Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוזמנה פיג'ו 508 חדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאור ידידי, קודם כל תתחדשו , עשיתם בחירה טובה.

לגבי הנחה נוספת,לא קיים סיכוי.

כאנשי מכירות אנחנו מקבלים הנחיה ברורה, מעבר להנחת חבר, אין סיכוי.

הסיבות לכך הם שהסיבסוד מגיע מאיתנו כמובן ( יש כאלו שחושבים שחבר משלמים).

החבילה גדולה מאוד, כוללת הנחה גדולה על הרכב, סביב העשרייה ובחלק מהדגמים אפילו יותר, מע מיגון, חיישני רוורס, 20% הנחה על אביזרים נוספים ו10% הנחה במוסך. חבילה שאף ארגון או לקוח קיבלו/ יקבלו.

מעבר לזה,גם מבחינת חבר, בהנחה והיבואנים היו מחליטים לתת עוד משהו ללקוח מסויים כי הוא שכן או אח של,זה אסור.

הם רוצים שהחבילה תיהיה אחידה כדי לא לגרום לאפליה בין הלקוחות.

עשיתם עסקה טובה מאוד, קניתם את הרכב בזמן הכי טוב בשנה.

כדי להבין עד כמה, כנס ביום רביעי (יום אחרי שמסתיים המבצע) ותנסה להתמקח עם סוכני המכירות, אם תקבל חמישית ממה שקיבלת בחבר אני מוריד בפניך את הכובע. 

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תודה גידי, אגב לא חזרת אליי מאז עם הצמיגים. :-P אני כנראה צריך להתאמן על הצורת ניסוח שלי כי אנשים הבינו לגמרי ההפך ממה שהתכוונתי לשאול. ממך אגב הבנתי שסך הכל העסקה טובה. יום חמישי אני הולך יחד איתו כדי לסגור על אבזור נוסף בתוספת 20 אחוז שציינת. אתה יודע פחות או יותר על איזה אבזור מדובר והאם יש אפשרות לרכוש את החישוקים של הדגם פרימיום בנפרד וכמה אמור לעלות הביטוח. 

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

שים לב שאבזור בדרך כלל עדיף לרכוש במקום שמתמחה בזה, והוא גם יהיה זול משמעותית, על אף ההנחה.

תהנו מהרכב ותחזור לדווח עם תמונות ורשמים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מה זאת אומרת שמתחמה בזה, כמו איזה למשל?

ואיזה אבזור כבר אפשר להוסיף, אף פעם לא היה לי ניסיון ברכישת רכב חדש וגם לא יהיה בזמן הקרוב :), סך הכל מנסה לעזור לאבא שלי שיהנה כמה שיותר מהרכב.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
תודה גידי, אגב לא חזרת אליי מאז עם הצמיגים. :-P אני כנראה צריך להתאמן על הצורת ניסוח שלי כי אנשים הבינו לגמרי ההפך ממה שהתכוונתי לשאול. ממך אגב הבנתי שסך הכל העסקה טובה. יום חמישי אני הולך יחד איתו כדי לסגור על אבזור נוסף בתוספת 20 אחוז שציינת. אתה יודע פחות או יותר על איזה אבזור מדובר והאם יש אפשרות לרכוש את החישוקים של הדגם פרימיום בנפרד וכמה אמור לעלות הביטוח. 

לגבי הצמיגים, ראיתי שאתה מוכר את האוטו אז הנחתי שזה כבר לא רלוונטי.

לגבי ה508, עשית עסקה מעולה, כמו שאמרתי, הכי טובה שתוכל לקבל מלובינסקי.

לגבי איבזור, לא ניתן להזמין את גלגלי המגנזיום של הדגם ה active .

שאר האיבזור הוא חיישנים , מולטימדיה וכו.. עם ההנחה אתה מגיע למחירים שבחוץ, אבל מקבל אחריות ל3 שנים ולא פוגע באחריות היצרן.

פורסם

איזה מערכת מולטימדיה אפשר לקבל מהיבואן? מה היא כוללת?

ומה זאת אומרת שהאחריות לא נפגעת, אם אני מתקין אצל כל חנות אודיו כלשהי איזשהו הד יוניט אז האחריות מוסרת?

אגב, הסוכן אומר שאפשר לטפל ברכב בכל מוסך שרוצים ולא חייב מורשה ועדיין האחריות לא נפגעת, אני די מפקפק בהצהרה הלא הגיונית הזאת.

אגב 2, שמעתי מכמה אנשים שיש איזשהי תקלה עם השרשרת טיימינג במנוע הזה או משהו כזה יש אמת בדבר?

נ.ב

באיזה אוקטן מתדלקים את הרכב?

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
איזה מערכת מולטימדיה אפשר לקבל מהיבואן? מה היא כוללת?

ומה זאת אומרת שהאחריות לא נפגעת, אם אני מתקין אצל כל חנות אודיו כלשהי איזשהו הד יוניט אז האחריות מוסרת?

אגב, הסוכן אומר שאפשר לטפל ברכב בכל מוסך שרוצים ולא חייב מורשה ועדיין האחריות לא נפגעת, אני די מפקפק בהצהרה הלא הגיונית הזאת.

אגב 2, שמעתי מכמה אנשים שיש איזשהי תקלה עם השרשרת טיימינג במנוע הזה או משהו כזה יש אמת בדבר?

נ.ב

באיזה אוקטן מתדלקים את הרכב?

1. לגבי מולטימדיה - לא זוכר מה יש בדיוק, ולמען האמת יכול להיות שעדיין אין פיתוח לאוטו,שווה בדיקה יסודית יותר בסוכנות.

2. כשאתה מתקין רכיב חשמלי כשלהו, ובעכבותיו נגרם נזק לרכיב אחר, במידה והנזק נגרם ממה שהתקנת, אחריות היצרן לא מכסה.

( אצל כולם זה ככה, אף אחד לא יקח אחריות על נסיונות או חוסר מקצועיות של מתקין כזה או אחר, מבלי לפגוע באף אחד).

3. לגבי הטיפולים, ההנחיה החדשה של משרד התחבורה אומרת שאתה יכול לטפל ברכב בכל מוסך שהוא מורשה משרד התחבורה, בתנאי שזה לפי הגדרות היצרן מבחינת מרווחי טיפולים ובתנאי שזה בחלפים מקוריים. במצב זה האחריות נשארת.

4. שטויות במיץ, המנוע הזה נמצא בכל הדגמים שנמכרים היום בפיגו ובסיטרואן, מדובר במנוע מעולה, תקרא ביקורות באתרי רכב השונים. לא מוכרות בעיות כלשהן, ההפך הוא הנכון, לא צריך להחליף רצועה וזה מוזיל את עלות האחזקה של הרכב משמעותית.

5. 95 רגיל.

אם יש לך עוד שאלות , בשמחה.

פורסם

ליאור,

אני מניח ש"ספגת הרבה אש" בגלל צורת הניסוח שבחרת.

אבל אם נעצור רגע את משמרת המוסריות, אני בטוח שכל אחד כאן שמוציא סכום גדול על רכב, ירצה לקבל בעסקה כמה שיותר צ'ופרים, כי מה לעשות.. ישראלים לא פראיירים.

עם זאת, להבנתי הזמנת את הרכב במבצע של 'חבר', ולפיכך מחיר הרכב הוא זול בהרבה (יחסית, כן?) וגם מגיע עם הטבות נוספות - הן מלובינסקי והן מ'חבר' עצמה ("שי יקר ערך", כדבריהם).

לכן בהתייחס לעסקה הספציפית הזו דומני שלא ניתן לקבל צ'ופרים נוספים מעבר למה שכבר תקבל.

תהנו מהרכב, ובהצלחה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

לגבי הנסיעת מבחן, אין עדיין רכב זמין למבחן ובימים הקרובים יהיה, אין שום התחייבות כלפיהם ואפשר לבטל בכל רגע.

גם משפחתי שוקלת לרכוש את ה508 החדשה במבצע "חבר" ואתמול ביצענו נסיעת מבחן בסניף בת"א.

התקשרתי לפני כשבוע וקבעו לי נסיעת מבחן לאתמול.

לבסוף החלטנו שלא להזמין את הרכב בגלל היחס המחפיר של נציג השירות אשר "שירת" אותנו.

ההתלבטות שלנו הייתה בין ה508 החדשה ברמת "פרימיום", פורד מונדאו "אקובוסט" וסקודה סופרב "אלגנס".

לבסוף הזמנו את הסקודה.

אני לא מבין גדול ברכבים, אך מהמעט שיצא לי להתרשם ולקרוא שלושת הרכבים הן רכבים מעולים.

הסקודה מציעה איבזור עשיר לצד חיסכון בדלק.

בכל מקרה, לגבי נסיעת המבחן, לא יודע מה אמרו לך בסוכנות, אך גם כשביקרתי בסוכנות בראשון לציון וגם בת"א הציעו לי לבצע את נסיעת המבחן.

תתחדש והמון בהצלחה!

פורסם

לשם הבהרה, לא אני ביצעתי את העסקה ולא הייתי מעורב בה בשום דרך לצערי, נודע לי עליה אחרי שבוצעה.

אותה התלבטות הייתה לאבי, בין ה508 לסופרב.

בסקודה דרשו ממנו מקדמה של 2000 ש''ח עבור נסיעת המבחן בלבד:shock: , אמנם הנציגה הייתה נחמדה להפליא ואפילו קיבלתי ממנה שם מלא בפייסבוק שהיום זה שווה ערך למספר פאלפון:lol: .

אבל הסקודה נפלה בגלל עיצוב חיצוני רע בלשון המעטה וגם האבזור ברמת האלגנס לא כזה בשמיים.

גידי, שאלה קטנה ברשותך, לאחר שהראיתי לאבי את האקסטרה שמקבלים בגרסת האקטיב תמורת 13 אלף ש''ח נוספים הוא מתלבט אם לבטל את ההזמנה ולשדרג לאקטיב, האם זה יהיה אפשרי לביצוע מחר, והסוכנויות עובדות מחר או שבחופש בגלל המימונה וכל זה.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

לגבי שינוי הדגם, אין בעיה לבצע, זה לא מצריך ביטול.

מחר עובדים כרגיל, אם זה מה שאתם רוצים אתם יכולים לבצע את השינוי גם טלפונית.

פורסם

גידי שלום,

ידוע לך היכן ניתן להתרשם מה-508 ברמת הפרימיום?

היכן ניתן לצפות במפרטי האיבזור השונות? ניסיתי למצוא את מפרט הפרימיום אך ללא הצלחה.

תודה מראש.

פורסם
גידי שלום,

ידוע לך היכן ניתן להתרשם מה-508 ברמת הפרימיום?

היכן ניתן לצפות במפרטי האיבזור השונות? ניסיתי למצוא את מפרט הפרימיום אך ללא הצלחה.

תודה מראש.

שלח לי בהודעה פרטית את תיבת הדואר שלך,אשלח לך את המפרט של כל הדגמים הקיימים.

פורסם

לדעתי אין טעם להסתמך על המבחן הזה, הוא נערך בכבישי ספרד שלא ממש רלוונטים לארצנו.

מה גם שהוא בחן את הגרסה שלא מגיעה לארץ, בכל מקרה נחמד לקרוא חוות דעת כללית על הרכב שלא קוטלת אותו.

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...