Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה HU יש לך?

אולי אתה יכול להגדיר את כל הערוצים על פולריינג' ולחתוך מלמטה רק מהHU ואז לא צריך לגעת בקרוס במגבר.

נ"ב: לא משנה מה קורה הכפתור של הבאס בוסט צריך להיות על 0!!!

והכפתור בורר המצבים של המגבר: 2CH-3CH-4CH שיהיה על 4CH.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

צודק שכחתי לציין שיש לי מערכת DEHP4050UB של פיוניר

4d8c14ae29de0a96c62f606a8d7dd23c.jpg

*למערכת 3 יציאות RCA יציאה לסאב עם מונובלוק, יציאה לרמקולים האחוריים והאחרונה לרמקולים הקדמיים (ז"א אני יכול לשלוט כל כל זוג רמקולים בנפרד)

ועוד דבר חשוב לציין יש לי בנוסף מגבר מונובולוק שפועל על הסאב לכן אין צורך לכוון בו את הבאסים או משו..

הכפתור של הערוצים כבר נמצא על 4, אם רק תוכל לפרט לי גם מה הכוונה בלחתוך ומה זה עושה כי אני לא הכין מבין במושגים, תודה ושבת שלום

פורסם

לא יודע אם בפיוניר הנ"ל יש אפשרות לחיתוכים, היה לי רק את ה5150 וה6050.

מי שיודע מוזמן להגיב.

חיתוך בעצם זה להגדיר לכל אלמנט איזה תדרים לנגן.

הנה קישור שיסביר לך הכי טוב מה כל אחד עושה, במקרה שלך תצטרך רק HPF וLPF.

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%9F_(%D7%90%D7%9C%D7%A7%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%A7%D7%94)

אם יש לך מונו לסאב זה מצוין.

ולא חשוב מה יהיה לעולם! אבל לעולם!!! אל תפעיל את הבאס בוסט, סופר באס וכו' על שלל שמותיו.

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

ברדיו דיסק יש לי אפשרות של HPF ויש שם 63 80 HZ ועוד כמה .. אז נראלי שאפשר לא ?

ותסביר לי קצת על HPF וLPF מה ההבדל ומה מומלץ

ואם תוכל להסביר לי גם מה אני רואה בכיוונים אני אשמח, ז"א מה זה ch1/2 ו-ch3/4 לאן כל אחד מהם מחובר

ובצד יש עוד 2 חיבורים לch3 ו-ch4 ומה זה FULL בפילטר שם ? תודה מראש

פורסם

ועוד שאלה ..

אם למגבר מחוברים קומפוננטים קדמיים 60RMS + רמוקלים 6X9 אחוריים 70RMS זה נחשב שאני משתמש ב2 ערוצים או 4 ?

והמגבר שלי מוציא ככה:

ב2 אום 4X75 WAT RMS

ב4 אום 4X55 WAT RMS

האם אני יכול להחליף את הרמקולים האחוריים ב6X9 100 WAT RMS ? וכרגע המגבר נמצא על 4ch

מצטער על החפירה קצת בעיה שאתה לא ממש מבין בזה ..

• תוכן חדש...