Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

מצאתי פתרון להתקרחות


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5435 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, לפני מספר חודשים שמתי לב שאיזו צלקת שהייתה לי בראש הפכה להיות צלקת במצח, לאט לאט גיליתי שהקו עולה והשיער נהיה דליל יותר, מצד אחד יש את הדעה של - תגלח הכל , מצד שני, ראבק, לא מוותר על השיער שלי כ"כ מהר.

 

בהחלט הייתה נשירה, הייתי מעביר את היד בשיער תוך כדי מקלחת ותמיד היו נשארות שערות ביד.

 

כשזה התחיל חבר סיפר לי על מוצר שנקרא NIOXIN, אמרתי לו כן כן ולא יחסתי לזה חשיבות, אחרי איזה חודש שוב שיחה על התקרחות והפעם עם לקוח שלי וגם הוא אמר NIOXIN, אמרתי שאזמין אבל לא הזמנתי ואז לקוחה שלי (רופאה) סיפרה לי שזה עובד ואחיה משתמש בזה, הדעתי הביתה והזמנתי איזה STARTER KIT מE-BAY, יש להם אם אני לא טועה 9 סוגים, קראתי מה כל אחד אומר והזמנתי את השילוב של מה שנראה לי והכי זול.

 

הגיעה חבילה עם CLEANSER לקרקפת (במקום שמפו), SCALP THERAPY שמשאירים על הראש איזה 3 תוך כדי המקלחת, וספריי שמכיל גם את החומר הפעיל ואמור לשמור על לחות וניקיון הקרקפת.

 

כבר שבועיים שאני משתמש בזה, כמעט בכל יום (בילתי יומיים רחוק מהבית ולא לקחתי), זה ממש פשוט, בדיוק כמו שמפו, מרכך ועוד משהו. וזה באמת עובד, אני מעביר את היד בשיער ולא נשאר לי שיער ביד, אני אפילו מושך וכלום.

 

זה לא אמור להצמיח שיער זה אמור לעצור את הנשירה ולמנוע דילול.

 

אני ממש ממש ממש מבסוט והייתי חייב לחלוק את זה .

nioxin-system-starter-kit-mediumcoarse-hair-natural-hair-early-stage-thinning-hair-pcs10705.jpg

שווה כל דולר\שקל \יורו .

 

 

אני אוהב את השיער שלי ולא רוצה לעבור מזה: 11040_1245439928376_1000733012_30740571_2367517_n.jpg

 

לזה: 68109_1522981946753_1000733012_31445224_5822350_n.jpg

haters will hate

  • תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה בסדר גבר, אתה בשלב ההכחשה. בשלב הזה מאמינים לכל דבר שעוזר.(הייתי בזה לפני כ7 שנים)

תתחיל לאגור ג'ילט פיוזן במבצעים,אתה כנראה שתצתרך את זה בסוף.:wink:

בכל מקרה בהצלחה.

פורסם

כן, אההה... עוד חובב רכב שעובר ממצב :silly: דרך מצב :conf: למצב 8)

 

נ.ב - איפה יש בימים אלו מבצע טוב לג'ילט?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
זה בסדר גבר, אתה בשלב ההכחשה. בשלב הזה מאמינים לכל דבר שעוזר.(הייתי בזה לפני כ7 שנים)

תתחיל לאגור ג'ילט פיוזן במבצעים,אתה כנראה שתצתרך את זה בסוף.:wink:

בכל מקרה בהצלחה.

 

+1

אבל למה באיזור הבולבול 8) השיער לא נושרת ?

איזה כייף לי :)

פורסם

תבדוק שאין לתכשיר הזה תופעות לוואי.

 

לגבי התקרחות, בהמשך למרק...ואני שמתי לב שככל שמתבגרים, יש יותר שערות באוזניים! :shock:

 

ואם כבר, מישהו יודע סדר גודל של מחיר של מאך 3? (סכיני גילוח).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

על פי מה שאני יודע אין תכשיר חיצוני שבאמת עוזר לאורך זמן.

המוצר היחידי שבאמת עובד זה טבליות הפרופסיה של msd, אבל זה כרוך בתופעות לוואי אצל חלק גדול מהמשתמשים.

קראתי שיש אנשים שהיו צריכים " להתנקות" מהכדורים כמה חודשים כדי שיצליחו להכניס את הנשים שלהם להריון.פגיעה בחשק המיני וכו'.

בגלל זה אני הפסקתי איתם, מפחיד להתשתמש במשהו שפוגע בפוריות שלך, אני בן 23, וברוך השם עדיין עם שיער על הראש, החוכמה היא להתחיל לטפל כשעדיין יש, ולשמור על זה, התוצאות נפגעות כאשר נזכרים מאוחר מידי, אבל שוב, השיקול של הפוריות שיחק אצלי תפקיד מכריע.

ועוד לא דיברתי על המחיר, בסביבות ה 250 ש"ח לחודש.

פורסם

בתחום הזה לא הייתה שום פריצת דרך בשנים האחרונות,

ולכן אין שום מוצר שבאמת מצליח לטפל בזה. שום מוצר.

 

המקור להתקרחות הוא גנטי,

ועדיין אין טיפולים רפואיים מסודרים ומוכחים שכוללים

שינויים בגנים של בני האדם. משמע, אין טיפול להתקרחות.

אני די בטוח שיהיה בעתיד.

 

תתנחם בכך שזה מוכיח באופן חד-משמעי שאתה יהודי...

 

http://www.doctors.co.il/forum-1679/message-62162#message-62162

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני מציע לך לבדוק את עצמך, קראתי הרבה על הפרופסיה, התייעצתי עם לא מעט רופאי עור, ולאחוז גבוה מאוד הוא כן עוזר.

הבעיה איתו שהוא מנטרל איזשהו הורמון גברי שאחראי גם על הנשירה, אבל אותו הורמון לא אחראי רק על הנשירה, גם על פוריות,חשק ותפקוד מיני, לכן התופעות לוואי שנלוות ביחד איתו לאחוז בלתי מבוטל מהמשתמשים.

פורסם
אני מציע לך לבדוק את עצמך, קראתי הרבה על הפרופסיה, התייעצתי עם לא מעט רופאי עור, ולאחוז גבוה מאוד הוא כן עוזר.

הבעיה איתו שהוא מנטרל איזשהו הורמון גברי שאחראי גם על הנשירה, אבל אותו הורמון לא אחראי רק על הנשירה, גם על פוריות,חשק ותפקוד מיני, לכן התופעות לוואי שנלוות ביחד איתו לאחוז בלתי מבוטל מהמשתמשים.

בדקתי.

שום דבר לא סותר את מה שכתבתי.

הפרופסיה קיימת מ-1997, היא לא פיתרון נורמלי אלא סתם תופעת לוואי שגילו במקרה בחומר

שאף בנאדם בריא, בנפשו ו/או בגופו, לא אמור להכניס לגוף שלו.

(מעבר לתופעות שציינת, אוסיף גם גרימת מומים בעוברים. שלא נדע).

עברו כבר 14 שנה מאז.

 

ההורמון הוא טסטוסטרון, ההורמון הגברי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

היחיד שבאמת עובד בלי לפגוע בתפקוד המיני.

השיווק שלהם בארץ דפוק בחו"ל כבר יש להם גרסה חדשה.

המקור של התרופה זאת תרופה לבעיות לב.

יש לי בן דוד רופא בארה"ב הוא אמר שהיו באות עליו זקנות ומתלוננות שצומח להם שער אחרי שהתחילו להשתמש בתרופה לבעיות לב.

אז החליטו להשתמש בתרופה חיצונית לנשירת שער.

 

regaine-solution.jpg

אייל

פורסם

התכשיר הזה נמכר בארץ לפני כ-20 שנים ויותר והצליח להצמיח לי שיער באיזור קו המשווה בשני שני חצאי הטוסיק :roll:

איזה כייף לי :)


×
×
  • תוכן חדש...