Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 760 מול JVC LH300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הפיוניר איזה שאלה (אבל אני לא אוביקטיבי אני חולה על פיוניר) :smilecol:

זאת ממש תשובה לעניין ,כל הכבוד לך !!!

(not!)

ולעניינינו:

עדיף לך ללכת על הjvc ולא בגלל שיש לי אותו אלא בגלל שהוא הרבה יותר טוב מהפיוניר:

1.הוא יותר יפה לדעתי ,אם אתה מחפש יופי.

2. היציאות הם 4v שזה יתרון לעומת פיוניר.

3.השליטה על הסאונד מצויינת.

4.אתה מקבל בונוס דיסק שאיתו אתה יכול להוריד אנימציות למכשיר ,דבר שאין בפיוניר,אבל משום מה אין לי מושג איך להשתמש בו :lol:

5.הכל במכשיר חשמלי!!!

מדהים ממש חברה!

בקיצר למרות שפיוניר תמיד היו מספר 1 jvc שברו אותם עם רדיו דיסק יותר טוב משלהם הפעם.

8)
פורסם

יותר חשוב לי האיכות שלו לעומת הפיוניר ????

ואופן התיפעול שלו אם הוא יותר פשוט ממנו או לא??

פורסם

אני בטוח שאופן התפעול שלו יותר פשוט מפיוניר,כי לפיוניר יש מלא לחצנים על הפנל אתה לא יודע מי נגד מי..

לגבי האיכות ,יש שיגידו שהjvc יותר איכותי אבל אני כמעט בטוח שהאיכות היא אותה איכות.

8)
פורסם

ובנוסף אם אנחנו מדברים +- באותה ספירת מחירים יש לי גם המלצה חמה ביותר על אחד משני הJVC הבאים שאחד יש לחבר ואחד אצלי באוטו

KDAR5000 שאצלי באוטו עם קצת יותר כסף ויותר שליטה עם TOUCHPANEL ואיכות סאונד מדהימה

וה KDSH-9750 שגם נחמד ביותר ונותן תמורה ממש טובה מסדרת הARSENAL של JVC

שלדעתי גם מעוצב יותר יפה מהפיונייר וגם עם 4 VOLT PREOUT

ליביו.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפיוניר יש יכולת גבוהה יותר על השליטה על הצליל(טראבל,מיד באס,באס,וקרוס אובר פנימי!) לעומת הג'יי וי סי שיש לו רק שליטה על טראבל ובאס

המגבר הפנימי של הפיוניר יותר חזק(22 אר אם אס מול 19)

לעומת זאת בג'יי וי סי הקריאה של הדיסקים יותר איכותית מהפיוניר

ויש לי 4 וולט של יציאות(אין לו מושג כמה יש לפיוניר)

• תוכן חדש...