Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיסוי לרכב מאיביי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5212 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעוניין לקנות כיסוי לרכב מאיביי, מצאתי כמה מוכרית טובים, אבל הם לא שולחים לארץ.

מישהו כבר קנה משם, ויכול להמליץ לי על מוכר ?

רכב: הונדה סיויק 2001.

תודה מראש.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה ולא תמצא מוכר שגם שולח לארץ וגם הסחורה שלו תרצה אותך,

קיימים אתרים שדרכם אפשר לשלוח כל דבר לארץ אפילו אם המוכר לא שולח לארץ.

כנס ל-MUStop או UShops.

פורסם
מה רע בכיסוי של הדר רוזן שנמכר בארץ?

היה לי, הספיק לי לקיץ אחד שלם, ואחרי זה התפורר, חוץ מזה כמעט ולא עוצר את החום. כרגע אני רוצה משהו טוב יותר.

פורסם
במידה ולא תמצא מוכר שגם שולח לארץ וגם הסחורה שלו תרצה אותך,

קיימים אתרים שדרכם אפשר לשלוח כל דבר לארץ אפילו אם המוכר לא שולח לארץ.

כנס ל-MUStop או UShops.

מכיר את השירותים האלו, לא מעוניין בהם.

שמעתי שיש פה אנשים שקנו משם כיסוים, אשמח לשמוע מהם תגובות והמלצות. תודה.

פורסם
תפנה לחברה הזאת: http://www.carscover.com/

אני קניתי אצלם כיסוי לרכב אספנות והכיסוי עמיד בכל תנאי מזג האויר (storm cover ).

יש להם כיסוים מאוד יקרים בהשווה לאיביי, באיביי הכיסוי הכי מתקדם, בנוי מ5 שכבות שונות עם אחריות לכל החיים עולה לא יותר מ100$ , ופה כיסוי עולה 160$ וזה עוד לאחר הנחה, הם באמת שווים את זה ?

תודה.

פורסם

אינני בטוח ששווה להשקיע יותר מדי בכיסוי והדברים כבר נדונו כאן בעבר. הסיבות הן:

1) הכיסויים נגנבים. וככול שהם יקרים יותר כך גדל הסיכון.

2) הכיסוים נזוקים משלל סיבות, בין היתר החתולים.

3) במרוצת הזמן הכיסוים נהים קשיחים ובמצב זה הם עלולים לפגוע בלקה.

לדעתי הבחירה האופטימלית היא הכיסוי דו-שכבתי של 200-150 ש"ח (למשל של VARTA או HUMMER) אשר אומנם מחזיקים לא יותר מעונה אחת אך עושים את עבודתם נאמנה. אגב, סיוויק זו מידה C.

פורסם

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

פעם הייתי קופץ מהגשר ואז מתחיל לבנות את הכנפיים

אני עדיין כאן,אז בטח הצלחתי לא רע...:roll:

היום כבר בגרתי..אני מייבא כנפיים מאיביי :wink:

פורסם

בקישור הבא תמצא שלל תוצאות של מוכרים ששולחים לארץ. נכנסתי לאחד מהם וראיתי שמשלוח עולה 30 ומשהו דולר.

אני מאמין שבחיפוש מעמיק יהיה ניתן למצוא גם משלוח חינם.

http://shop.ebay.com/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%257C39%253A1%257C72%253A5074&rt=nc&_nkw=honda+civic+2001+car+cover&_dmpt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&_sticky=1&_trksid=p3286.c0.m14&_sop=15&_sc=1

The best car safety device is

.a rear-view mirror with a cop in it

פורסם
לדעתי הבחירה האופטימלית היא הכיסוי דו-שכבתי של 200-150 ש"ח (למשל של VARTA או HUMMER) אשר אומנם מחזיקים לא יותר מעונה אחת אך עושים את עבודתם נאמנה. אגב, סיוויק זו מידה C.

יש לך מושג (או לימשהו אחר בפורום), מה הגודל של הכיסוי עבור רכב מסוג פיג'ו 306?

מי מחזיק את הכיסויים של החברות הללו במרכז הארץ?

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש להם כיסוים מאוד יקרים בהשווה לאיביי, באיביי הכיסוי הכי מתקדם, בנוי מ5 שכבות שונות עם אחריות לכל החיים עולה לא יותר מ100$ , ופה כיסוי עולה 160$ וזה עוד לאחר הנחה, הם באמת שווים את זה ?

תודה.

בדרך כלל אתה מקבל מה שאתה משלם עבורו

לרכב שלי היה עד תחילת השנה הזו כיסוי של COVERCRAFT האמריקאית, בד של קימברלי, ויומרה להיות עמיד בסערות.

הוא החזיק ארבע או חמש שנים עד שהחל להתפורר. וגם החתולים אהבו אותו מאוד - כי היה מאוד עבה ורך ונעים.

האם שווה את 250 הדולרים שהשקיעתי בו?

אפפשר להתווכח על זה.

היום הרכב מכוסה בכיסוי של HR, 99 שקלים באייס הקרוב לביתי - והייתרון הגדול שלו הוא שממש לא יכאב לי עליו אם יהרס.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

HUMMER הוא חד שכבתי. היה לי שני כיסויים כאלה, מחזיקים מאוד יפה ולא נקרעים או מתפוררים.

הכיסויים הזולים לא החזיקו אצלי במשך הרבה זמן. נקרעו מהר מאוד והיה צריך להחליף לפחות 2 בעונה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לא ידעתי ש-HUMMER הוא חד-שכבתי. לפחות מחירו דומה ל-VARTA הדו-שכבתית. אצלי הכיסוי של VARTA מחזיק עונה שלמה (מאפריל ועד אוקטובר) ולא מתפרק אלה נקרע ע"י החתולים. אני אומנם מטפטף מי מנטול וזה קצת מרחיק אותם (מעדיפים לחגוג על רכב אחר), אך בכל זאת בסופו של דבר מגיעים גם לרכבי.

• תוכן חדש...