Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עם תרגום לעברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם :) הייתי רוצה לדעת אם מישהו יודע איך אפשר להשיג את העונות הקודמות של טופ גיר, עם תרגום לעברית. יש את טופ גיר ב-VOD, אבל HOT לא ממש טורחים לעדכן את התכנית (עונות 12 ו-13 נמצאות שם כבר למעלה משנה) ויש גם בערוץ אגו, שם משדרים עונות חדשות יחסית - אבל אין לי שליטה לגבי הזמן (אני לא יכול לבחור מתי לראות את התכנית ואיזה פרק שאני רוצה). אשמח לשמוע הצעות לפתרון הבעיה.

תודה רבה ^^

פורסם

לגבי הפרקים של העונות הקודמות - ממליץ לך להוריד מה שבא לך דרך טורנט TORRENT.

יש אתרי חיפוש לטורנטים. לדוגמה: http://thepiratebay.org

אך יש צורך להוריד את הקבצים עם תוכנה שתתקין במחשב שנקראת BITTORNET או UTORRENT למשל.

בנוגע לתרגום, אני ממליץ על תוכנת וידאו שנקראת BSPLAYER ( ניתן למצוא אותה גם באתר של הטורנטים ) ולאחר שאתה מריץ בה קטע וידאו, היא מוצאת לך אוטומטית תרגום מתאים עבורו להורדה.

בהצלחה

פורסם

יש גם דרך הדפדפן עצמו קרי ללא הורדה.

אני לא יודע אם מותר לתת לינקים לדברים האלה מפאת זכויות יוצרים אך ההכל יכול נראה לי יעזור לך מצוין.

אין סיבה להוריד אותם אלא אם יש לך מהירות איטית או שאתה תצפה בזה שוב..

404

פורסם
לגבי הפרקים של העונות הקודמות - ממליץ לך להוריד מה שבא לך דרך טורנט TORRENT.

יש אתרי חיפוש לטורנטים. לדוגמה: http://thepiratebay.org

אך יש צורך להוריד את הקבצים עם תוכנה שתתקין במחשב שנקראת BITTORNET או UTORRENT למשל.

בנוגע לתרגום, אני ממליץ על תוכנת וידאו שנקראת BSPLAYER ( ניתן למצוא אותה גם באתר של הטורנטים ) ולאחר שאתה מריץ בה קטע וידאו, היא מוצאת לך אוטומטית תרגום מתאים עבורו להורדה.

בהצלחה

אני לא חושב שזה רלוונטי, לדעתי לא מתרגמים את טופ גיר בכלל.

פורסם

תבדוק בIDOWN יצא לי לראות שמה פרקים מתורגמים. או שאני הוזה.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

• תוכן חדש...