Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל החברים

יש פה תמונה שדיי מטרידה אותי, אני רוצה לקנות מנוע zc ויטק מעל שנת 95 והמוכר שלח לי את התמונה הזאת עם הויטק, אני צריך כמה שיותר פרטים על התמונה הזאת והאם הויטק פה אמיתי והאם זה באמת מנוע zc ויטק?

nymtmnwznwzi.jpg

התמונות לא ממש באיכות כי צולמו בפלא.

אשמח לכל קבלת עזרה פה מכל אחד שמבין בתחום המנועי ויטק.

תודה מראש לכולם!

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

by: 2 xs-power

פורסם

לפי איך שזה ניראה אז כן זה המנוע שאתה מחפש SOHC VTEC . אבל התמונה לא הכי ברורה משום זה אפילו לא חצי מנוע תבקש שישלח לך תמונע של כל המנוע מקדימה ומסמכים בהם רשום דגם המנוע ככה תהיה בטוח ולא תישבור את הראש!

ועם ברצונך לרחוש יותר מידע על המנוע הזה וביכלל גש לחברך הטוב ביותר גוגל הוא מוצף במידע עליהם.

פורסם

הדגם הוא zc ,

ואני רוצה את הדגם עם הויטק ואני לא יודע אם זה פה עם הויטק מקורי..?

עם המדיד בצד זה שנים מעל 95, מדיד באמצע זה דגם 95-.

W520 Alpine. Focal Utopia Mid. Focal utopia tweeter. Focal Utopia Woffer. JBL MS-8. Celestra -DA2K.tru- super billet 6 . 33KX Focal.

פורסם

זאת אומרת שיש מנועים שזה רק מורכב ולא עובד, כיאלו כמו פזאל רק חיברו אותו בלי שיעבוד,

ואני לא יודע אם זה zc או ויטק רגיל.

יש עוד תמונות:

njwi2lymzzym.jpg m0mtjzhynowr.jpg zejjdr2nzawy.jpg

פורסם
זאת אומרת שיש מנועים שזה רק מורכב ולא עובד, כיאלו כמו פזאל רק חיברו אותו בלי שיעבוד,

ואני לא יודע אם זה zc או ויטק רגיל.

יש עוד תמונות:

njwi2lymzzym.jpg m0mtjzhynowr.jpg zejjdr2nzawy.jpg

המנוע בתמונה הראשונה הוא אכן עם VTEC

פורסם

ויטק מקורי ?

והאם זה מנוע zc?

איך אפשר לראות לפי התמונה?

פורסם

חברים יקרים!

היום נסעתי עד חיפה לקנות את המנוע הזה, אבל חבל שכמעט עבדו על המוכר המסכן, זה לא היה ויטק!

היה סך הכול חיישן בלי חיבורים ובלי כלום! זה בתמונה!

בנוסף כדי לרצות אותי במנוע טוב,הוא הביא לי מחבר שלו מנוע zc ויטק מקורי! שנת 96! עם המדיד בצד!

וזה לא ויטק רגיל, כן כן זה דאבל ויטק, המנוע יבוא מיפן,

אין לכם מושג איזה מנוע יפה זה פשוט יפייפה, מי שיודע מה זה דאבל ויטק יודע הטלטלים מחוזקים והבוכנות,

פשוט מנוע יפייפה!:lol:

אבל כמה שהוא יפה ככה שילמתי עליו! 4600.

הרבה מאוד אבל גם התמורה על כך יפה מאוד!

פורסם

דאבל ויטק?, אתה יכול להסביר את עצמך?

אולי אתה מתכוון לגל זיזים כפול?

באיזה מצב המנוע, קנית אותו עם מחשב וסעפות משהו?

פורסם

איפה שהחיישן ויטק יושב ליד בלוק הוא פשוט כפול שמה,

לדבי המנוע קיבלתי איתו סטארטר וזהו, כל המנוע מקורי מאוד ויפה מאוד.

אני יעלה תמונות בקרוב.

פורסם

אני ממש לא מבין אותך לאיזה מנוע אתה מתכוון ואני כמעט ובטוח שכל השאר כמוני! צלם מסמך עם דגם המנוע ואת המנוע עצמו !

• תוכן חדש...