Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזל טוב היתחדשתי!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יריב,תכלס לא נראה לי שאצלך זה מחלה אלה יותר אובסיסה.אחרי 3...

אבל יאללה תרים טלפון נעשה סיבוב יא נקניק

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עוד תמונות

0vb3pgkuy4uzrp3lk16r_thumb.jpg

kjcvxhamwontxdz88vii_thumb.jpg

y4imzrfqfdye017d9gja_thumb.jpg

51jmf97yotrkrm1qh5em_thumb.jpg

וגם החיפושית 1300 שלי

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

תתחדש וכמו שכולם אומרים לקחת רכב שעם קצת יחס יהיה ברמה גבוהה.

נ.ב

מצטער על פירפורי הפרידה ליפני שלקחת את הרכב אבל הייתי חייב.:lol:

פורסם

תודה תודה לכל מברכים !!

אני לא יזניח את החיפושית אבל אתה יודע מה זה תינוק חדש לא ?

אבל אני יחלק זמן וכסף לשניהם :)

ואני חושב שראיתי אותה פעם אחת בלילה נהפכת לרובוטריק ...אבל היא ראתה אותה הישתנתה מיד דיברתי איתה לא ענתה לי

התחלתי לצעוק אז קראו למשטרה אמרו יש פה איזה אחד צועק כמו מפגר לחיפושית " תהפכי בחזרה תהפכי " !!!

ביליתי במוסד סגור שבוע...:)

ואבישי אני סולח אין מה לעשות זה היה פירפור פרידה אז זה בסדר...חחח

וקובי צפה לטלפון!!

כן גיורא ישפיץ!!!

מה מצב ?

מה עם המוסטנג?

כלי רכב שברשותי : חיפושית 1974 וחיפושית 1973 וספה SS180 1968 ופיאג'יו CI 1992 יפים עם הרבה סטייל !!

פורסם

מזל טוב תתחדש הגיע הזמן שמישהו יקנה אותה זה הרבה רכב במעט כסף. יש תמונות של פנים הרכב?

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

עוד לא הספקתי לעשות סיבוב פוזה על האוטו בגלל מזג האויר אבל אני מאמין שיום שישי אני יעשה קצת תמונות ויעלה לפה

פורסם

יריב יא פרחח מזל טוב ! העיקר כשראיתי אותך לא אמרת מילה, רק השווצת בחומר שמרחת על החיפושית כאילו אתה דואג שיהיה לה קר בחורף. מקווה שנעשה סיבוב בקרוב !

איתי.

Nova or nothing

פורסם

תתחדש! צעד ראש להעיף את הפנסי ערפל המזוויעים האלה... האוטו הזה יכול להיות יפיוף רציני :twisted:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

• תוכן חדש...