Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלת סוגי השמן (קאפרי)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8042 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה: מילא, הבנתי, שאני אשתמש בשמן 20-50. OK! אבל, יש כמה סוגים!!! :shock::shock: הבחירה (לפחות ממה שיש ב-ACE):

(הכל, מן הסתם, תחת 20-50)

1) של "דלקול" - "SF"

2) של "דלקול" - "SG"

3) של "AMERICAN EAGLE" - API SL/CF

4) כנ"ל - משהו XHD SF

ויש עוד כמה דברים אחרים... לפי מה שאני מבין, כל ה- "F"ים הם התקנים, אבל מה בתכל'ס אני בוחר? ההבדל במחיר הוא לא הכי משמעותי, אבל מה עדיף, מן הסתם?

תודה!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מס' 3 מאחר והוא SL

אני פשוט ממש מסוכרן

אז אם תוכל לפרט כאן למה...

מתן

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר

פורסם

ככל שהאות שמופיעה אחרי ה-"S" גבוהה יותר, כך איכות השמן גבוהה יותר

A היא האיכות הנחותה ביותר

B טובה יותר, וכן הלאה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אז למה אם ככה הוא הכי זול?

ויותר מזה - דבר מוזר הוא, שיש שני סוגי ג'ריקנים של" A.E" בצורות שונו אבל עם אותון התקן, ומחירם שונה בצורה משמעותית!!! איך, ולמה? האם בגלל המדינה שיוצר?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לדעתי האישית ...

אם יש לך רכב שחשוב לך , תשקיע בשמן טוב יותר .

LM , ESSO , CASTROL ...

בת"א , ביצחק שדה תוכל להשיג אותם במחירים מצחיקים .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
אז למה אם ככה הוא הכי זול?

ויותר מזה - דבר מוזר הוא, שיש שני סוגי ג'ריקנים של" A.E" בצורות שונו אבל עם אותון התקן, ומחירם שונה בצורה משמעותית!!! איך, ולמה? האם בגלל המדינה שיוצר?

שמעתי דברים מחרידים על AMERICAN EAGLE... שהשמן שלהם מיוצר משמן ישן ממוחזר :shock::shock::shock: וממש לא מומלץ... יחד עם זאת שמעתי שאפשר לשים גם שמן חמניות אם אתה מחליף אותו כל 5K.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם

את הסיפורים לגבי שמן ממוחזר שמעתי כבר כמה פעמים, ואגב לגבי יצרנים שונים, למשל, ACDELCO. יחד עם זאת, שמעתי גם, שאם הדבר נעשה טוב, אין בכך בעיה. ובנוסף, מאנשים האחרים שמעתי שאותו ACDELCO למשל, הוא טוב! (ומי שאמר את זה, הוא לא המוכר, אלא דווקא הקונה שבפרוש חיפש ACDELCO) אז, למי להאמין, על מי לסמוך? :shock:

פורסם

ACDELCO הוא שמן באיכות גבוהה, בשמני "אמריקן-איגל" לא הייתי משתמש בכלל.

לדעתי האישית ...

אם יש לך רכב שחשוב לך , תשקיע בשמן טוב יותר .

LM , ESSO , CASTROL ...

בת"א , ביצחק שדה תוכל להשיג אותם במחירים מצחיקים .

גם שמנים אלו מומלצים ביותר.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

פארפו קאפרי ראיתי לבנה mk2 עם מנוע 2800

מפלצתית לחלוטין.......................

בתלאביב...

םפשוט רכב עם נוכחות.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
פארפו קאפרי ראיתי לבנה mk2 עם מנוע 2800

מפלצתית לחלוטין.......................

בתלאביב...

םפשוט רכב עם נוכחות.

בצבע תכלת/כחול?

ראיתי אותה היום מחלון בית הספר. המורה שלי הרס את הרגע:

"מר עידן, את תעודות הבגרות לא מוציאים מצפייה במכוניות על הכביש"

אם כמה שהוא צודק ואני מעריך אותו - זו קאפרי :wink:

פורסם

ומה עם הדלקול? ופז?

• תוכן חדש...