Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת בעלים של רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך בודקים אם הרכב פרטי או מחברת ליסינג או משהו?? זה כתוב ברשיון רכב?

אני שואל כי אבא שלי נדלק על פג'ו 406 במגרש פרטי ויש שם סימן ממדבקה כמו של המפעלים ושאלתי את המוכר אם זה היה באיזה חברה והוא אמר שלא.. הוא עוד אמר שזה סתם בעל הרכב הדביק שם משהו ליופי( כן בטח.. מדבקה מרובעת מעל המכסה של מיכל הדלק) אני לא מאמין וגם המחיר צריך להיות בהתאם נכון?? אבל האוטו עבר 80K קמ' שנת 2000 ונראה ממש טוב. אני לא מבין גדול בזה אז אני ישמח אם תתנו תגובות והערות מכל סוג. הוא רוצה עלייה מחיר מחירון אב להוא מוכן לקחת גם את הרכב שלי במחיר מחירון.. הוא מעוניין בהחלפה. אני לא רוצה להידפק אז תעזרו לי בבקשה. :?

פורסם

על רכב ליסינג/חברה יש ברשיון בסעיף מקוריות רישום של השכרה/חברה וכד'.

חוץ מזה אפשר לשים דלקן גם על רכב פרטי.

פורסם
על רכב ליסינג/חברה יש ברשיון בסעיף מקוריות רישום של השכרה/חברה וכד'.

חוץ מזה אפשר לשים דלקן גם על רכב פרטי.

ברכב שמקורו ליסינג ש חברה אין שום איזכור בסעיף מקוריות.

רק לרכב השכרה ועוד דברים שלא שייכים לכאן.

בכל מקרה זכותך לבקש לגשת למשרד הרישוי ולבדוק מי היו הבעלים הקודמים לפני ביצוע העיסקה.

ובכלל מאז שהסוחרים מעבירים בעלות על שמם כמות הרכבים הפרטיים עלתה פלאים :lol:

לדעתי עבר ריבוי הרכבים מליסינג/חברה בשוק יש להוסיף זאת לסעיף מקוריות ע"מ למנוע רמאויות.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני יודע איך נראית מדבקה של דלקן. זאת לא כזאת היא בגודל של 12על 15 בערך, וזה הרבה יותר גדול מדלקן. גם יש שארית קטנה של מדבקה בצבע שקוף. אבל חוץ מזה האוטו נראה פצצה ושמור מאד. איך אני יכול לחייב את המוכר לשלם על הבדיקה אם יש פגיעה בשלדה או בעיה אחרת?

לא אכפת לי שהרכב יהיה מהשכרה אבל הוא רוצה עלייה מחיר מחירון (74K)

פורסם
איך אני יכול לחייב את המוכר לשלם על הבדיקה אם יש פגיעה בשלדה או בעיה אחרת?

חיפוש קצר הוליד את השרשור הזה.

לא היה צריך ללכת כל-כך רחוק, דף אחד אחורה :mad:

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

חבל שסתם יורים פה תשובות...

כבר לפני כמה שנים, בעקבות שינויי תקנות חשבונאיות, הותר לחברות לרשום רכבים על-שם אדם פרטי באופן שלא מותיר כל זכר לעובדה שהרכב הוא רכב חברה לכל עניין ודבר.

עשו זאת בחברה שלי, ויש לך יסוד סביר להניח שזה מה שנעשה גם במקרה בו אתה מתעניין.

אחת השיטות לבדוק זאת היא לדרוש היסטורית טיפולים של הרכב. שם לרוב כן רשום מי המטפל, כי הוא המשלם. ואז תוכל לראות שרשום שם שם של חברה ברוב המקרים.

• תוכן חדש...