Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזמנה פיג'ו 508 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
******מה לעשות.. ישראלים לא פראיירים.

ישראלים הם האמ אמ אמא של כל הפרייארים לדורותיהם, זאת בדיוק הטענה שלי. הון-שלטון דופקים אותנו על כל צעד ושעל ואנחנו מרגישים על גג העולם אם הצלחנו להידחף בתור בסופר או קיבלנו חיישני רוורס במכונית שעולה לנו פי 3 מאשר במדינה מתוקנת.

אני בהחלט כולל את עצמי בתמונה כי עובדה שאני פה...

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא מסכים איתך אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.

בכל אופן היום שונתה ההזמנה לדגם האקטיב שכולל בין היתר כיסאות חשמליים, חישוקי סגסוגת 17 אינ'צ בחתך נמוך, מראות מתקפלות חשמליות, איזשהו מסך שנשלף מהדשבורד שנותן כל מיני נתונים, את האמת לא ממש הבנתי מה זה הדבר הזה ועוד כמה תוספות נחמדות.

העניין הוא שבהזמנה הקודמת נאמר שזמן המסירה יימשך עד לחודש אבל אז לא היה צריך לחתום על שום מסמך שאומר שהלקוח מסכים עם עובדה זו.

היום אבא שלי נאלץ לחתום על מסמך שבו רשום שזמן המסירה יהיה ביוני אבל גם אז זה לא בטוח בגלל שהגיר הוא תוצרת יפן ובגלל המצב שם אז אין לדעת מתי יימסר הרכב בוודאות, כך שלמעשה אי אפשר לדעת מתי יגיע הרכב.

מה שכן ייאמר לטובתם הוא שנוסף סעיף שבו רשום שהלקוח רשאי לבטל בכל עת את ההזמנה ללא כל קנס כספי.

כל מה שאני יודע על הרכב עכשיו הוא שהגיר יפני, המנוע גרמני של bmw ורק הבודי מורכב בצרפת, אז בעיות של אמינות לא צריכות להיות :-D

בכל אופן, סוכנות פיג'ו - סיטרואן באשדוד, הסוכנות שבה בוצעה ההזמנה מגיעה להם כל הקרדיט האפשרי, לפי התרשומתי היום האנשים שם רוצים למכור רכבים ונותנים את כל מלוא היחס גם לנו וגם לכל הלקוחות שהיו שם, בניגוד לסוכנויות אחרות שהיינו בהן ובחודשיים האחרונים היינו בכל סוכנות אפשרית.

אני מצרף את המסמך כדי שתבינו על מה מדובר, מחקתי פרטים אישיים ומיותרים.

IMG_0288.JPG

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

חבר יקר, לא באתי בטענות אליך או לאף אחד אחר ספציפית - אני לא פוסל שהייתי נוהג כמוך כדי לנסות למקסם את מה שאני מקבל תמורת המחיר ההזוי של הרכב. זה לא האישו.

האישו זה שאנחנו מסתובבים בהרגשה ש"אנחנו לא פראיירים", "אותי לא עשו אתמול ולא באצבע" וכדומה, בעוד בפועל אנחנו נשחקים עד דק על ידי מערכת הון שלטון כמו בובות על חוט. חכה שיקראו לך למילואים בלבנון כדי להגן על הגז של תשובה.

מה שנשאר לנו זה לדפוק אחד את השני כדי להרגיש טוב עם עצמנו, לא?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
לא מסכים איתך אבל זכותך לחשוב מה שאתה רוצה.

בכל אופן היום שונתה ההזמנה לדגם האקטיב שכולל בין היתר כיסאות חשמליים, חישוקי סגסוגת 17 אינ'צ בחתך נמוך, מראות מתקפלות חשמליות, איזשהו מסך שנשלף מהדשבורד שנותן כל מיני נתונים, את האמת לא ממש הבנתי מה זה הדבר הזה ועוד כמה תוספות נחמדות.

העניין הוא שבהזמנה הקודמת נאמר שזמן המסירה יימשך עד לחודש אבל אז לא היה צריך לחתום על שום מסמך שאומר שהלקוח מסכים עם עובדה זו.

היום אבא שלי נאלץ לחתום על מסמך שבו רשום שזמן המסירה יהיה ביוני אבל גם אז זה לא בטוח בגלל שהגיר הוא תוצרת יפן ובגלל המצב שם אז אין לדעת מתי יימסר הרכב בוודאות, כך שלמעשה אי אפשר לדעת מתי יגיע הרכב.

מה שכן ייאמר לטובתם הוא שנוסף סעיף שבו רשום שהלקוח רשאי לבטל בכל עת את ההזמנה ללא כל קנס כספי.

כל מה שאני יודע על הרכב עכשיו הוא שהגיר יפני, המנוע גרמני של bmw ורק הבודי מורכב בצרפת, אז בעיות של אמינות לא צריכות להיות :-D

בכל אופן, סוכנות פיג'ו - סיטרואן באשדוד, הסוכנות שבה בוצעה ההזמנה מגיעה להם כל הקרדיט האפשרי, לפי התרשומתי היום האנשים שם רוצים למכור רכבים ונותנים את כל מלוא היחס גם לנו וגם לכל הלקוחות שהיו שם, בניגוד לסוכנויות אחרות שהיינו בהן ובחודשיים האחרונים היינו בכל סוכנות אפשרית.

אני מצרף את המסמך כדי שתבינו על מה מדובר, מחקתי פרטים אישיים

מישהו יודע באיזה רכבי פיג'ו/ סיטרואן מותקן הגיר הנ"ל?

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

היי ליאור

קודם כל שיהיה במזל טוב, האמת שכמה ימים לא נכנסתי לפורום ועכשחו אני רואה את ההודעה שלך ואת שרשור התגובות ומאד

הצחיק אותי לאן הנושא התדרדר !! בכל מקרה אם תסתכל על ההודעות שרשמתי בפורום תראה שיש לנו משהו במשותף !

לפני שבועיים בערך הייתי יחד עם האישה בסוכנות של פיג'ו ושנינו התרשמנו מה 508 למרות שנסענו לשם בשביל ה C4 אבל בגלל

התלהבות יתר וסוכן שמשווק טוב הזמנתי את ה 508 דגם acces אך מאותו רגע שעזבתי את הסוכנות הייתה לי הרגשה מאד רעה

לא הייתי שלם עם ההזמנה שעשיתי וזאת שים לב רק בגלל הטאסות !! ז"א לא הטאסות הם הסיבה אלא איך לכל הרוחות אני אשלם סכום של 153 אלף ש"ח (גם לי יש "חבר") והרכב בא עם טאסות ?!!! משהו כאן לא בסדר ! יום למחרת התקשרתי לאותו סוכן לברר מה אפשר לעשות והתשובה הייתה חד משמעית לשדרג לדגם active ואז אוכל ליהנות מגלגלי מגניזיום ! ז"א להוסיף עמשהו כמו 14 אלף ש"ח ! וכמובן לא הייתי מוכן לעשות את זה והחלטתי שאני נישאר עם ה acces אך כל יום שעבר הרגשתי רע עם ההחלטה שעשיתי עד היום ! היום החלטתי שאני מחליף את ההזמנה שלי מ- 508 לסיטרואן C5 דגם דינמיק !לשני הרכסים כמעט יש את אותו המפרט הטכני הוא כמעט זיהה לחלוטין אבל ל C5 יש יותר איבזור ובמחיר יותר נמוך (148 אלף ש"ח) ובנוסף הוספתי מערכתי מולטימדיה (ל "חבר" יש הנחה של 20%) שב 508 לא הייתה איפשרות כזאת !! ועדיין המחיר נישאר פחות מה 508

בכל אופן ה 508 נראה אוטו טוב ועכשיו כשהזמנתם דגם אקטיב זה עוד יותר טוב ושיהיה לכולנו בהצלחה !!

פורסם
קצת מוזרה לי הגישה...

אדם סוגר עסקה כלומר נתן מילה והתחייב התחייבות לשלם X על מנת לקבל Y ואח"כ בבית מתחילים להתפתל איך אפשר לחלוב (לסחוט!!!) עוד משהו בעבור ה-X...:?

מו"מ מנהלים לפני שסוגרים עסקה ומתחייבים התחייבות,כך לפחות על פי גישתי וכך נהוג במקומות מתוקנים.

רק בלקסיקון שלנו המילה "לסחוט" היא לגיטימית לגמרי,מה זה לגיטימית-יותר מלגיטימית-סחבקית:idea:

וואלה אני ישראלי ב-1001 אחוז אבל עדיין קשה לי להשלים עם הגישה המאפיינת יותר מדי ישראלים וליאור,אם אינך חושב כך אז סליחה וזו זכותך,העניין איננו אישי אלא עקרוני.

חג שמח.

+1

כמה גרידים כבר אפשר להיות? לא מספיקה ההנחה של "חבר" שגם זו לדעתי חוצפה בפני עצמה? גם אחרי שסוגרים עיסקה חושבים מה עוד אפשר להשיג בדיעבד...לא ייאמן.

פורסם

אתה צודק, אני מסכים איתך במאה אלף אחוז, רק שאני לא כיוונתי לכיוון הזה.

לילה טוב, צריך לישון לפעמים

נ.ב

איזה סיומת רישוי יש לפיג'ו :)

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

סתם לצורך דיוק, המנוע תוכנן ע"י במוו, אך עבור PSA הוא מיוצר בצרפת :-) עדיין אמור להיות מנוע מעולה :wink:

פורסם
חבר יקר, לא באתי בטענות אליך או לאף אחד אחר ספציפית - אני לא פוסל שהייתי נוהג כמוך כדי לנסות למקסם את מה שאני מקבל תמורת המחיר ההזוי של הרכב. זה לא האישו.

האישו זה שאנחנו מסתובבים בהרגשה ש"אנחנו לא פראיירים", "אותי לא עשו אתמול ולא באצבע" וכדומה, בעוד בפועל אנחנו נשחקים עד דק על ידי מערכת הון שלטון כמו בובות על חוט. חכה שיקראו לך למילואים בלבנון כדי להגן על הגז של תשובה.

מה שנשאר לנו זה לדפוק אחד את השני כדי להרגיש טוב עם עצמנו, לא?

הוצאת לי את המילים מהפה.

דופקים אותנו כל כך הרבה שאנחנו מחפשים איך לדפוק אחד את השני בקטנות ולהרגיש טוב עם עצמנו.

אנחנו באמת הכי פראיירים מכל אחד אחר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם
אתה צודק, אני מסכים איתך במאה אלף אחוז, רק שאני לא כיוונתי לכיוון הזה.

לילה טוב, צריך לישון לפעמים

נ.ב

איזה סיומת רישוי יש לפיג'ו :)

כרגע 74-75

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אז הרכב אמור להשתחרר ב31/5 ועדיין לא מצאנו חברה שתבטח, מהסיבה המפגרת שהוא לא מופיע להם במחירונים ולא יודעים איך לתמחר אותו בחברת הביטוח.

היחידים שמוכנים לבטח אותו הם 'לוביט' שהם חברה שעובדת עם לובינסקי והם נתנו מחיר שלדעתי יקר ביחס לנתונים של הנהג העיקרי והיחיד בעצם.

מה עושים במקרה כזה?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אל תלך לפי חברות הביטוח - פנה לסוכנות ותבקש את דגם הקוד לביטוח. יש לא מעט חברות עם נציגים "שוקיסטים" שאין להם מושג מי נגד מה.

כ"כ, תיגש לסוכנות, ותגיד להם שהסוכנות שלהם מציעה לך מחיר כזה-או-אחר, וזה גבוה מדי בשבילך, ואתה שוקל לבטל את ההזמנה. אתה תראה איך מאוד מהר המחיר יורד לו...

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שכחתי לציין שאני מסרתי לסוכנויות הביטוח את הקוד דגם, כי אין להם מושג בכלל מה זה 508, העניין הוא שגם קוד הדגם הזה לא מופיע להם.

כדי לתת פרופורציה, גיל הנהג העיקרי הוא 47, בעל רישיון קרוב ל30 שנה, עד כמה שאני יודע מעולם לא היה תביעות וכד' בלי עין הרע. בפוליסה המקיפה שלהם הם נותנים, גרירה+שמשות, מחירון על טוטלוס וגניבה, נזק לצד ג' עד מיליון ש''ח, תוספת של עוד 5000 ש''ח למחירון הרכב במקרה של גניבה או טוטלוס אם מתקינים מיגון של קוברה או גיל-קאר, רכב חלופי אם הרכב במוסך ועוד כמה שטיקים וכל זה תמורת 4400 ש''ח, לדעתכם יקר או סביר?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...