Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RUNX 2007 לקנות או יקר מדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

[QUOTE=אייל;2923807]היונדאי בעלת גימור זול שמאוד יאכזב מי שמשקיע סכום כזה, כמו כן מבחינת התנהגות כביש והגה היא לא מספיק טובה.

והגימור של הRUNX מ2007 יותר טובה?! ממש לא, רכב יפני בסיסי,פלסטיק עמיד וטוב ו... , מפה ועד לקרוא לזה איכות יש עוד פער.

לכל המגיבים שרושמים שהרכב בן 4 , אז קחו בחשבון שפעם רכבים "ירדו " לכביש מ15/5 של אותה שנה, ובעצם אפשרי גם שהרכב ירד לכביש ביוני 2006 ואז הוא כבר 5 שנים על הכביש.

כשיש מבצעים כמו לשמשל בסובארו לשלם 2000 שקל ללא ריבית ללא הצמדה ולקבל רכב בניילון עם אחריות עם בקרת יציבות (מה שאין בטויוטה)עם 6 כ"א ולא 4 כ"א, זה שווה , ויש עוד הרבה דוגמאות למבצעים.

או לקנות רכב בן פחות משנה בסביבות 100K,(למי שלא רוצה להוציא עוד 20-30K גם אם זה בתשלומים),לא חסר רכבים מזכייה , וגם לא ממש קשה למצוא רכב בן שנה שהוא באמת במצב טוב.

אביב8)

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר, רשמתי הודעה שלמה של חוות דעת על היונדאי I30 והיא נחתכה,

כנראה בגלל שאתה מדבר שטויות,היונדאי רכב טוב,אמין,ויחזיק מעמד הרבה יותר מהקורולה עם הבעיות שלה או עם הגולף הבעייתית מאד שלך.

פורסם

שירשור ארוך מכפי שצריך, טויוטה מתומחרת בערך ב-10000 שקל יותר ממקבילות יפניות אחרות כמו מאזדה 3, או סובארו B3 מאותה שנה, אני מחזיק ב-RUNX 2006 לוקשרי (היו לי מאותו דגם 2006-7) אין טעם להשוות את המחיר הגבוה למחיר של רכב חדש באותו מחיר כי תמיד תשאל השאלה מה יהיה מחירו של רכב חדש כזה עוד 3 שנים, הטויוטה שומרת על ערכה לאורך שנים .

אגב הרכב נהדר, אמין, וחסכוני (נהנה מאוד מהחלון בגג).

.

פורסם

אני אישית חושב שזה רכב נהדר ואפילו חיפשתי כזה

אבל לא הייתי מוכן לשלם את המחיר המופקע עבורו.

ועכשיו אני ממש לא מתחרט על זה.:oops:

פורסם

העובדה שהאוטו הזה שומר על מחירו, היא מין הסתם נכונה. השאלה האם זה מוצדק והאם לא עדיף להשקיע ברכב חדש יותר סכום דומה, היא בהחלט שאלה ומבחינה זו הדיון ודאי רלבנטי. גם עדותך שלך על האוטו, אמינה ככל שתהיה, נחזית להיות נגועה באינטרס אישי וגם אולי כדאי להבהיר מהי נקודת ההתייחסות שמכוחה האוטו הזה עדיף על מכוניות אחרות, חלקן חדשות ומודרניות בהרבה.

פורסם
כנראה בגלל שאתה מדבר שטויות,היונדאי רכב טוב,אמין,ויחזיק מעמד הרבה יותר מהקורולה עם הבעיות שלה או עם הגולף הבעייתית מאד שלך.

תראו איזה קשקשן חזר לכבד אותנו בנוכחותו. :)

מצטער על העיכוב בתגובה.

אני מאחל לכולם רכב עם "בעיות" כמו הרכב שברשותי.

בכל מקרה, הדיון כאן הוא על הקורולה , לא על גרוטאות צרפתיות לכן אני לא חושב שאתה יכול לסייע כאן.

היונדאי הוא רכב אמין כנראה (נמצא 3-4 שנים בשוק בסה"כ הדגם) , מבחינת התנהגות כביש, איכות חומרים, נוחות והרגשה כללית מדובר ברכב בינוני מינוס . לרוב המכריע זה מספיק. למי שהתנסה בהנאות החיים זה נראה כמו צניחה חופשית.

ברגע שהוא נוטל לידיו את ההגה בעל גימור הפלסטיק הזול והמחוספס יורד לו מהרכב באותו הרכב. עוד מבט על הדונמים של הפלסטיק השחור הזול למראה והחלול למגע ,הכסאות הלא מספיק תומכים, רעשי הרוח והקרקושים (גם מאיזור הסאנרוף) גם לא מוסיפים לכיף.

אבל היי, יש USB וסאנרוף, זה למה רוב האנשים בחברה שלנו בחרו אותה :)

בסה"כ קניה טובה אבל לא צריך להשתולל.

כפי שנאמר : הרכב הזה הוא לא למחפשי מציאות, בשביל מחפשי מציאות יש רכבים כמו מגאן, 307,308 ניסאן טידה, סובארו B3 וכו' . רכבים שאין להם שוק ובמקרה של הצרפתיות סביר שגם ישאירו אותך באמצע כביש מהיר עם המכנסיים מופשלים מטה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
שירשור ארוך מכפי שצריך, טויוטה מתומחרת בערך ב-10000 שקל יותר ממקבילות יפניות אחרות כמו מאזדה 3, או סובארו B3 מאותה שנה, אני מחזיק ב-RUNX 2006 לוקשרי (היו לי מאותו דגם 2006-7) אין טעם להשוות את המחיר הגבוה למחיר של רכב חדש באותו מחיר כי תמיד תשאל השאלה מה יהיה מחירו של רכב חדש כזה עוד 3 שנים, הטויוטה שומרת על ערכה לאורך שנים .

אגב הרכב נהדר, אמין, וחסכוני (נהנה מאוד מהחלון בגג).

.

שומרת על ערכה זה מצוין. אך ה"ערך" הוא בדיוק כמה שהקונה מוכן לשלם.

ואני לא רואה קונה רציונלי ורציני משלם 90K על רכב שנת 2007, ללא אחריות.

זה שהרכב שווה 100 אונקיות זהב, אבל אי אפשר לממש את זה במכירה, אז וואלה יופי.

אגב, חבר משפחה מוכר 2003 ששומרת על ערכה (איבדה כ-20-24 אלף בשלוש שנים, כ-11.5% אחוזים בשנה, משהו סטנדרטי לחלוטין), המחירון גבוה (50~) אך הקונים מעדיפים לקנות במחיר הזה רכב חדש ב3-4 שנים עם אחריות מחברות כמו אלדן-אלבר-אוויס ושות'.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...