Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לרכב מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ספריי מרחיק חיות - עובד מעולה נגד החתולים. בזמנו עזר לי מאוד כאשר השתמשתי בכיסוי (אולי בקרוב אחזור להשתמש בכיסויי ושוב אבחר HUMMER). פשוט HUMMER היחיד שעש לו רצועות קשירה מבין אלו שמצאתי - עוזר מאוד ברוחות.

איפה אפשר להשיג VARTA?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ל-VARTA (דוד פוגל לשעבר) ישנה רצועה אחת מתחת לפגוש הקדמי ורצועה אחת שמכניסים לבגאז' וזה בהחלט פותר את בעיית הרוחות, אך מערר חשש לגרימת נזקים לרכב במקרה של גניבה (עקב התעסקות מיותרת עם הרכב). אני מעדיף שלא להשתמש ברצועה האחורית. מי שירצה לגנוב - שילך לו בקלות. האמת שאף פעם לא הרגשתי צורך ברצועות נוספות, זאת מפני שאני מרכיב ומכפל כיסוי תוך 9 שניות (כמו שהיו מסדרים מיטות בצבא אדום) והרצועות הנוספות מעקבות את התהליך. את הכיסוי אני קונה ברחוב סלאמה מול מטה המשטרה.

פורסם

ביקרתי היום באייס, ונתקלתי בכיסוי הזה.

המחיר נראה לי מצויין, אני לא מחפשת כיסוי שיחזיק מספר שנים, וגם לא אחד כזה שאצטער עליו ברגע שיגנב.

אשמח לדעת מה הגודל שאני צריכה לרכוש עבור פיג'ו 306.

תודה.

ל'

900.jpg

901.jpg

902.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפותח השרשור, פנה לליאור ברוך ותשאל מאיזו חנות הוא קנה את הכיסויים שלו. הם נראים איכותיים ואם אני זוכר נכון 70$.

משכנתא זה קל

פורסם

המחיר נראה לי מצויין, אני לא מחפשת כיסוי שיחזיק מספר שנים, וגם לא אחד כזה שאצטער עליו ברגע שיגנב.

תודה.

ל'

לא הייתי ממליץ לך על הכיסוי שבתמונה. הוא מחזיק לכל היותר 3 חודשי קיץ. אז במקום 3 כאלה לעונה במחיר של 360 ש"ח בסה"כ עדיף לקחת אחד דו-שכבתי בעלות 200 ש"ח שיחזיק את כל העונה ואף יותר. בפוסטים הקודמים טעיתי בשם המותג. השם הנכון הוא VOLTA. אגב, הכיסוי הדו-שכבתי נראה זול ופשוט יותר. אינני יודע אם יש קשר אך פעם נגנב לי דווקא הכיסוי הזול שבתמונה (אז הוא עלה 79 ש"ח ובמעמד הגניבה היה כבר במצב התפרקות די מתקדם).

• 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

תודה.

ל'

מה המחיר של זה?

נעשה ונצליח! בעזרת השם!

פורסם

הכיסוי בינתיים עושה את עבודתו ומחזיק מעמד,

גם בגשם וגם בשמש.

דבר אחד שהוספתי לו אלו חוטי קשירה נוספים על מנת

שהכיסוי לא יתעופף ברוח.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למרות שההודעה ישנה, במחיר מבצע "כסאח", הוא נמכר ב-100 ש"ח. לצערי, פספסתי את המבצע ואני מקווה לא לפספס את הבא.

אגב, המחיר המקורי שלו התחיל ב-250 ש"ח.:lol:

פורסם

המחירים יורדים ברגע שמגיעים לקראת סוף השנה,

ומעוניינים למכור את כל הסחורה "הישנה",

ולחדש מלאים.

ב 250 ש"ח לא היתי רוכשת את הכיסוי הזה.... :roll:

ל'

פורסם

בכיסוים שעולים באזור ה200 שקל ניראה לי עדיף כיסוי של דוד פוגל שמגיע עם כול מה שצריך,שבלונה לרישום המספר על הכיסוי,3 נקודות קשירה,חוט לקשירה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יש לי כיסוי זהה לזה של ל' עד עכשיו מחזיק טוב מפני מזג האויר, פחות טוב מפני התעסקות של גורם אנושי בעיקר בימי ראשון משום מה... (יש שרשור נפרד על זה). הכיסוי אצלנו חודשיים: גשם, שמש, רוחות, עד כה אין תלונות.

אגב, למקרה שכן יתחיל להתפורר אי שם בחודשי הקיץ הלוהטים: איפה משיגים את האיכותיים יותר שהוזכרו כאן (VOLTA ודומיו)? באוטו-דיפו מצאתי רק את הסוג שיש לי.

ליהי

• תוכן חדש...