בעל תחושת מגע טובה ונעים למראה, ההגה גם הוא מרגיש מצויין ובאופן ככלי התחושה היא של רכב אמיתי ולא של רכב זול.

 

לאחר ההתרשמות שלי מהרכב, ניגשתי לנציג, וכפי שאמרו קודמיי בהתחלה הוא מעט לחוץ ולא מסביר פנים, אך לאחר שהסברתי את עמדתי בהגיון וברוגע, שאני הוא הלקוח, שרוצה להזמין את הרכב ולפני זה רוצה לדעת שתמורת הכסף שאני משלם אני יודע בדיוק מה אני מקבל, הוא מיד הפך עורו ובהמשך היה אפילו נחמד ו"מכר" אינפורמציה מבלי ש"אצמיד לו אקדח לרכה".

 

אז לאחר שביררתי עם הנציג את כל הפרטים ואפילו העליתי בפניו את נושא השרשור כאן בקארז-פורום על עניין חיישני הרוורס, הוא ציין בפניי שמאוד היה רוצה "לפנק" את הלקוחות אך ידיו כבולות, לכן הוא מבקש טופס הזמנה של אחד מחברי הפורום שכבר הזמין, כדי שיוכל לצאת בבקשה מול "האנשים מאחורי השולחנות הגדולים" ולבקש מהם לשחרר קצת מהאזיקים הצמודים.

 

אז גם אני כמו רובנו, קיבלתי "מערכת שלטי נוחות" הכוללים זוג שלטים, קודנית ואיתורן.

אשמח לקבל צילום של אחת מההזמנות של החברים כאן שכן קיבלו חיישני רוורס כדי שנוכל גם אנחנו להנות מההטבה.

 

אז גם אני נכנס לסטטיסטיקה ומחכה לפיקנטו שלי. :-P (עוד לא סגור על הצבע, כרגע ההזמנה עומדת על כסוף)

 

בברכה, אבי.

מחשבה בוראת מציאות.

פורסם
בסדר.

 

מה קרה?!

אתה מבין בייבוא מכוניות, ואני מבין בניהול עסקי צילום אירועים...

לא?!

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou השרשור הוא בנושא הפיקנטו, יש לך משהו להגיד לי אשמח לשמוע בפרטי.

בינתיים בוא נשאיר את הדיון נקי, ונתעסק במיני המצויינת הזו.

 

לילה טוב

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

×
×
  • תוכן חדש...