Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: BMW חושפת את ה-M5 Concept

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דגם הקונספט M5 יחשף בעוד כשבועיים בתערוכת הרכב של שנחאי. הדגם הסדרתי, שהשקתו צפויה לקראת סוף השנה, צפוי להיות דומה

מאוד לדגם הקונספט החדש.

המנוע יהיה V8 עם שני מגדשי טורבו ותיבת ההילוכים תיהיה רובוטית כפולת מצמדים.

שאר הפרטים בקישור: M5 קונספט נחשפת

M5-1.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

אני חושב שמהרגע שכריס באנגל עזב את החבר'ה מבוואריה העיצוב שלהם הופך למשעמם ואפור מיום ליום.

דווקא חברה ששיפרה את העיצוב שלה [לדעתי היא סיאט עם הליאון החדשה או הסיטרואן עם הC5 החדשה].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אנצל את השרשור כדי שתראו את הדבר הבא:

לחטיבת ה-M של ב.מ.וו יש חניה תת קרקעית, בה מחזיקים אקזמפלר אחד ומקורי מכל M שאי פעם יוצרה. יש גם כמה דגמים שלא עברו לייצור סדרתי. החניה נפתחה לראשונה לעיתונאים כדי לצלם ולהתרשם. שווה לראות.

פורסם
אני חושב שמהרגע שכריס באנגל עזב את החבר'ה מבוואריה העיצוב שלהם הופך למשעמם ואפור מיום ליום.

דווקא חברה ששיפרה את העיצוב שלה [לדעתי היא סיאט עם הליאון החדשה או הסיטרואן עם הC5 החדשה].

אני דווקא אוהב את העיצובים החדשים.

פורסם

אני חייב להודות שממש אוהב את העיצוב של סדרה 5 ו-7 החדשות. זה משהו שאני לא יכול להגיד על בדרה 5 ו-7 מדור הקודם שלדעתי מכוערות להחריד. הקיפול החד הזה בקו של ידיות הדלתות החזיק את הצורה של BMW לרכבים האלו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
רכב יפה, נראית יותר רעננה מהקודמת אבל עדיין אני אבחר בE39 M5 :) או במודל ישן יותר.

אני חייב להודות שממש אוהב את העיצוב של סדרה 5 ו-7 החדשות. זה משהו שאני לא יכול להגיד על בדרה 5 ו-7 מדור הקודם שלדעתי מכוערות להחריד. הקיפול החד הזה בקו של ידיות הדלתות החזיק את הצורה של BMW לרכבים האלו.

אני חייב להסכים. ה5 האחרונה במיוחד, הייתה מזעזעת לטעמי :? . זה שיפור ניכר, לטעמי, לפחות.

אין על הE39 M5. פשוט רכב יפה, עם ביצועים מדהימים, ולא "שופוני" לגמרי, כמו לפעמים בחלק מסדנאות השיפורים בסגנון M.

הנהנ

, גאונית לדעתי, של הM5 E39. תהנו 8)

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

העניין עם החניון הסודי הזה שלהם, מדהים.

זה עדיף על עיצובים מכוערים מיום יום, פרי תוצרתו.

אני מקווה שהשלב הבא יהיה עיצובים יפים כמו בתקופה טרם יציאתה של ה7 הבאנגלית הראשונה. ונראה שלשם הם מתקדמים.

!AWDSOME

פורסם

זה עדיף על עיצובים מכוערים מיום יום, פרי תוצרתו.

אני מקווה שהשלב הבא יהיה עיצובים יפים כמו בתקופה טרם יציאתה של ה7 הבאנגלית הראשונה. ונראה שלשם הם מתקדמים.

חזרתה של הCS ?? :-o:wink:

1973_BMW_3.0cs_E9_Coupe_Front_1.jpg

30_CSL_Renn.jpg

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם
קיים בדגמי M3 מזה כשלוש שנים, כמו כן מוצעת כאופציה ב-335i. נקראת DKG בשפת BMW.

מגניב.. אבל מה לגבי שאר הדגמים? M5 עד עכשיו, והדגמים הרגילים?

הם זנחו את SMG או ששתי התיבות קיימות במקביל?

• תוכן חדש...