Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש אספנות ברמה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתי היא סוביקטיבית,איני בדלתי את עצמי מקבוצה של אספנים על רקע עדתי,אתני,או שאר ירקות.

בידלתי את עצמי ממיקום ומפגש שבו נותנים יד חופשית להתנהגות נלוזה זאת.

לפי דבריך אני מבין שאתה בעד הדברים האלה במפגשים?!

אז חדל קשקשת

אני אוהב מפגשים שקטים נעימים עם רכבים ברמה גבוהה ואנשים שקטים נחמדים ואדיבים

כן כמו באירופה,זאת אינה בקשה גסה מידי!

גהנום ירוק.

• תגובות 122
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פשוט גועל נפש!

אתם יורדים ותקופים ברמה אישית

כאשר אני לא תקפתי שום בן אדם לגופו או קבוצה או עדה.

שאיפות מטרות ויעדים הם המפתח להשגים

אני אפילו חושב שמול חלק ממכם כמו OLD CAR אלקמינו ופור

יש לי הילה לתביעה על הוצאת דיבה.

אתם פשוט אנשים קטנים!

אולי יש לך עילה לתביעה. מסופקני.

אתה לכלכת ובגדול על קבוצה גדולה של אנשים שכל חטאם זה אספנות רכב אבל בדרך שונה מהרמה שלך.

ויש שיטענו שהרמה שלך היא הנמוכה והמנוכרת ושלהם היא הרמה הגבוהה החמה והאוהבת.

לגבי זריקת אשפה ברבים יש הסכמה שהיא לא לעיניין, .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מתנצל מראש על שגיאות הכתיב הילדותיות,אבל אני מקליד מהר ואיני

מקפיד,אכן פעולה זאת פוגמת.

הראה לי איפה ליכלכתי על קבוצה של אספנים?!

סלח לי אבל התנהגות ברברית של פירפורים ,השלכת פסולת ולגעת ברכבי תצוגה אינה משתייכת לאספנים

אלה לברברים!

כנראה להמון אספנים כאן יש תסמונת על הרמה האנושית ומוצאם של האספנים במפגשים שאליהם משתייכים והם אלו שהעלו את הנושאים הללו.

לא אני!

גהנום ירוק.

פורסם
דעתי היא סוביקטיבית,איני בדלתי את עצמי מקבוצה של אספנים על רקע עדתי,אתני,או שאר ירקות.

בידלתי את עצמי ממיקום ומפגש שבו נותנים יד חופשית להתנהגות נלוזה זאת.

לפי דבריך אני מבין שאתה בעד הדברים האלה במפגשים?!

אז חדל קשקשת

אני אוהב מפגשים שקטים נעימים עם רכבים ברמה גבוהה ואנשים שקטים נחמדים ואדיבים

כן כמו באירופה,זאת אינה בקשה גסה מידי!

אינך מבדיל את עצמך על רקע עדתי או אתני, אך בהחלט אתה מבדיל את עצמך בשאר ירקות (או גרעינים).

אני לא יודע מה אתה מבין או לא, אבל אם תשאל אסביר לך.

לדבריך, אתה רוצה מפגש "בלי כל הילדים שמשתוללים בלי מפצחי גרעינים ובלי כל מיני ערסים שמסבסים

את הגלגלים"

אם לא תרגיל ילדים מגיל צעיר לבוא למפגשי רכבים ישנים, הם לא יאהבו רכבים ישנים.

אם תרחיק ילד או תגעור בו כשהוא מגיע למפגש, הוא ייפתח שנאה לרכבים ישנים. וכשהוא ייגדל, לא יהיה מי שיישמור על המורשת. לכן, חשוב מאוד שילדים יגיעו למפגשים השונים ברחבי הארץ. חשוב שהילדים יידעו איך להתייחס לרכבים שלנו. היחס שלנו לא צריך להיות ע"י התנשאות, כי נשניא אותנו עליהם, כי אם ע"י הסבר ויחס חם.

מכאן, המטרה והיעד שלנו צריכים להיות קירוב הילדים לתחביב והכנסתם למפגשים, כי אז נגיע להישגים בעתיד הקצת יותר רחוק.

מפצחי גרעינים - באופן אישי אני מאוד נהנה לפצח גרעינים, וממש לא אכפת לי אם זה שיושב לידי מצפח גרעינים - בעיקר אם הוא מציע לי להצטרף.

ערסים שמסבסים את הגלגלים - אצא מנקודת הנחה כי אתה מתכוון למה שקרוי "חראקות" ואגיב לזה, ותקן אותי אם אני טועה.

ישנם מועדונים רבים (כן, גם באירופה) בהם חריכת הגלגלים והחראקות הן חלק בלתי נפרד מהמפגש עצמו. והרכבים בהם נעשית החריכה הינם רכבים ישנים ו"מפוארים" כדוגמא פורש, קורבט ודומיהן.

ככל שנקרב אל חובבי רכבי האספנות את הקבוצות השונות, כך תגדל אהדתן אלינו וכך יהיו לנו יותר שותפים לתחביב.

זה צריך להיות היעד שלנו. זאת צריכה להיות המטרה שלנו. כי רק כך נגיע להישגים.

נ.ב.

"חדל קשקשת"?

פעם אחרונה ששמעתי את זה זה היה לפני כמה עשורים בשירות הצבאי הסדיר שלי. לא ידעתי שעדיין משתמשים בזה (מטבע לשון אספנות), אם כי כבר אז הוא נשמע לי מגוחך לחלוטין.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

1.את הילדים ההורים צריכים לחנך לא לגעת ברכוש של אנשים אחרים כמו במוזאון או תצוגה של אספני בולים.

2.לפצח גרעינים ולזרוק על הריצפה כמו ברברים לא מקובל בשום מקום אפילו לא בשוק! ולא ראיתי אף אחד לוקח שקית אשפה וזורק לשם.

3.אין שום דבר תרבותי בפעולה שציינת וגם אם כן אני מבין שמפגש נוקיה ואנשים כמוך נותן יד חופשית להתנהגות זאת! להתפרע בכביש ציבורי! עד שתהיה תאונה ויקרה אסון! גועל נפש!! אדוני אתה ואנשי המפגשפשוט פושעים שאתם נותנים לזה הסכמה ויד!

גהנום ירוק.

פורסם
פשוט גועל נפש!

כאשר אני לא תקפתי שום בן אדם לגופו או קבוצה או עדה.

שאיפות מטרות ויעדים הם המפתח להשגים

אני אפילו חושב שמול חלק ממכם כמו OLD CAR אלקמינו ופור

יש לי הילה לתביעה על הוצאת דיבה.

אתם פשוט אנשים קטנים!

1.את הילדים ההורים צריכים לחנך לא לגעת ברכוש של אנשים אחרים כמו במוזאון או תצוגה של אספני בולים.

2.לפצח גרעינים ולזרוק על הריצפה כמו ברברים לא מקובל בשום מקום אפילו לא בשוק! ולא ראיתי אף אחד לוקח שקית אשפה וזורק לשם.

3.אין שום דבר תרבותי בפעולה שציינת וגם אם כן אני מבין שמפגש נוקיה ואנשים כמוך נותן יד חופשית להתנהגות זאת! להתפרע בכביש ציבורי! עד שתהיה תאונה ויקרה אסון! גועל נפש!! אדוני אתה ואנשי המפגשפשוט פושעים שאתם נותנים לזה הסכמה ויד!

אומנם אני לא מלאך, אין לי הילה ואני לא רואה אנשים קטנים, אבל קרו כאן שני דברים:

הראשון - תקפת בן אדם (אותי) באופן ישיר, כלומר סטית מדרכך כפי שהצגת כאן.

השני - נתת לי עילה לתבוע אותך על הוצאת דיבה בעצם זה שקראת לי פושע.

כעת נותר לך להתנצל על כך, או לחילופין להביא לבימ"ש הוכחות לזה שאני פושע.

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם

אדון פיבטון היקר סליחה אני מתנצל זה נשמע כמו אוי אוי אוי העליבו אותי.

במדינה מתוקנת אתה כבר היית הנתבע בבית המשפט על גזענות והכללה של אנשים.

יש בטח עוד אנשים שחושבים כמוך אבל הם הולכים למפגש שמתאים להם ולא מלכלכים על אחרים מעל דפי האינטרנט.

חוץ מזה יש לי עו"ד טוב (מינץ , פתולאי, שמש ושות' בע"מ) שעובד חינם רק עבור סיבוב ברכב אספנות ב "רמה" אולי סוף סוף ניראה את הפרצוף האמיתי שלך על דוכן העדים.

אני במקומך הייתי מפסיק להגיב ונשאר במפגש "הרמה" שלך ומתכתב איתם בבלקברי שלהם כי אני מאמין שגם בפורום פה יש כמה שמסבסבים בגלגלים נוגעים ומלטפים רכב שלא שלהם ורחמנה ליצלן אולי פיצחו גרעינים.

ובטח אתה חושב שאם תיכתוב מילים יפות תבדל את עצמך ותרגיש ברמה יותר גבוהה משאר הפורום.

סליחה על שגיאת הכתיב הקלדתי מהר לא כמו כל הנחותים שמקלידים לאט.

פורסם
אתה יודע מה איש אמיץ? בוא פתח פה דיון שירשור האם השתללות כזאת זה דבר ליגטימי? מה דעתך?

אני לא יודע למי פנית אבל אני מספיק אמיץ כדי להגיב לך.

אף אחד כאן לא אמר שללכלך ולזרוק אשפה על הריצפה זה בסדר.

אף אחד לא אמר שלסבסב בגלגלים זה בסדר.

אף אחד לא אמר שלנגוע ברכב שלא שלך זה בסדר.

אף אחד לא אמר שלהתחרות בכביש ציבורי זה בסדר.

אבל...

יש הבדל אתה הכללת והעלבת את כל המפגש בגלל מיעוט ושמת את עצמך מעלינו עם מפגש "הרמה שלך".

אבל...

גם כאן בפורום יש מס' אנשים גם טייסים גם עורכי דין גם אינסטלטורים שחטאו ועברו על אחד מהחוקים שלך שהוזכרו למעלה.

ההבדל הוא שאם אחד כזה נתפס ע"י החוק הוא מקבל את הדין ומשלם את הקנס ולא מתנשא מעל כולם.

(ביני לבינך אני מאמין שגם אתה חטאת בחטא הפירפורים וליטוף רכבים).

פורסם

מר פיסטון, קח אויר ותרגיע את עצמך.

אתה כותב:

פשוט גועל נפש!

כאשר אני לא תקפתי שום בן אדם לגופו או קבוצה או עדה.(ובהמשך)הראה לי איפה ליכלכתי על קבוצה של אספנים?!

ואחר כך:

אין שום דבר תרבותי בפעולה שציינת וגם אם כן אני מבין שמפגש נוקיה ואנשים כמוך נותן יד חופשית להתנהגות זאת! להתפרע בכביש ציבורי! עד שתהיה תאונה ויקרה אסון! גועל נפש!! אדוני אתה ואנשי המפגשפשוט פושעים שאתם נותנים לזה הסכמה ויד!

וגם:

הביטוי "בחור צעיר" זאת תקיפה מתנשאת ברמה האישית.

המפגש בנוקיה הוא סגור ותחום ופתוח לקהל, לכל קהל. ומי שראה את העיניים של הילדים של "מפצחי הגרעינים" כשהם יושבים בתוך המוסטנג שלי, ראה שמחה גם בעיני הוריהם. זוהי נקודת המפגש שלנו עם אנשים שמה לעשות, אינם בדיוק יכולים להרשות לעצמם להתרומם בשנתון מהסוברו החבוטה שלהם או מהדירה הקטנה בבת ים והנה ככה פתאום הם נוגעים, ממששים מצטלמים ואפילו צופרים במוסטנג או בכל רכב אחר. זה היפה במפגש שהוא לא ה"רפורם קלאב" של פיליאס פוג וגם לא מועדון הסגל בעבודה שלי. רוב הפרפורים הם מחוץ למפגש ואנחנו סובלים שנים מחבורה שנדבקת אלינו אבל יש גבול ליכולתנו להתעמת עם אלה שהם מחוץ למתחם. גם אתה לא יכול. זה תפקיד המשטרה ולקרוא לנו פושעים על כך זאת השמצה שלא במקומה.

מי שחשקה נפשו יכול ללכת למקום אחר, יש מפגשים איזוריים, יש מפגשים שלא שייכים למועדון. אבל לדעתי מפגש נוקיה הוא העשיר, היפה ובעל הרמה, כן בעל הרמה מכל מפגשי המועדון כי הוא ממחיש את היותנו חלק מחברה רב גונית שמתיחסת אלינו.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אני בעד סיבסובים.

אולי אפשר לנעול את השירשור הנ"ל.

הוא עבר את גבול הטעם הטוב.

אני מחפש שירשור "ברמה"

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
מתנצל מראש על שגיאות הכתיב הילדותיות,אבל אני מקליד מהר ואיני

מקפיד,אכן פעולה זאת פוגמת.

הראה לי איפה ליכלכתי על קבוצה של אספנים?!

סלח לי אבל התנהגות ברברית של פירפורים ,השלכת פסולת ולגעת ברכבי תצוגה אינה משתייכת לאספנים

אלה לברברים!

כנראה להמון אספנים כאן יש תסמונת על הרמה האנושית ומוצאם של האספנים במפגשים שאליהם משתייכים והם אלו שהעלו את הנושאים הללו.

לא אני!

אני חושב שסגרת לעצמך את דלת הכניסה למפגש המדובר. אני מכיר אותם, הם לא יעברו בשתיקה על שגיאות הכתיב שלך מאחר ולהבנתם, מי שמזלזל בקהל קוראיו ואינו מקפיד על שגיאות הכתיב ועל התחביר, סביר להניח שגם מזלזל בדקויות של הבאת רכב ל"רמה" המקנה כרטיס כניסה למפגשם.

כמו כן, לפי דעתי, שגיאות כתיב, שאינן נובעות מדיסלקציה (כמו במקרה שלי) או מחוסר ידיעת השפה, אלא נובעות מחוסר הקפדה הנובע מזלזול, שוות בערכן ליריקת קליפות הגרעינים על הרצפה, השענות על רכב אספנות או השמעה מודגשת של האותיות הגרוניות בהקראת שיריו של ביאליק. אני לא מסכים להכניס את סבסוב הגלגלים לקטגוריה הזאת מאחר ואני מה זה פריק של פירפורים.

ארז רונן

פורסם
אני חושב שסגרת לעצמך את דלת הכניסה למפגש המדובר. אני מכיר אותם, הם לא יעברו בשתיקה על שגיאות הכתיב שלך מאחר ולהבנתם, מי שמזלזל בקהל קוראיו ואינו מקפיד על שגיאות הכתיב ועל התחביר, סביר להניח שגם מזלזל בדקויות של הבאת רכב ל"רמה" המקנה כרטיס כניסה למפגשם.

כמו כן, לפי דעתי, שגיאות כתיב, שאינן נובעות מדיסלקציה (כמו במקרה שלי) או מחוסר ידיעת השפה, אלא נובעות מחוסר הקפדה הנובע מזלזול, שוות בערכן ליריקת קליפות הגרעינים על הרצפה, השענות על רכב אספנות או השמעה מודגשת של האותיות הגרוניות בהקראת שיריו של ביאליק. אני לא מסכים להכניס את סבסוב הגלגלים לקטגוריה הזאת מאחר ואני מה זה פריק של פירפורים.

ארז,

לנוכח כמות הסוסים שיש בהנעה בקדמית שלך, זה לא חוכמה להתנגדות שלך לקבוצת המסבסבים. לך תפצח. גרעינים.

פורסם

אני ממש לא מבין את ההתנפלות והסקילה של אדון פיסטון.

סוף סוף מגיע מישהו גדול בכמה רמות מהאספסוף שמסתובב פה, וזאת קבלת הפנים?

תתביישו לכם!

אדרבה ישנם כמה וכמה דברים שמר אדון פיסטון יכול ללמד אותנו הילידים, ואתם בועטים?

אנחנו יכולים רק להיות מאושרים שמר אדון פיסטון הנעלה, מכבד אותנו בהגיגיו וחולק איתנו

פשוטי העם את אפר סיגרו.

מהיום השמש לא תזרח עוד במזרח, אלה ישירות מביתו של מר אדון פיסטון הנעלה שבאדם.

וכל תגובה שאינה גובלת בלהלל לשבח ולרומם את הפידלמראשל האדון מר פיסטון הנכבד מכל אדם

יש להעביר דרך המזכירה שלו!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...