Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר התלבטויות נראה שהקשקאי מתאים לצרכי המשפחה שלנו. עיקר הנסיעות הן בעיר, לא מחפשים ג'יפ ולא טיפוס על דיונות, גם גאדג'טים אינם במקומות הראשונים בשיקולי הרכישה. אהבנו את הישיבה המעט מוגבהת והתחושה הכללית בתוך תא הנוסעים. גם העובדה שהרכב נפוץ יחסית עוזרת.

הנושא שנותר פתוח - נפח תא המטען ועד כמה הוא שימושי למשפחה עם שני ילדים. עברנו את גיל העגלות אבל אופנים יש, צידנית נוטה להצטרף לפעמים וכו'. המספרים על הנייר, נפח של 410 ליטר, לא אומרים לנו הרבה. על הנייר להונדה סיוויק הישנה שלנו היה תא מטען מרווח יותר ב- 40 ליטר אבל להכניס לשם אופניים של ילד עם גלגלי עזר זה לא פשוט בכלל. גם בחינה מדוקדקת אצל היבואן לא עזרה לנו להחליט האם תא המטען הזה שימושי או שיגביל אותנו.

מישהו בפורום יכול לספר מנסיונו מה נכנס לתא המטען? אם מנטרלים כל שיקול אחר, האם בפרמטר הבודד הזה אתם ממליצים על הרכב?

תודה מראש.

פורסם

לאבי יש קשקאי 2X4 (הנעה קדמית) ,ההתרשמות מן הרכב מאוד חיובית ,אצלנו כבר כמעט 3 שנים מהחברה.

לגבי תא המטען - הוא איננו גדול במיוחד ,יכול לאחסן ציוד לקמפינג בגבול הסביר ל5 אנשים(צידנית גדולה,אוהלים,ועןד כמובן.

לגבי אופניים עם גלגלי עזר אני מעט בספק,אתה יכול לפתור זאת עם גגון יעודי או מתקן ייעודי לאופניים.

הרכב מציג צריכת דלק טובה,מעט פשוט מבפנים וגם מעט צפוף ל5 אנשים.

בכל זאת אני יכול להמליץ בחום.

פורסם

מדובר ברכב מצויין,אמין,איכותי יחסית חסכוני בדלק,לא סתם הרכב מוביל במכירות כבר כמה שנים(בסגמנט שלו), הייתי בודק גם את הספורטאז החדש,גם אופציה מצויינת.

פורסם
מדובר ברכב מצויין,אמין,איכותי יחסית חסכוני בדלק,לא סתם הרכב מוביל במכירות כבר כמה שנים(בסגמנט שלו), הייתי בודק גם את הספורטאז החדש,גם אופציה מצויינת.

תודה, אבל הצלחנו כבר לצמצם את הרשימה. עברנו דרך ה- Verso של טויוטה, שיש לה כמה תכונות מצוינות (צריכת דלק, תא מטען) אבל היתה קצת "סגפנית" לטעמנו, בכל זאת אנחנו לא קונים רכב חדש כל יום. ראינו גם את פג'ו 3008 שנותנת תחושה מפנקת אבל לא מספיק זמן על הכביש ויש מעט חוות דעת עליה שמבוססות על נסיון של ממש, מה גם שהתרשמנו שאם ננסה לעלות איתה על מדרכה החלק הקדמי יחטוף מכה רצינית (לא ברור מי תכנן את כל החלק הקדמי שלה ומה הוא שתה).

פורסם
לאבי יש קשקאי 2X4 (הנעה קדמית) ,ההתרשמות מן הרכב מאוד חיובית ,אצלנו כבר כמעט 3 שנים מהחברה.

לגבי תא המטען - הוא איננו גדול במיוחד ,יכול לאחסן ציוד לקמפינג בגבול הסביר ל5 אנשים(צידנית גדולה,אוהלים,ועןד כמובן.

לגבי אופניים עם גלגלי עזר אני מעט בספק,אתה יכול לפתור זאת עם גגון יעודי או מתקן ייעודי לאופניים.

הרכב מציג צריכת דלק טובה,מעט פשוט מבפנים וגם מעט צפוף ל5 אנשים.

בכל זאת אני יכול להמליץ בחום.

תודה על התגובה. האם יש לכם את הדגם שמגיע עם קורות גג מקוריות? איך הן עומדות בשימוש?

פורסם

הדגם שברשותנו איננו מגיע עם קורות גג לפחות לא סטנדרט .

דגם הקשקאי +2 מגיע עם זה בסטנדרט לדעתי.

רמת הגימור שברשותנו הינה האמצעית "אסנטה"(חישוקים קלים,ריפוד מהודר,מראות מתקפלות ובצבע הרכב ועוד כל מיני פיצ'רים).

ייתכן והרמה הבכירה "טקנה" מאבזרת את הרכב גם בגגון.

בהצלחה עם הרכישה.

פורסם
מה גם שהתרשמנו שאם ננסה לעלות איתה על מדרכה החלק הקדמי יחטוף מכה רצינית

ולעלות על המדרכה זו כמובן מצווה כשיש לך משהו שנראה כמו ג'יפ... שכחת לכתוב זאת בשיקולי הרכישה :-)

אם תא מטען הוא מה שחשוב לך (ובצדק), למה שלא תשקול אוונסיס סטיישן? או B4 סטיישן? או מזדה 6? או מונדאו (רגילה או סטיישן)? או אינסיגניה סטיישן?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
bar72 הוא ציין את הישיבה הגבוה "אהבנו את הישיבה המעט מוגבהת " שאת זה אין לרכבים שהמלצת.

נכון, אבל נדמה לי שיצא המרצע משק האהבה - ואנחנו יודעים מה הוא אוהב באמת... 8)

הרי גם ב- 3008 הוא יישב גבוה, והיא משמעותית נוחה יותר (מניסיון). גם יפה יותר, אבל זה עניין של טעם. גם אפשר לרכוש לה שנת אחריות רביעית אם אינני טועה, אבל האחריות כנראה לא כוללת "מדרכות". אגב, יש עוד מכוניות שמציעות ישיבה גבוהה יחסית: פיקאסו, סול, 5, סניק וכו'. רובן גם זולות יותר. אבל לא בדקתי אותן במדרכות.

פורסם
ולעלות על המדרכה זו כמובן מצווה כשיש לך משהו שנראה כמו ג'יפ... שכחת לכתוב זאת בשיקולי הרכישה :-)

אם תא מטען הוא מה שחשוב לך (ובצדק), למה שלא תשקול אוונסיס סטיישן? או B4 סטיישן? או מזדה 6? או מונדאו (רגילה או סטיישן)? או אינסיגניה סטיישן?

ברחוב שלנו אין מנוס מלחנות עם שני גלגלים על המדרכה. אני מצהיר פה שמעולם לא חניתי בצורה לא חוקית :roll:, מעולם לא חסמתי מדרכה - לא עם אוטוביאנקי ולא עם האמר - ומעולם לא קניתי אוטו בשביל לעשות דאווין (יונדאי אקסנט עושה על מישהו רושם?).

אנחנו משתדלים להתרחק מג'יפים אבל הפשרה שמציעים הקשקאי ודומיו למשפחות נורמליות היא פשרה טובה. סטיישן שקלנו אבל אנחנו לא רוצים מכונית ארוכה מדי, ואחד היתרונות של הקשקאי ודומיו הוא גם הישיבה הגבוהה במקצת. מפתיע כמה הבדל גובה של 10-15 ס"מ תורם לתחושה.

ועדיין נשארנו עם שאלת תא המטען של הקשקאי ... מישהו יכול לספר מה הוא מצליח להכניס לתוכו?

פורסם
נכון, אבל נדמה לי שיצא המרצע משק האהבה - ואנחנו יודעים מה הוא אוהב באמת... 8)

הרי גם ב- 3008 הוא יישב גבוה, והיא משמעותית נוחה יותר (מניסיון). גם יפה יותר, אבל זה עניין של טעם. גם אפשר לרכוש לה שנת אחריות רביעית אם אינני טועה, אבל האחריות כנראה לא כוללת "מדרכות". אגב, יש עוד רכבים שמציעים ישיבה גבוהה יחסית: פיקאסו, סול, 5, סניק וכו'. רובן גם זולות יותר. אבל לא בדקתי אותן במדרכות.

מדרכות הן דוגמה, ירידה לשביל לא סלול עם קצת אבנים היא עוד דוגמה. משהו שלא חששתי לעשות עם מכוניות סדאן רגילות כמו סובארו DL ישנה או סיוויק, נראה לי קצת בעייתי עם ה- 3008. החלק הקדמי שלה עם כל הכרום והשיניים מגיע כל כך נמוך, זה נראה כאילו יש לה שם כף או מפלסת שלג שמתקרבת לרצפה. איזה כאב לב יהיה כשנשמע את המגן התחתון הזה מתנפץ על שולי המדרכה.

אגב, לא חייבים ממש לעלות על המדרכה, מספיק שחונים במקביל ומתקרבים למדרכה, עדיין אפשר ללחך את שפת המדרכה.

ואם כבר נכנסנו ל- 3008 שחשבתי שכבר פסלתי, הגימיק של תצוגת המהירות על HUD שקוף בסגנון מטוס קרב הוא נחמד אבל בדגם הבא אני מבקש שאפשר יהיה לקרוא שם מיילים.

פורסם

השתכנעתי :-)

ניסיתם את הסניק? אותו יבואן, אבל מחשבה קצת שונה.

בנוסף, יש לנו שכנות עם שלוש בנות+ציוד, שמאוד מרוצות מהאלטאה שלהן. מצד אחד, מנוע פנטסטי שאין שני לו בסגמנט ובמחיר הזה. מצד שני, סיאט נותנת רק שנתיים אחריות רשמית (ועוד שנה אחריות של "רצון טוב").

פורסם
מדרכות הן דוגמה, ירידה לשביל לא סלול עם קצת אבנים היא עוד דוגמה. משהו שלא חששתי לעשות עם מכוניות סדאן רגילות כמו סובארו DL ישנה או סיוויק, נראה לי קצת בעייתי עם ה- 3008. החלק הקדמי שלה עם כל הכרום והשיניים מגיע כל כך נמוך, זה נראה כאילו יש לה שם כף או מפלסת שלג שמתקרבת לרצפה. איזה כאב לב יהיה כשנשמע את המגן התחתון הזה מתנפץ על שולי המדרכה.

אגב, לא חייבים ממש לעלות על המדרכה, מספיק שחונים במקביל ומתקרבים למדרכה, עדיין אפשר ללחך את שפת המדרכה.

ואם כבר נכנסנו ל- 3008 שחשבתי שכבר פסלתי, הגימיק של תצוגת המהירות על HUD שקוף בסגנון מטוס קרב הוא נחמד אבל בדגם הבא אני מבקש שאפשר יהיה לקרוא שם מיילים.

ההבדל המרווח הגחון בין ה3008 לקשקאי לשאר הרכב האלה הוא שולי,בכל מדרכה או שביל שתכנס אליהם לא תהיה לך בעיה,זה שנראה לך ב"עין" בגלל העיצוב של הפרונט של ה3008,שהרכב נמוך יותר,עדיין לא אומר שזה באמת נכון.

בכל מבחן השוואתי ה3008 ניצח את המתחרים שלו,באנגליה הוא זכה בתואר קרוס אובר של השנה!.

פורסם
ההבדל המרווח הגחון בין ה3008 לקשקאי לשאר הרכב האלה הוא שולי,בכל מדרכה או שביל שתכנס אליהם לא תהיה לך בעיה,זה שנראה לך ב"עין" בגלל העיצוב של הפרונט של ה3008,שהרכב נמוך יותר,עדיין לא אומר שזה באמת נכון.

בכל מבחן השוואתי ה3008 ניצח את המתחרים שלו,באנגליה הוא זכה בתואר קרוס אובר של השנה!.

ההודעה שלך שולחת אותי שוב לאולם התצוגה עם סרט מדידה. "מכוער" זה לא משהו מדיד אבל גובה מהרצפה כן. בקש אחוזים מלובינסקי אם נחליט ללכת על הפג'ו ... icon_smile.gif

פורסם

מוזר באמת שזה (מרווח הגחון) לא מופיע במפרט הטכני. לא מצאתי בישראל וגם לא במפרט באתר שלהם באנגליה.

• תוכן חדש...