Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לובינסקי טרייד אין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני מתעניין לגבי רכישת רכב מטרייד אין של לובינסקי.

האם מישהו רכש משם בזמן האחרון?

מישהו יכול לתת לי טיפים?

איך הרכבים שלהם מליסינג? האם הם מטופלים במוסכי הרשת?

איך המחירים שלהם לג C4 או 307?

אודה על תשובתכם

פורסם

האמת שאני בדיוק לפני כשבועיים רכשתי מהם C4 שנת 2008

איך הרכבים מליסינג? כמו כל דבר בחיים (לאו דווקא מכוניות ולאו דווקא מליסינג) הכל תלוי. יש רכבים יותר שמורים, יש פחות.

לפי מה שהבנתי (בעזרת קצת קשרים באחד מהמסוכים המורשים - כן, הם מטפלים אך ורק במוסכים המורשים).

כמו כל יבואן/חברה שמוכרת רכבים מליסינג הכל תלוי באקזמפלר הספציפי - המחיר שלך ל-C4 (לדוגמא) עם 40K ק"מ שמורה ללא תאונות וכו' לא יהיה אותו מחיר של אותה המכונית מאותה השנה אך עם 120K ק"מ שעברה כמה תאונות קלות וכו'.

פורסם

טיפים:

תיקח את הרכב לבדיקה, בנוסף תבקש מהבוחן להכניס לרישום הבדיקה גם את כל הדברים הקטנים שאתה רואה ( פלסטיקים שבורים, גומיות על הדלתות ועוד..).

הכי חשוב לוודא, שכל מה שהיו צריכים לתקן אכן תוקן.

תבדוק ששני המפתחות תקינים.

אל תתבייש להתמקח.

רכבי הליסינג שלהם (פריים ליס) מטופלים במוסכי היבואן. הרכבים שהם מוכרים ישירות מהמגרש שלהם בדרך כלל ללא פגיעות רציניות , אבל כמו שמקובל במכירה מליסינג הם עוברים תיקוני פח אסטתיים.

תקבל את כל התיעוד של הטיפולים\תיקונים שהרכב עבר.

עוד לפני שאתה סוגר עיסקה, תבקש לראות במחשב את ההיסטוריה של הרכב.

אתה יכול גם לנצל את האפשרות לתשלומים ללא ריבית (בהתאם למסגר אשראי שלך).

עכשיו הם נותנים אחריות של שנתיים+טיפולים - גם יתרון לא מבוטל.

בקשר למחיר - ממה שראיתי, על רכבים שמורים הם מבקשים מחירון בהפחתה הכמעט מלאה של ליסינג . בטוח שאותם הרכבים ניתן למצוא במחיר יותר זול מחברות ליסינג אחרות,

אבל לדעתי עדיף לשלם יותר ולקבל רכב שטופל אצל היבואן ותנאי אחריות של היבואן.

את הרכב שאתה רואה בסמלון שלי קניתי מהם לפני שנה וחצי.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אני יכול להגיד מנסיון אישי שלי שחווית הקניה בסך הכל היתה טובה.

קניתי לפני כחצי שנה C4 2008 מנוע 2000 הדגם המפואר וקיבלתי עליה מחיר טוב לדעתי (הנחת מע"מ). בנוסף קיבלתי שנה אחריות על מנוע+גיר+הגה+ מזגן אם אני לא טועה.

אני יכול להגיד שיצא לי גם להפעיל את האחריות אחרי שנלדקה לי מנורת service וננעל לי הגיר על הילוך שלישי. נכנסתי למוסך מורשה והם החליפו לי שסתומים וסגרו את הכל בלי לערב אותי.

פורסם

גם אני רכשתי מהם את הc5 שלי, כל מה שהיה צריך לתקן (בקושי כי הרכב היה כמו חדש) הם תיקנו, בשנה הראשונה נותנים אחריות (לא הזדקקתי לה).

סה"כ חווית קניה מדהימה מהם.

הייתי קונה שוב.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

טוב תודה לכם על המענה.

עכשיו אני צריך לחשוב טוב טוב אם אני רוצה ללכת על ה C4 - בהתחלה התלהבתי ועכשיו כבר לא.

זאת אופציה די יחידה שם בסכום הזה ( או אולי ה 307 אבל למיטב הבנתי הן יקרות יותר).

תודה

• תוכן חדש...