Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד כוח בהונדה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי הונדה אקורד 2006 עם 117קילומטר.

לאחרונה אני מרגיש שאני לוחץ על דוושת הגז שהאוטו לא נוסע כמו שהיה נוסע פעם כאילו הרכב ניחלש בפתיחות של האוטו מה יכול להיום הגורם לבעיה ?

תודה לעוזרים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

צריך יותר מידע. האם נדלקות נורות בלוח השעונים? האם הגיר לא מעביר הילוכים כראוי? האם הסל"ד לא עולה מהר כמו שעלה פעם? האם יש רעשים מוזרים? האם צריכת הדלק נפגעה? האם הלכת למוסך?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם הרכב מטופל בחברה, אז פילטר הדלק שלך נמצא בסוף חייו : מוחלף כל 60 א' ק"מ.

לדעתי הוראות היצרן לא מתאימות לדלק ישראלי לא איכותי.. כשקניתי את האקורד שלי החלפתי אותו באופן ייזום (30 א' ק' לפני הזמן).

התענוג יקר - 450 ש"ח אחרי הנחה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מכיוון שהרכב הזה מצויד במנוע VTEC, יש סיכוי שאספקת השמן למערכת תזמון השסתומים נמוכה.

בדוק כמות שמן מנוע, אם מפלס השמן נמוך מגדר הנורמה זה יכול לגרום לביוצעי מנוע חלשים יחסית.

• תוכן חדש...