Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ לקנייה SUV עד 125K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם וחג שמח אני עומד להחליף את המאזדה 3 בקרוב ועומדות מולי מספר אפשרויות הסכום שלי הינו עד 125K וחשבתי על SUV בתצורה של ייטי /גרנד ויטרה / הונדה CRV בדקתי גם כאן בשרשורים האחרים ובכן מה שחשוב מבחינתי זה:

בטיחות הרכב מאחר והוא רכב ראשון לאשתי ולילדים(אבזור בטיחות ליתר דיוק)

מרווח נוסעים מאחור בדגש על רוחב

תא מטען

צריכת דלק נושא על הפרק מאחר והוא לא זול בלשון המעטה .

אשמח לקבל פרטים מצאתי מספר רכבים אבל הפרמטרים לעיל חשובים ולכן עד שלא אקבל מספיק מידע לא אוכל להחליט

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם

את הויטרה ואת ה-CRV אלא אם כן פיספסתי משהו בגלל המצות אי אפשר להשיג כחדשים בתקציב שלך.

לעומת זאת את היטי (בתוספת של אלפים בודדים לתקציב ) אפשר גם אפשר. מדובר ברכב מעולה, חביבו של ג'רמי מ-TG.

הוא גבוה ונוח, תא המטען לא רע סה"כ וגם נוחות הנסיעה. איכות החומרים טובה ומנוע ה-1.2TSI מהיר וחסכוני מאוד

פורסם

בתקציבך תוכל להשיג CRV מודל 2007. מדובר ברכב מעולה. הוא הרבה יותר מיניוואן מג'יפון והוא מרווח מאוד ומתאים למשפחה שאוהבת מרווח.

תא המטען גם הוא גדול ומחולק ל-2 ע"י מחיצה ניתנת להסרה, פטנט מאוד נחמד שמקל על הפרדת המטען.

צריכת הדלק טובה ביחס לשאר המתחרות ובנסיעות רגועות הרכב מגיע ל-12 ק"מ לליטר.

מניסיון של חברים מאוד קרובים מדובר באחלה אוטו, מתאים למשפחות, מרווח ונוח ונעים לנסיעות ארוכות בתפוסה מלאה.

בהצלחה וחג שמח.

פורסם

בהתאם לתקציב אני מאמין שעם קצת סבלנות תצליח להכניס גרנד ויטרה 2007 אך עם מנוע 2 ליטרים שמורה בשונה מהחדשים - 2.4

מדובר ברכב אמין,מעולה בשטח -אך זה עולה בכך שבכביש האיכות נסיעה לא הכי טובה,עונה על הדרישות המשפחתיות,ומבחינת ביצועים הוא לא המצטיין ברשימה.

לגבי צריכת הדלק אני מאמין שבנסיעה רגועה תגיע 1-9/10

בהצלחה ! :)

פורסם
ניסאן קשקאי יכול להתאים לכם. מרווח, בטיחותי (5 כוכבים), חסכוני יחסית ותא מטען די גדול. אם אתם צריכים עוד מקום אז יש גם את הקשקאי +2 שהוא עוד יותר גדול ומרווח מאחור.

עם כל הכבוד, קשקאי 5 מקומות הוא בין הרכבים הכי פחות מרווחים שיצא לי לנסוע בהם, זה הגיע למצב שבישיבה של שלושה ילדים מאחור הם נאלצו לקפל רגליים כלפי פנים.

הבוז לך.

• תוכן חדש...