Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר לזוגיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 88
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז תסלח לי שאני אומר זאת ככה:

לפי התגובות שלך, אתה אוהב אותה מאוד וחושב עליה לעתיד.

לפי מה שאתה מספר, לא ניראה שהיא סגורה על עצמה מאותה הבחינה.

תן לה שקט ליום יומים, ואז תיצור איתה קשר ותשבו תדברו.

דברו על מה שמציק וכדו', כל הקטע זה להתגבר על המכשול ולא לטאטא אותו מתחת לשטיח.

קובי

פורסם
תפסיקו עם המצ'ואיזם.

אחרי שנתיים ביחד, אתה אוהב אותה? זו האחת שתרצה מתחת לחופה ולהמשך החיים המשותפים?

אם התשובות הן כן, אז עוד הערב, או לכל המאוחר מחר בבוקר, שלח לה מסרון ותזמין אותה לארוחה. תגיד לה שאתה לא יכול בלעדיה ואתם צריכים לדבר על מה שקרה. הפסקות לא פותרות בעיות.

ככה מתמודדים עם משברים.

אם ענית בשלילה על השאלות שכתבתי למעלה אז תתעלם, אל תיצור קשר, ותמשיך הלאה. אם היא תיצור קשר, תסביר לה, בעדינות, כמו גבר, בלי לפגוע, שההפסקה גרמה לך להבין שזה נגמר.

בהצלחה.

בלי שוביניסטיות וכדומה, זה הדבר האחרון שהוא צריך להגיד לה. מילים כאלה רק יגרמו לה לכבד אותו פחות.

אני אישית נגד הפסקות ופסקי זמן למיניהם. זוג שלא מסוגל לפתור בעיות פנים מול פנים (מבחינתי תוך 24 שעות ולא יומיים, שבוע וכו') לא צריך להיות יחד. בזוגיות צריכים להתקיים 3 תנאים (והסדר פה חשוב): אמון, תקשורת ואהבה. בלי זה זה לא מתקיים.

*take or leave it אבל ככה אני פועל.

Veni Vidi Vici

פורסם

כמו שכבר אמרו, קשה לצפות מה צריך לעשות. אבל אם היא לא מפגרת שרוצה תשומת לב ומעוררת ריבים כדי לקבל תשומת לב (מה שלא קרה עד עכשיו בשנתיים), אז אחרי ההפסקה היא תגיעה למסקנה שלה. עזוב אותה לשבת ולבחוש.

בנתיים, תתארגן עם החבר'ה על איזו ישיבה + בקבוק עראק (כי רק זה כשל"פ) ותתחיל להתאוורר.

משכנתא זה קל

פורסם

מניסיון רב -

1. לתת לה את המרחב, לא להתקשר, לא לסמס, לא להציק, לא לשאול. (היא לא מחפשת שתרדוף אחריה)

2. אם תרדוף ותציק - אתה רק תבריח אותה (מניסיון מהצד שרצה את ההפסקה ..)

אל תיקח קשה, ותן לה זמן - אתה תראה שבסוף עוד יהיה בסדר, זה קשה לחכות בחוסר ידע, אבל אין ברירה - קח את זה כשבוע לימודים על כמה אתה באמת אוהב אותה, וכמה אתה צריך לשפר \ להשתפר כדי שזה באמת יצליח.

פורסם

אם היא יודעת שאתה פעיל בפורום, ומכירה את האוף טופיק, היא בוודאי קוראת את התגובות. אל תאכזב אותה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בת זוגתי אומרת שאם הוא יתן לה את המרחב אז היא תיעלם לו.

היא אומרת שגם חשוב לחפור ולהבין מה הבעיה ולדבר עליה, לא משנה כמה הן לא רוצות את זה.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

בת זוגתך לא הייתה רוצה מציק ומעיק שלא עוזב אותה לנפשה.

כשבנאדם כועס, הוא צריך אויר, לא חנק.

בכל מקרה, הגעה למצב של "הפסקה" מניב, ברוב מוחלט של המקרים, פרדה בסופו.

אם לא, אז זה בגלל שהבחורה, שלקחה הפסקה כנראה כי פגשה מישהו אחר, גילתה, שהאחר רצה רק סקס וזרק אותה. אז היא חזרה חזרה לגבר שאהב אותה.

ידוע שיותר מ50 אחוז מהזוגות מתחתנים כי "הגיע הזמן" ולא כי יש אהבה.

מצד שני, מערכת יחסים חזקה, לא מבוססת על אהבה, אלא על הדדיות, כבוד ושאר המושגים הטכניים.

רגשות, כמו שאומרים הרוב, הם לחלשים.

יש סיבה שכל העשירים גרים בחדרים נפרדים עם מיטות נפרדות, ולכל גבר יש שם מאהבת. ככה, הוא לא כועס על האישה, את התסכול הוא מוציא על המאהבת.

מצד שני, מה אני מבין. אני הומו.

פורסם
בכל מקרה, הגעה למצב של "הפסקה" מניב, ברוב מוחלט של המקרים, פרדה בסופו.

אתה טועה ומטעה, הפסקה מביאה לרב לחתונה, שזה הרבה יותר גרוע.

אם לא, אז זה בגלל שהבחורה, שלקחה הפסקה כנראה כי פגשה מישהו אחר, גילתה, שהאחר רצה רק סקס וזרק אותה. אז היא חזרה חזרה לגבר שאהב אותה.

אף אחד לא חוזר לסקס גרוע אחרי שהיה לו סקס טוב, בטח שלא בחורות. אם כבר חוזר, זה מסיבות כלכליות גרידא.

ידוע שיותר מ50 אחוז מהזוגות מתחתנים כי "הגיע הזמן" ולא כי יש אהבה.

ידוע כי 50% הנותרים מתחתנים כי עבר הזמן...

מצד שני, מערכת יחסים חזקה, לא מבוססת על אהבה, אלא על הדדיות,

זה כי אהבה מבוססת על חד צדדיות מוחלטת...

ככה, הוא לא כועס על האישה, את התסכול הוא מוציא על המאהבת.

הפוך גוטה. איזו בחורה תזיין אותך אם אתה מוציא עליה תיסכולים?

מה שמוביל למסקנה הבלתי נמנעת...

מצד שני, מה אני מבין. אני הומו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
אנחנו בני 26, וזה ברור שאני אוהב אותה ורואה אותי איתה גם לעתיד הרחוק

אתה מכיר אותה הכי טוב, ואני מקווה ומאמין שאתה יודע טוב מאוד מה מפריע לה בך - ולהפך. סביר להניח שאתה יודע "מאיפה זה נחת עליך" (כל עניין ההפסקה הזו). כדאי שתעשה בדק בית לראות האם המצב הזה ניתן לפתרון או לא. העניין יותר מידי סבוך גם ככה - וחסרים עוד מיליון ואחד פרטים שיכולים להשפיע על תשובות שתקבל כאן בפורום.

מה שכן, תמיד קיים הסיכוי שהיא מעולם לא שיתפה אותך בדברים מסויימים ולכן ככל שהתקדם הקשר והפך להיות רציני ומבוסס יותר עם מחשבות לעתיד משותף והקמת בית, היא התחילה להבין שישנם דברים שהיא הדחיקה ולעולם לא תוכל להשלים עימם. כאן בדיוק נכנס הקטע של הדילמה הרצינית, האם להמשיך להוליך אותך שולל או לחתוך את זה כאן ועכשיו. שוב, זו רק ספקולציה אבל דברים כאלה קרו ויקרו תמיד. מניסיון.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מנסיון העבר שלי, הפסקה פירושה פרידה.

אמנם כרגע אולי זה נראה רע ובטוח שזה כואב,אולם תחשוב על זה שאם זה לא זה ,אז זה לא זה(מבחינתה כמובן).

אצלי בעבר ,בהסתכלות לאחור,זה רק עשה טוב כי זה כנראה היה הדבר הנכון שיקרה.

אני גם אומר שלא כדאי להתקשר ולא לסמס ולא כלום, הבחורה ביקשה הפסקה,תן לה אותה,בד"כ זה הזמן לעשות בדק בית פנימי אצל כל אחד מכם, יכול להיות מאוד שאחרי שבוע שלא תדברו ולא תתקשרו בכלל, אתה תגלה בעצמך שאין לך רצון אמיתי לחזור אליה וזה רק הרגל שאתה לא רוצה להיפרד ממנו.

בהצלחה.

• תוכן חדש...