Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לזוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MX5

בני כמה אתם?

אני חושב שאתה טועה, לפחות אתה צריך לבדוק מה הפריע וגרם לה ללכת.

אולי זה משהו בך שאתה לא שם לב אליו, ותוכל להשתפר בו.

אם איתה אז איתה, ואם לא אז עם הבאה בתור על מנת שהמקרה הספציצי לא יקרה שוב.

קובי

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני בן 29 והיא בת 22, זה מה שגרם לה ללכת...

אני כבר לקראת סיום התואר, היא רק התחילה, לא עובדת, חיה על חשבון ההורים,

אני רציתי שנעבור לגור ביחד, והיא עדיין לא מוכנה ולא יודעת מה יהיה איתה בשנים הקורובת...

אז היא החליטה שאני קצת לוחץ עליה, למרות שלא בדיוק לחצי רק דיברתי על זה באוויר,

אבל ביננו אני לא רוצה להישאר רווק עד גיל 32-33 עד שהיא תסיים את התואר שלה ותמצא את עצמה בחיים...

קשה אבל מתמודדים עם זה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

עכשיו זה קצת יותר ברור, למרות שאני חושב שחבל שאתה מוותר.

זה לא שתוך שבוע אתה מוצא את אהבת חייך ותחתן איתה, זה יקח זמן ויכול להיות שזה יקח שנה שנתיים, יכול להיות שהיא תהייה מוכנה וסגורה על עצמה בזמן הזה.

לדעתי לכו לשיחה ותראו מה אתם עושים וכוד'.

עקב מה שאמרת MX5, אני מחליט גם לשאול את חברי הפורום משהו:

הכרתי מישהי במשחק של מכבי, פה ושם דיברנו ושאלתי בת כמה היא (שמעתי 19) והחלפנו מספרים.

עכשיו אחריי שלושה שבועות בערך שאנחנו מדברים(היא גרה באיזור הדרום, ואני בשרון) היא אמרה לי משהו לגבי שיעור נהיגה, ואני אומר לה- עוד לא הוצאת רישיון נהיגה?

אז היא אומרת לי איך אני יכולה? זה רק מגיל 17, עכשיו אני 17 וחודש, אני עובדת על זה.

אז אני שמעתי 19, עכשיו מסתבר שהיא בת 17.

אני באוגוסט בן 22(אני לומד לימודי הנדסה, והיא מכינה ביוטופ!).

ניראה לי מוזר ואני חושב לומר לה שאנו לא נתקדם לשום מקום מעבר לידידים.

מצד שני היא חמודה, ואוהדת ספורט מושבעת(היא נותנת לי לפעמיים פרשנויות על משחקים והזמינה אותי כבר כמה פעמים לראות אצלה את הסופר קלאסיקו) ואפשר לומר שיש חיבור בנינו.

קובי

פורסם

קח בחשבון שאם אני אבא שלה, החיבור היחידי שיהיה זה בין האלת בייסבול שלי ובין הגולגולת שלך.

ראבאק, היא בת 17!!!

תסתובב ותתחיל להתרחק!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז נראה לי שמשרת הנהג שלי הולכת להתפנות בקרוב עקב פציעה של הנהג ע"י אלת בייסבול, מישהו מחפש עבודה?

פורסם

באגירה- אז אני מקווה שזאת לא הבת שלך.

eladbe- ככה את מוותר על כישורי הנהיגה שלי?8)

אני גם חשבתי לסגור את העיניין, אבל ידידה שלי שסיפרתי לה על הנושא אמרה לי תזרום, תראו איך זה מתקדם בכלל.

לי זה ניראה מוזר, לכן אני שאלתי...

קובי

פורסם

שמע כנראה שהיא לא אהבת חיי אם החלטתי לא להילחם...

עוד הפעם אומר קשה אבל מתמודדים, הזמן עושה את שלו,

לצערי היא לא הראשונה שהלב נשבר, מקווה כמו תמיד שזאת הפעם האחרונה.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם
באגירה- אז אני מקווה שזאת לא הבת שלך.

לא קשור אלי בכלום, כל הורה שפוי יתנהג ככה!

אבל ידידה שלי שסיפרתי לה על הנושא אמרה לי תזרום, תראו איך זה מתקדם בכלל....

מה יש לזרום עם ילדה בת 17? :shock:

לאן בדיוק לזרום?

זה לא שפער גילאים של 5 שנים זה כזה בעייתי אבל במקרה הספציפי הזה, היא ילדה שחושבת וחיה כמו ילדה (והכי חשוב, ההורים שלה רואים אותה כילדה) ואתה גבר לכל עניין ודבר וזה בכלל לא משנה אם אתה בן 22 או 32.

אז נכון, היא עברה כבר את "גיל ההסכמה" אבל תחת כל קוי הגיון או טאבו אין לך מה לעשות בקרבתה!

כמו שציינתי, תסתובב ותתרחק גם כי זה הדבר הנכון לעשות וגם כי מישהוא בסביבתה עלול להתעצבן (ולדעתי האישית, בצדק).

פורסם
קח בחשבון שאם אני אבא שלה, החיבור היחידי שיהיה זה בין האלת בייסבול שלי ובין הגולגולת שלך.

ראבאק, היא בת 17!!!

תסתובב ותתחיל להתרחק!

בגיל כזה גם אם יש לך טנק זה לא יעזור, פה בא לידי ביטוי ההשקעה שהשקעת כשהם קטנים.

זה גיל שכבר אי אפשר לשלוט עליהם ואם היא תרצה לעשות אורגיה עם 12 כושים היא תמצא את הדרך לעשות את זה גם בלי ידיעת האבא.

את הערכים והנורמות מקנים כשהם קטנים,כשהם גודלים צריך רק להיתפלל שמשהו נקלט והם מיישמים את הטוב/לא טוב שלימדת אותם כשעוד היה אפשר.

פורסם

22 ו-17 זה נשמע לכם חריג?

זה בקושי Dirty Old Man.

כדי לחשב את גיל הבחורה הצעירה ביותר שאתה יכול לצאת איתה בלי שזה ייראה מוזר (כלומר בלי שתהיה Dirty Old Man...) אתה מחלק את הגיל שלך בשתיים (חילוק שלמים, זורקים את השארית) ומוסיף 7.

כלומר 22 --> 18.

אני התחלתי לצאת עם חברה שלי כשהיא היתה בת 19 ואני כמעט 29.

אנחנו כבר שנתיים+ ביחד.

MX-5 - מה רע בלהיות "רווק" (עם חברה קבועה) עד גיל 33?

דחוף לך לעשות ילדים בשנתיים הקרובות?

אם כן אז ברור שיש פה בעיה מסויימת עם לצאת עם בת 22.

אם אין לך בעיה לחכות כמה שנים עם ההתרבות (או שאתה בכלל לא מעוניין), אז מה זה משנה מתי אתה מחליף סטטוס בת"ז?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

באגירה, תאמין לי שאני יודע מה אתה מתכוון.

גם אני חשבתי כך, אני לא חושב שהבדל גילאים של 4.5 שנים הוא קריטי אבל במקרה שהיא בת 17 זה בעיה, למה? כי הראש שלה מתנהג כמו של ילדה(למרות שהיא דווקא די בוגרת).

לכל השואלים והחוששים- אל תדאגו אני ממש ממש לא חושב/חשבתי עליה באופן מיני כולשהו(למרות שיש נתונים).

לזרום הכוונה לתת לדברים להתפתח בלי להתערב, גם ככה כרגע אנחנו לא נפגשנו מאז(שוב היא גרה בדרום ואני בשרון, אני בתקופת מבחנים ועוד) ולמרות שהיא הייתה מתקשרת כל יום יומים, כבר כמה ימים שאין שום טלפון ממנה, הכי קרוב שניפגש זה לאחר המבחנים אם יצא לי ולה, ואם לא אז במשחק הקרוב(כי שוב אני לא חושב להזמין אותה לצאת או משהו אלא כשיש אפשרות להיפגש אז יושבים מדברים) ואז עוד שנה או משהו כזה ניראה לאיפה זה מתקדם.

אני יודע שאין בזה כל קשר אלייך, אחרת הייתי מתחיל לקרוא לך חמי :wink:

קובי

פורסם
באגירה, תאמין לי שאני יודע מה אתה מתכוון.

גם אני חשבתי כך, אני לא חושב שהבדל גילאים של 4.5 שנים הוא קריטי אבל במקרה שהיא בת 17 זה בעיה, למה? כי הראש שלה מתנהג כמו של ילדה(למרות שהיא דווקא די בוגרת).

לכל השואלים והחוששים- אל תדאגו אני ממש ממש לא חושב/חשבתי עליה באופן מיני כולשהו(למרות שיש נתונים).

לזרום הכוונה לתת לדברים להתפתח בלי להתערב, גם ככה כרגע אנחנו לא נפגשנו מאז(שוב היא גרה בדרום ואני בשרון, אני בתקופת מבחנים ועוד) ולמרות שהיא הייתה מתקשרת כל יום יומים, כבר כמה ימים שאין שום טלפון ממנה, הכי קרוב שניפגש זה לאחר המבחנים אם יצא לי ולה, ואם לא אז במשחק הקרוב(כי שוב אני לא חושב להזמין אותה לצאת או משהו אלא כשיש אפשרות להיפגש אז יושבים מדברים) ואז עוד שנה או משהו כזה ניראה לאיפה זה מתקדם.

אני יודע שאין בזה כל קשר אלייך, אחרת הייתי מתחיל לקרוא לך חמי :wink:

99% מגולשים כאן גברים,אתה לא באמת חושב שמישהו מאמין לזה?גבר מסתכל על עמוד חשמל וכבר חושב איפה החור(של החשמל:wink: )בלי שום למצב הזוגי/מיני/סטטוסי או כל שם אחר שהוא נמצא בו.

פורסם

ראבאק, היא בת 17!!!

תסתובב ותתחיל להתרחק!

צ'מע, היתה לי חברה, לא חשוב מאיזה עדת סכינאים, עם עבריינים כבדים במשפחה המיידית, שחינכה יפה מאוד את האבא שלה והנבוט שלו שאו שהיא מנהלת את חיי האישות שלה כרצונה או שהוא יכול לחפש אותה ברחבי הארץ, וקיפלה אותו ואת אמה.

את היא עשתה את זה בגיל 15 (אני קיבלתי אותה כבר עם הורים מאולפים בגיל 17).

בת 17 עם אופי, כבר אי אפשר להכתיב לה את החיים...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

על מה אתה מדבר? :shock:

הנבוט זה לא לילדה, הנבוט זה למחזר העקשן ואחרי פיצלוח אחד טוב שיורד לו על הפדחת, אני בספק אם הוא יחזור "לזרום".

פורסם

חברה אני לא מסכים אתכם לגבי זה שהפסקה היא בהכרח נקודת אל חזור לקשר טוב .

לחיינו יש נטייה להפוך למסגרות , מסגרת בעבודה , מסגרת ביחסים , מסגרת בכל תחום אפשרי .

לעתים , כשאנחנו רוצים לפרוץ את המסגרת הזו , משהו , פנימי או חיצוני , מגביל אותנו .

למשל אנחנו טיפוסים קשוחים , אז יהיה קשה לנו פתאום באמצע החיים , סתם כך , להפוך לטיפוס עדין בקשר .

לעתים , רק כשקורה זעזוע , אפשר לשים את הקלפים על שולחן נקי ולאפשר התחלה חדשה .

אני כן מסכים שלאנשים תהיה נטייה לא להיות כנים ואמיצים מספיק כדי שתהיה להם פריצת דרך ביחסים , ולרוב מה שיקרה זה הפוך , רק יווצר מחסום חדש (לא סתם חלק פה כתוב שמעכשיו היא תוכל לתפוס תבחור בביצים , וזה חבל אם זה מה שיקרה) , אבל זה לא מחייב .

לעתים , מספיק שצד אחד יהיה חכם , והוא לאפשר גם לה להיפתח באמת , ולהתנקות מכל המטענים שהיא צברה .

איך אומרים , רק על דף נקי אפשר לכתוב...

אגב , לא משנה בן כמה אתה , עם בת פחות מ-18 , גם אם זה בדקה אחת , אתה לא יוצר שום קשר רומנטי .

הבחורה האחרונה שיצאתי איתה , זה היה כשבוע לפני 18 , ונתתי לה להתייבש למוות ולא נגעתי בה אפילו לא חיבוק עד שהיה לה 18 .

זה עבד , עובד ויעבוד מצויין תמיד , גם אם זה לא גיל , זה תמיד טוב לצאת איתה כמה יציאות לפני שקורה משהו .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...