Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יד שנייה -עבר תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי רכב (corolla ) שמור ומתאים לי מבחינת הכל(ק"מ, יד , טיפולים), רק שדלתות הוחלפו אחרי תאונה, אין פגיעה במרכב (עוד לא לקחתי לבדיקה)

כמה צריך להוריד במחיר והאם בכלל לשקול לקחת?

פורסם

החליפו 2 דלתות בצד הנהג וסרן - בעל הרכב נתן לי לדבר עם המוסך ולא היה כתוב על יישור מרכב - קרה לפני 3 שנים...

פורסם

זה יכול להיות שולי לכל הדעות - ברכב יפני, כל נגיעה קלה מקמטת את הדלתות...מה שכן, אתה תנצל זאת לטובתך ותוריד למוכר מהמחיר שהוא דורש.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

תאונות של חלקים שנהוג לקרוא להם בשפת הרחוב "ברגים" בדרך כלל חסרי חשיבות לחלוטין מבחינת מכירת הרכב.

מה שחשוב זה אם עשו לרכב הזה עבודת פחחות וצבע טובה אחרי שהחליפו את כל החלקים.

אני למשל, רכשתי את הטויוטה שאתה רואה בסמלון - אוונסיס

החליפו לה שתי דלתות גם כן בצד ימין וכנף והחליפו מנוע למנוע חדש

כשרכשתי את הרכב אז בבדיקת קניה (עשיתי את הבדיקה במכון שאני בחרתי איפה שיש לי אנשים שמכירים אותי ולא את המוכר) ווידאו שטויוטה עצמם החתימו את המנוע ושאכן זה מנוע חדש מהניילונים.

מעבר לכך, כל החלקים שהיו "ברגים" כלומר דלתות וכנף הם חסרי משמעות כי מפרקים אותם ומחליפים אותם ושמים אפילו ברגים חדשים אם אתה ממש מתעקש. העבודת פחחות וצבע שעשו לרכב היתה טובה מאוד ולא רואים הבדלי גוונים בכלל כי כל הרכב נצבע.

מעבר לכך הרכב עבר בדיקה עם ליקויים מינוריים ביותר שסודרו מיד.

לגבי המחיר - זה היה רכב מליסינג אז המחיר התחיל ב71 אלף ועל כל מה שכתבתי למעלה הורדנו אותם ב6 אלף שקלים נוספים.

הרכב בובה ואני מרוצה ממנו עד הגג.

אני חושב שזה צריך לתת לך כיוון לגבי מה מהשמעות.

תעשה בדיקת קניה - רק במקום שאתה בוחר!

תעשה יישור קו מכאני.

אם לא התגלה שום דבר רציני ברכב אין סיבה שתחשוש מלקנות אותו, כל התכונות ה"אנושיות" שאנחנו נוטים להדביק לרכב הן שטויות במיץ, גבר, זו בסה"כ מכונה...

עריכה -

בפועל, הדיל שעשיתי הוא

קניתי טויוטה אוונסיס שנת 2006 עם מנוע חדש, בודי במצב מעולה, מצב מכני פיקס ב65 אלף שקלים במקום 82 אלף שקלים שהיה המחירון המלא באותו היום - הייתי אומר דיל טוב לא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ברכב של אבא שלי (מאזדה 626) תאונת חניה ב-10 קמ"ש הצריכה החלפת דלת, ככה שזה לא בהכרח תאונה רצינית.

אבל, למה לשבור את הראש זה לא רכב נדיר בדיוק, חפש אחד ללא תאונות.

1995 Mitsubishi Colt

2004 Mazda MX-5

2012 Toyota GT86

• תוכן חדש...