Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה למי שיש oil catch tank

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה למי שמבין בנושא

פונטו דור 1

איך אני אמור לחבר את מיכל איסוף השמן?

כרגע מחובר ככה:

1xzcy8.jpg

יש לי פילטר אויר פתוח עם מתאם מיוחד שיושב על המצערת, בעיקרון אמור להיות צינור מבית הארכובה לבית פילטר אויר מקורי ויש צינור שחור דק שגם מתחבר לשם.

מה שאני עשיתי זה העברתי מבית הארכובה צינור למיכל איסוף ואת הצינור הנוסף מהמיכל חיברתי עם הצינור הדק שיוצא מבית המצערת.

הצינור הדק הזה שיוצא מבית המצערת הוא לא צינור וואקום לפי מה שהבנתי ויש בו אדי דלק?

קראתי קצת בנושא והבנתי שאמור להיות לי יציאה מהמיכל איסוף לתוך הפילטר אויר הפתוח (או להתחבר אליו עם הצינור או להתחבר למתאם על המצערת או לשים פילטר נשם קטן).

כרגע הוא עובד כמו מערכת סגורה שלוכדת גזים מנשם בית הארכובה ומצינורית אדי הדלק. האם זה לא בסדר?

מה יתן לי לחבר את צינור אדי הדלק והנשם לתוך צינור אחד שמתחבר למיכל וצינור output מהמיכל חזרה אל פילטר האויר?

מקווה שהבנתם את החפירה..

פורסם

השגתי אותו ב 100 שקל כך שזה היה משתלם

להזיק הוא לא יכול, רק תורם לנקיון המצערת ואי הצטברות פיח באזור + על השסתומים

במקור הצינור הזה הולך אל בית פילטר האויר יחד עם הצינור הדק ומלכלך את כל האזור בשמן אשר נשרף במצערת

72905888.jpg

שידרגתי קצת את האזור עם הפילטר ועכשיו נראה כך:

1539w2e.jpg

עכשיו הגזים חוזרים אל המצערת ומתפקד כמו נשם, לא מיכל סגור כמו שהיה מקודם. הבנתי שזה יותר בריא למנוע

פורסם

אם החיבור בתמונה הראשונה גם בסדר

כי עכשיו כשהוצאתי צינור חזרה מהמיכל לפילטר אויר, הצינורית של המיכל פחות מלוכלכת וכאילו לא עושה את העבודה

פורסם

צינור שיוצא ממכסה שסתומים אמור להיות מלוכלך.

אולי בכלל כמות אדי שמן שיוצאים משם באוטו שלך היא מאוד נמוכה.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

תודה על העזרה croc

מעניין אותי לדעת קצת יותר פרטים על הצינור הדק השחור שהקפתי בהתחלה באדום

הוא יוצא מבית המצערת ושואב אויר. נאמר לי שהוא לא צינור וואקום, אם אני סותם אותו עם האצבע הטורים יורדים מעט

ידוע לך מה תפקידו?

כי עכשיו כשחיברתי אותו ב T עם צינור הנשם, נראה לי שהוא שואב את הגזים מאשר לתת להם לעבור בצד השני למיכל איסוף

פורסם

מיצטער על הסטיה מהנושא ואם גרמתי להפרעה בשירשור,

יש לי כמה שאלות אליך בקשר למתאם בית פילטר.

אתה יכל לדבר איתי בפרטי בקשה ?

Only RWD

• תוכן חדש...