Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם....אני ממש עוד מעט מוציא רשיון לאוטו

וכמובן שצריך מערכת טובה בכל אוטו לא? אז ככה אבא שלי אמר שהוא יארגן לי את כל הקשור בנושא המערכת באוטו כי יש לו קשרים וכו' וכו'....

אז ככה מה שיש עכשיו זה ככה:

פאנל פיוניר 7450 mp3

מקדימה קומפוננט מורל דוטק 5....

מאחורה פיוניר 260

וכמו מי שפה יודע במאזדות יש גם רמקולים בדלתות האחוריות...אז שם יש פיוניר 200

השאלה שלי היא:

אם להשאיר את הרמקולים 200 ולחבר אליהם מגבר או להוריד אותם?!

*עדיין אין מגברים וסאבים באוטו זה רק שאני אקבל את הרשיום ביד...אז איזה דברים איכותיים אתם ממליצים לי לקנות כדי להרים את הרמקולים (דברים איכותיים ועוצמתיים)

וגם שני סאבים של פיוניר ts-w305 שזה כמובן גם אחרי שיהיה לי את הרשיון...

*****אנא קרא את חוקי הפורום.

פורסם

מזל טוב אח שלייי

תקנה מגבר ותגביר את הדוטק וקנה סאב(פיוניר עם חשבת על זה)

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

ללא תקציב מוגדר לא יוכלו לעזור לך בשמות ספציפיים של רכיבים.

קונספטואלית בלבד, אני אומר לנתק את ה6*9, ואם כבר (רק משום שמדובר במשפחתית כנראה בשימוש כל המשפחה ולא פרטית שלך) להשאיר את האחוריים בדלתות אך לא להגביר אותם.

עם הדוטק אתה יכול להישאר.

בגדול - תוסיף מגבר 4 ערוצים שיגביר את הדוטק וסאב ואת הרמקולים בדלתות האחוריות תשאיר מחוברים לרדיו דיסק.

פורסם

לסאבים העתידיים תוכל לארגן מגבר מונו שיתאים להם,אבל תגיע לגשר ואז תחצה אותו (יוצא לי הרבה להגיד את בזמן האחרון).

ולגבי הרמקולים,הייתי מנתק את אלו שבדלתות כי אני מאמין שהם פחות איכותיים מה6X9 .

מחבר את ה6X9 לרדיו דיסק ואת הדוטק מגביר עם 301X בגישור (בגישור 150X2)

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

מה מומלץ בדיוק של MBQ? יש להם הרבה מוצרים... :lol:

מה התקציב שלך בשביל המגבר?

לדעתי עדיף לך לקנות מגבר 2 ערוצים חזק ועוד מגבר מונובלוק בשביל הסאבים.

אבל תקציב דיי קריטי כאן.

פורסם

יש לי תקציב של בערך 7k זה לשני סאבים מפלצות ומגברים .....

אני לא יודע למה אתם רוצים שאני אגביר את האחוריים עם המגבר של המערכת אני התכוונתי לחבר אותו ואת הדלתות האחוריות עם מגבר נפרד...ואת הדוטק חשבתי על מגבר שני ערוצים איכותי ביותר

ואל תשכחו שצריך מגבר גם לסאבים...אבל כל דבר בעיתו כמו שאחד אמר מפה..

אבל אני לא רוצה שיתפקשש כלום אני מתכנן הכל מראש

תודה על העזרה...

פורסם

הדוטק 5 שלך מקדימה הרבה יותר חזקים מהרמקולים האחוריים וה-6על9 שלך ביחד.

ומומלץ להגביר את הסט הקדמי מבחינת איכות.

תגביר מה שנראה לך... אבל ההמלצה פה תהיה על להגביר את הדוטק שלך מקדימה ולקנות מונובלוק טוב לשני הסאבים שלך. את שאר הרמקולים תחבר לרדיודיסק.

פורסם

זה בסדר...אני אחבר מגבר איכותי (רוקפורד 301x ) לדוטק

ולארבעת האחוריים מה אתם ממליצים לי? (פיוניר 200 ו פיוניר 260)

ולסאבים מה אתם ממליצים לי להביא?!?!

ts-w305 או ts-w304 יהלום

איזה איכותי יותר? ואיזה מגבר מונו אני צריך שיפתח אותם?!

פורסם

בתקציב כמו שלך ללכת לשים פיוניר זה קצת דפוק - פיוניר זה הסובארו של הסאבים (ויסלחו לי סובארו) - זול ונותן תוצאות נחמדות, לא מעבר.

שים 1000 שקל סאב תקנה את מה שאייל מארגן אותעלה קצת ל1500 וקח לך INFINITY KAPPA או JL שים מגבר 551X ארבע ערוצים, שיריץ לך את הדוטק מקדימה ושני ערוצים בגישור לסאב - תאמין לי - תשמע פצצה בלי הרבה מגברים ובלגנים...

(הרשתי לעצמי לפרגן לך עם רכיבים איכותיים)

מחירים: מגבר בערך 2000 סאב:1000-1500...

סך הכול 3000-3500 תאמין לי ממש ממש ממש לא צריך יותר כלום!!!

(אלא אם כן בראש שלך לפתוח איזה מועדון באוטו).

חוץ מזה יש לך באמת יופי של רכיבים (HU ודוטק).

להגיד ל ך את האמת - את שאר הרמקולים אני אישית הייתי בכלל מעיף אבל אם לחוץ לך אז את ה-6X9 שבמגש שים על ה- HU.

ככה תקבל מערכת ממש מעולה. בלי קישקושים נוספים.

להתחיל לחבר מגבר לזה ומגבר להוא - פיייייייי בלבול מוח אחד גדול (ויקר).

פורסם

לפי מה שמשתמע מדברייך אתה מחפש סאבים עם עוצמה גבוהה. האינפיניטי הוא אכן סאב טוב, אבל סאב SQ כלומר עם דגש יותר על איכות מאשר על עוצמה.

סאב יחיד שמספק עוצמה גבוהה (SPL) לא יהיה לך כסף לקנות כי הם מאוד יקרים אז הפתרון הוא שני סאבים חלשים יותר ולחבר אותם למגבר מונובלוק שיציב ב2אוהם.

ישנה גם השאלה של כמה נפח אתה מוכן להקריב בשביל התיבה ושוב, איכות באה על חשבון עוצמה ולהפך לכן עדיף שתגיד לנו מה עדיף לך יותר (באחוזים). ככה נוכל לדעת גם אם עדיף יהיה לך תיבה פתוחה או אטומה וכו'.

פורסם

לטעמי האישי - ההספקים של הKAPPA הם די והותר 300RMS (או 350 - לא זוכר) על ה-551X - נשמע חזק מאוד, אבל הכול שיקול שלך - תגיד מה אתה מוכן להקריב ומה התוצאה הסופית שאתה רוצה, זה יעזור...

פורסם

אני רוצה לשמוע בצורה איכותית...וגם שתהיה עוצמה...

עם הרבה סאב (אני אוהב את זה)

ועכשיו מפה השאלה...tc-w304 מה אתם אומרים?!

ואיזה הבדלים יש בין ה-f ל- c בסיומות...???[/b] tc-w304f\c

• תוכן חדש...