Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי Title אמריקאי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למי שמכיר את נושא יבוא הרכב מארה"ב:

האם ב-Title מופיעים מספר שילדה, מספר מנוע, נפח מנוע, גודל צמיגים וכו'... ?

פורסם
שאלה למי שמכיר את נושא יבוא הרכב מארה"ב:

האם ב-Title מופיעים מספר שילדה, מספר מנוע, נפח מנוע, גודל צמיגים וכו'... ?

בד"כ רק מספר "שלדה" או יותר נכון מספר חד ערכי לרכב - VIN וכמה פרטים כלליים כמו מספר צילינדרים וסוג הדלק.

צרפתי תמונה של טייטל להמחשה

68 CorvairTitle.pdf

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

ב title אכן מופיע רק מספר VIN

אבל אפשר לפענח את המספר ולפי זה להגיע לצורת הרכב (גג קשיח או פתוח) סוג וגודל המנוע וכד'

תחפש באינטרנט VIN DECODER ושם הרכב לרוב תמצא אתרים שבהם תכניס את ה VIN ותקבל את התצורה המקורית של הרכב

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תודה על התשובות והצילום של הטייטל!

אני שואל זאת מפני שאני רוצה לדעת מה קורה אם אני מביא רכב שבוצע בו שינוי נפח מנוע או מידת רוחב צמיג, האם משרד התחבורע מנפיק רשיון לפי מה שמותקן על הרכב בעת הגעתו ארצה ?

כמו כן, אם אין בטייטל שום ציון לגבי דגם הרכב, איך משרד התחבורע יודע אם הרכב עבר שינוי מרכב ? (הסבה לקבריולט למשל) וכו'...

פורסם
תודה על התשובות והצילום של הטייטל!

אני שואל זאת מפני שאני רוצה לדעת מה קורה אם אני מביא רכב שבוצע בו שינוי נפח מנוע או מידת רוחב צמיג, האם משרד התחבורע מנפיק רשיון לפי מה שמותקן על הרכב בעת הגעתו ארצה ?

כמו כן, אם אין בטייטל שום ציון לגבי דגם הרכב, איך משרד התחבורע יודע אם הרכב עבר שינוי מרכב ? (הסבה לקבריולט למשל) וכו'...

קבל עצה בנושא - אל תביא לארץ חיפושית VERT .. ""קבריולט"" במרכאות כפולות..

משרד התחבורה מנפיק רישיון לפי מה שמותקן על הרכב בעת הגעתו ארצה , זה לא אומר שתוכל לייבא מיני עם צמיגים של גיפ..

פורסם
קבל עצה בנושא - אל תביא לארץ חיפושית VERT .. ""קבריולט"" במרכאות כפולות..

משרד התחבורה מנפיק רישיון לפי מה שמותקן על הרכב בעת הגעתו ארצה , זה לא אומר שתוכל לייבא מיני עם צמיגים של גיפ..

תוכל בבקשה להסביר מדוע לא ליבא קבריולט ? אם הרכב מקורי למה שתהייה בעיה ביבוא ?

פורסם
תוכל בבקשה להסביר מדוע לא ליבא קבריולט ? אם הרכב מקורי למה שתהייה בעיה ביבוא ?

כן לייבא קבריולט וכמה שיותר 8)

רק ליידע שיש בארה"ב אלפי חיפושיות שנקראות VERT , קבריולט לא מקורי שנראה בכלל לא רע ( ושם לא מכשילים בטסט

על שינוי מרכב שכזה ).

מה שהדגשתי זה שתמצא רק קבריולט מקורית.

בהצלחה.

• תוכן חדש...