Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולו 2008 נוזל קירור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום למומחים

כנראה שיש לי נזילה קטנה של נוזל הקירור וצריך הוסיף נוזל פעם בחודש לערך

מה לדעתכם עלות משוערת של תיקון כזה, האם רק סותמים את החור או שיש להחליף צנרות כלשהן

כמו כן מה עלויות נוזל קירור והיכן ניתן לרכוש במחיר הוגן

תודה

פורסם

אתה אמור לקנות נוזל קירור G12.

אני קונה אותו באוטו ציון ביהוד. עולה כ- 40 ש"ח לליטר וחצי. מערבבים את זה עם מיים רגילים ומגיעים לנוזל קירור של 5 ליטר.

פורסם

תלוי מה נוזל בדיוק ברכב ומזה נגזרת גם העלות (ייתכן צינור / פלאנצ' מים / משהו אחר).

אם אתה יכול להעלות תמונה של איזור הנזילה יהיה ניתן לסייע אולי קצת יותר.

כעקרון חורים שמהם נובעת נזילה, במערכות חיוניות (כמו מערכת קירור) מאוד לא רצוי לסתום, עקב סיכויים נמוכים לפתור את הבעייה, ובדר"כ הפתרון הנכון הוא להחליף את החלק הנוזל בשלמותו.

עריכה-ממליץ לך לטפל בהקדם. תוכל לקבל כאן בפורום המלצות למוסכים באיזור מגוריך (ציין היכן).

alfa 156 2.5.

פורסם

שלום לך.

בשום פנים ואופן לא "לסתום" עם שום חומר או גורם אחר!!

זה יגרום רק יותר נזק (לטווח הטיפה יותר ארוך).

אתה צריך להגיע למוסך ולבדוק במדוייק מהכין נובעת בעיית הנזילה...

יכול להיות צינור מים, משאבת מים שסופה כבר קרב..., רדיאטור רקוב ולכן הנוזל "נפרץ" ממנו...

אני ממליץ לך לסוע כמה שפחות במצב הנתון לדאוג למפלס מים נורמאלי ולשים עין על שעון החום כדי לא לגרום נזק לראש המנוע...

אתה מוזמן להגיע אלי למוסך לבדיקה מדוייקת ללא עלות.

אימג'ן אול דה פיפל

ליבינג דייר לייבס אין פיס

היהי

פורסם

הבעיה בחומרים שמוכרים לסתימת חורים היא שהם עלולים לסתום מקומות שהמים צריכים להגיע לשם.

פנה למוסך שיבצע בדיקה למערכת בלחץ ויצביע על מקור הנזילה.

כמו כן- אם אתה נדרש להחליף חלק במע' הקירור אז רק לחלק מקורי.

קובי

• ספונסר פורום
פורסם

קיימת תקלה ברכב הזה של דליפה מחיישן הפעלת המאוורר שעל מקרן המים .

יש צורך בהחלפה של טבעת האטימה של אותו החיישן .

טיפול של כמה דקות בדרך כלל ,כנס למוסך שמכיר את הרכב הזה שיבצעו בדיקה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

תודה על כל התשובות

במוסך המורשה אמרו שלא בטוחים אם צריך להחליף את אחד הצינורות או רק לסתום איזה חור....רק אחרי שיפתחו ידעו

הצינור אמור לעלות 170 שח, עבודה עוד איזה 700, ונוזל קירור בכמות כפולה עוד 200...הגיוני

???

נשמע לי לא סביר שחלקים שם נרקבו או קרובים לסוף חייהם, הרכב רק 3 שנים על הכביש עם 40 אלף ק"מ

חיישן הפעלת המאוורר נשמע אופציה מעניינת, אני מניח שמוסך מורשה אמור להכיר את זה ומשום מה לא הזכיר זאת

לגבי נוזל הקירור באמת אמורים למהול במים? אם כבר מוכרים נוזל יותר הגיוני שימכרו אותו מהול ומוכן

פורסם

ישנם נוזלים שמגיעים כבר מוכנים לשימוש ומהולים בכמות המדוייקת.

לגבי בעיית הנזילה נישמע קצת יקר ומוגזם הסיפור שם ולכן חשוב שתיראה במוסך בעצמך מהיכן הנזילה בדיוק ואם אכן העבודה כזו קשה מסורבלת ומצדיקה מחיר שכזה.

:)
  • תוכן חדש...