Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך לנהוג בהילוכים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנהל שנעל לי את השרשור הקודם, הוצאתי משקפיים (יותר נכון עדשות) אז לא צריך לנעול לי ישר.

ולנושא -

יש לי בעיה אני לא יודע איך להתחיל לנסוע ברכב הילוכים, פעם ב.. קורה שהאוטו לא נכבה או סתם עושה רעש מנוע ולא זז.

וגם איך אני יודע מתי להעביר בין הילוך להילוך, המורה שלי ניסה להסביר לי אני לא קולט את זה!!!!

צריך עזרה שמישהו יסביר לי

תודה וערב חג שמח!!!

פורסם

הוא צודק. אם המורה שלך לא מצליח להסביר לך, אז אנחנו נצליח דרך מסך המחשב ?

דבר אם המורה שלך,נסה להסביר לו את המצב ואם תמשיך לא להבין אז תחליף מורה כי הוא ה שאמור לדעת ללמד אותך הכי טוב.

פורסם

התגובות שלך ממש לא במקום ולא מתאימות לפורום במיוחד אם על כל תשובה שאתה מקבל אתה חולק ולא מוכן לשמוע.

נראה לך באמת שאם הסבר של מורה שיושב לידך ומסביר לך לא מובן לך אז הסברים בע"פ פה בפורום יעזרו לך יותר??

לא מסתדר תלמד על אוטומט זה הדבר היחידי שאפשר להציע לך פה. בהצלחה

פורסם
זאת רק השערה, אבל יכול להיות שבעתיד הקרוב תיחסם מהפורום.

אני כאילו שואל שאלה \, מסביר שאני לא מבין את המורה שלי אז למה כאילו, קשה לענות על מה ששאלתי?

ואם נעלבת אני מצטער :) חג שמח!!!

הוא צודק. אם המורה שלך לא מצליח להסביר לך, אז אנחנו נצליח דרך מסך המחשב ?

דבר אם המורה שלך,נסה להסביר לו את המצב ואם תמשיך לא להבין אז תחליף מורה כי הוא ה שאמור לדעת ללמד אותך הכי טוב.

הבנתי שהוא צודק אבל שאלתי משהו אחר.

חג שמח!!!

פורסם

אל תיעלב ,מבחינת חברי הפורום שלא מכירים אותך אתה יכול להיות ילד בן 14 שרוצה לגנוב לאבא תאוטו ולהסתובב איתו ,אם תעשה תאונה וחלילה יקרה לך משהו ,אף אחד כאן לא רוצה שזה יהיה באשמתם.

למרות שזה נשמע מופרך זה יכול לקרות.

שנית ,אם המורה שלך לא מצליח להסביר לך מתי להחליף הילוכים אני מציע שתחליף מורה ,אם השני גם לא יצליח תוותר על נהיגה או שלחלופין תלמד על אוטומט כמו שהציעו לך.

שיהיה חג שמח ומלא באושר.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
כואב לך אל תגיב!

לא כואב.

אני כאילו שואל שאלה \, מסביר שאני לא מבין את המורה שלי אז למה כאילו, קשה לענות על מה ששאלתי?

יש כאילו צורת כתיבה בפורום, שהיא לא הצורה שאתה כאילו כותב ביומיום.

וכן, קשה לענות לך על השאלה כי אתה יודע מה אומרים: "לא לומדים שחייה בהתכתבות".

במילים אחרות, אם אתה טובע, בעיה שלך.

אבל אם אתה מסתבך עם האוטו בגלל ההילוכים, זו בעיה של כולנו כי אתה יכול להיכנס בי או בכל אדם אחר.

תלמד מהמורה שלך, ואם אתה רוצה אחר כך לשאול משהו ספציפי, כולם ישמחו לעזור.

אנחנו לא ניקח אחריות חוקית על לימוד נהיגה לקוי, במידה ואתה לא תבין משהו.

פורסם

אני אסביר איך לעשות את זה.

יש לך את הדוושה השמאלית הזאת שקוראים לה קלאץ' - תלחץ עליה מדי פעם, לאט לאט.

ויש 'ת מוט הזה בצד ימין, שהולך קדימה-אחורה-ימינה ושמאלה- נסה להזיז אותו כשאתה לוחץ על הקלאץ'.

מתישהו זה יעבוד לך.

בהצלחה.

גילוי נאות: הודעה זו נכתבה בהשפעת יין, איתכם הסליחה.

פורסם

לגבי מתי לדעת להעביר הילוכים:

אישית, הילוך ראשון עד 20.

שני עד 40.

שלישי עד 60.

רביעי עד 80

ומשם 5.

אם יש עליות אז אני מושך יותר,אחרת למנוע יהיה קשה יותר.

אם הזמן אתה גם תרגיש לפי מאמץ המנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מי מעביר הילוכים לפי מהירות, מעבירים לפי סלד. אם אני יילך על פי הגישה שלך אצלי ברכב הוא יקרטע לי בכל העברת הילוך

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

אתה גם חבר בפורום פיאט נכון?

לכן רשמתי אישית,לי זה יותר נוח לפי מהירות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

גם אצלי ברכב, אני מעביר ע"פ הסל"ד, או כיוצא בזאת, לפי שמיעה.

אני מעביר באלפיים מאתיים סל"ד +- בערך, בנסיעה רגועה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...