Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ על רכב מסחרי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לאבי קאיה קרניבל 2007 ויש לנו סוכנות תיירותית. הקאיה אצלנו יותר משנה והיא מעולה פשוט לא עומדת בדרישות שלנו.

אני צריך ייעוץ עבור אבי על רכב מסחרי/מיניבוס.הדרישות שלנו מהרכב הם:

*חייב להיות עד 10 מקומות כולל הנהג (9+1).

*רישיון נהיגה עד 4 טון.

*מנוע דיזל חזק עם נפח מכובד.

*תא מטען מכובד.

*הילוכים אוטומטים.

תודה לעוזרים !:-o

(אגב תקציב עד 130000 ש"ח ,יד שניה)

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

את הסאנגיונג רודיוס אפשר להזמין (בחו"ל לפחות( בגרסא ל-9 ו-11 נוסעים. צור קשר עם היבואן ותראה מה מביאים היום. חפש ביד2 ותראה מה אפשר לרכוש (אם בכלל) בתקציב שלך.

פורסם

סאנגיונג רודיוס 9 מקומות נמכר בארץ. 11 מקומות לא.

פורד אקונוליין בהחלט קולעת להגדרה של "מנוע חזק ונפח מכובד", אבל בתצורת 9 מקומות ישאר מעט מקום למטען. וצריכת הדלק... אוי, צריכת הדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

הרודיוס לא בא בחשבון,הרבה טוענים שהוא ממש לא אמין למרות שהוא די מתאים לצרכינו אבל התגובות עליו ממש רעות...:?

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

למי שיסתכל פעם החוצה מהחלון

יראה שכל רכבי ההסעות בארץ הם מכמה דגמים עיקריים

או I800 יונדאי H1

פורד טרנזיט

פולקסווגן טרנספורטר / קראוול

טויוטה היאס

טרנזיט טויוטה ויונדאי סוסי עבודה צריכת דלק של 1-8 עד 1-11

אמינים ביותר ויחסית זולים לאחזקה

רק שהם נראים כמו רכבי הסעות

פולקסווגן כבר הרבה יותר מפואר

רק עם אחזקה קצת יותר יקרה

טויוטה ופולקסוואגן נפוצים באוטומטי והשאר פחות

כולם עם תא מטען גדול

כולם אפשר למצוא עם 8-10 מקומות

במקרה שלך הייתי מחפש רכב מנכה

שזה מצב חדש עם ק"מ נמוך

ומקסימום הולך להתקין לו מושבים נוספים

או רכב הסעות יוקרה כמו טל לימוזין

פורסם

רכבים כמו יונדאי H1 או I800 הם לא רכבים כל כך אמינים, על מנת שהם ישרדו ויסעו יש להקדים להם את הטיפולים ובסוף זה יצא לך כמו לקנות רכב יקר יותר, החלקים באמת זולים אך הצריכת סולר שלהם לא מרשימה.

אני חושב שאתה צריך לשבת ולראות מה הנסועה שלכם בשנה, ולבדוק מה הדרישות שלך מהרכב, כי בתור אדם עם רצון לנסיעה יום יומית עם הרכב ולמרחקים ארוכים אני מניח, אני לא מבין מדוע אתה מחפש דיזל עם מנוע גדול, מה זה יתן לך? תצרוכת סולר גבוהה יותר שתפגע לך בהכנסות.

לכן הייתי מוריד מהרשימה את פורד אקונולן.

דרישה לגיר אוטומט הוא בעייתי, משום שרוב הרכבים הנ"ל משווקים עם גירים ידניים, שגם אמינים הרבה יותר.

האם ישנה אפשרות לגיר ידני? גם תצרוכת הסולר תהייה טובה יותר.

נשארת עם אופציה של טרנספורטר/האיס(אני מוריד כרגע את האופציה של רכבי פורד טרנזיט בשל העובדה שהם גירים ידניים), כאשר בשני הרכבים הנ"ל, תצטרך לקנות רכב "ארוך" של 11 נוסעים, ולפרק את הספסל האחורי על מנת שיהיה ל9 נוסעים וישאר מקום למטען.

כאשר הטרנספורטר נותנת תחושה טובה יותר(בהאיס הייתי מרגיש שכל סיבוב האוטו כבר מתהפך), ויותר מהנה לנסיעה.

אומרים שהאמינות של טויוטה יותר טובה, למרות שאני לא ממש מסכים.

עלויות אחזקה של שתיהם יהיו דיי זהות, כאשר הטרנספורטר תיתן תצרוכת סולר טובה יותר.

בסכום שלך אתה תחפש טרנספורטר T5, אני מציע לך לבדוק עם בעל מקצוע בגירים מה דעתו על הגיר בT5 משום שהגיר האוטומט בT4 פשוט גרוע ומצריך שיפוצים במהלך הזמן.

קובי

פורסם
הרודיוס לא בא בחשבון,הרבה טוענים שהוא ממש לא אמין למרות שהוא די מתאים לצרכינו אבל התגובות עליו ממש רעות...:?

מעניין, אתה יכול לפרט ? בראשון יש דווקא כמה כאלה מוניות ואני רואה אותם עושים נגלות נון סטופ.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מעניין, אתה יכול לפרט ? בראשון יש דווקא כמה כאלה מוניות ואני רואה אותם עושים נגלות נון סטופ.

ספציפית אני לא יכול לתת דוגמה לתקלה נפוצה אך אתן כמה דוגמאות למה וויתרנו על הרודיאוס (היינו במרחק נגיעה של לקנות אותו ההחלטה באה באולם התצוגה )

1-אבא שלי נהג של תיירים,והוא מכיר חבר אשר היה לו רודיוס 9 מק' חודשיים והוא מכר אותו בגלל תקלות במנוע(מנורות אזהרה וכו'.. )הרכב היה הרבה זמן במוסך ומן הסתם שזהו אסון בשביל נהג מונית...

2-עוד דוגמה לשכן קרוב שקנה רודיוס 7 מק' ומחר אותו תוך חצי שנה (אמר שהוא לא נוח לנסיעה וגם לא לנוסעים ברכב)

כמו כן כפי ששמת לב האוטו נראה כמו רכב של שרות הקבורה שמשתמשים בארה"ב ..אז לא לקחנו סיכויי...

Kia Forte 1.6 126 HP

פורסם

האם יש תקלות ספציפיות ביונדאי I800 ?

כי ממש התלהבנו ממנו והוא מאוד מזכיר מבפנים את הקאיה שלנו.

יש גם תא מטען שזה יתרון.

על הגיר נתגבר

ובעוד שנה נאמר לנו שחברות ההשכרה יתחילו למכור אותו HERTZ,באדג'ט...

ואם אני לא טועה אז המנוע 2.5 לא?

Kia Forte 1.6 126 HP

• תוכן חדש...