Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש טרנספורטר 1972-1979

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מיואש וחייב עזרה, האם מישהו יוכל לתת לי מידע היכן למצוא טרנספורטר באס בין השנים 1972 ל 1979 למטרות שיפוץ?

:-(

כל מידע יעזור,

תודה,

גל

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום לכולם,

אחרי מסעות ברחבי הארץ וכיתותי רגליים אני מיואש וחייב עזרה, האם מישהו יוכל לתת לי מידע היכן למצוא טרנספורטר באס בין השנים 1972 ל 1979 למטרות שיפוץ?

:sad:

כל מידע יעזור,

תודה,

גל

פורסם
שלום לכולם,

אחרי מסעות ברחבי הארץ וכיתותי רגליים אני מיואש וחייב עזרה, האם מישהו יוכל לתת לי מידע היכן למצוא טרנספורטר באס בין השנים 1972 ל 1979 למטרות שיפוץ?

כל מידע יעזור,

תודה,

גל

הצעה שלי היא שתקנה אחד שכבר שופץ ברמה כזו או אחרת. על כל אחד לפני שיפוץ שתמצא ירצו מחיר מרקיע שחקים ותלוש מהמציאות.

כנס ליד 2 ותראה.

שיפוץ רכב כזה יעלה לך מספיק כסף ויעבור את המחיר של אחד משופץ שתקנה.

או שתצטייד בסכומים כמו ביד 2 או שתצטייד בהמון אבל המון סבלנות.

בשום מצב אגב היאוש לא נעשה יותר נוח.

בהצלחה בשני המצבים.

פורסם
שלום לכולם,

כל מידע יעזור,

תודה,

גל

יש טרנספורטר באס למכירה ( במידה ועדיין לא נמכר ) לקוביX ממועדון החיפושיות.

בהצלחה.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

קצת התבלבלת, היאוש בא אחרי שהרכב אצלך והבנת כמה עבודה וכסף צריך.

מה שאתה מרגיש עכשיו זה אופטימיות אופורית, מאניה דיפרסייה וניצני קדחת!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...