Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמת איבזור PACK2 בסיטרואן C5

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני יודע שקיימים 2 רמות גימור/איבזור בסי 5: SX ו-PK

ראיתי איפשהו רמת גימור שלישית לכאורה, PACK-2 (ברכב 2 ל' לא בדגם 3 ל' אם במקרה זה קיים שם).

האם יש רמת גימור כזו? באילו שנים היא שווקה? וכמובן הכי חשוב - מה היא כוללת שאין ב-PACK??

תודה.

פורסם

יש אקלוסיב בדגם ה 3 ליטר

קיה סיד SW (ליסינג) וניסן נוט של האשה,

פיאט 127 903cc , 1979 (נמכרה...)

מחפש אספנות - איטלקית חמה - אלפא/לנצ'יה , או DS23/21

פורסם

אני מדבר על 2006-2008 ודגם ה-2 ליטר.

האם קיים דבר כזה או שמדובר בטעות?

אגב, אם כבר מדברים על C-5, האם הדגם של אותם השנים הנ"ל סובל מצריכת שמן מוגזמת?

תודה.

פורסם

יכול להיות שמישהו עשה הזמנה מיוחדת או יבוא אישי של 2 ליטר ברמת גימור אקסלוסיב,אבל ביבוא סדיר רמת הגימור הגיעה רק עם מנוע 3 ליטר.

לסי5 במודלים האלה אין שום בעיה של צריכת שמן.

פורסם

באמת יכול להיות.

מה ההבדל בין PACK2 ל-PACK ה"רגיל"? ואיך אני אדע שזה באמת 2 ולא הרגיל - האם ברישיון הרכב האם יש סימנים בתוספות וכו'??

תודה.

פורסם
באמת יכול להיות.

מה ההבדל בין PACK2 ל-PACK ה"רגיל"? ואיך אני אדע שזה באמת 2 ולא הרגיל - האם ברישיון הרכב האם יש סימנים בתוספות וכו'??

תודה.

סאנרוף,מושבי עור חשמליים,מחשב דרך אם מערכת ניווט ודיבורית בלוטוס,חיישני לחץ אוויר בצמיגים,פנסי קסנון עוקבי דרך ועוד כל מיני שטויות.

Hyundai IONIQ

פורסם
סאנרוף,מושבי עור חשמליים,מחשב דרך אם מערכת ניווט ודיבורית בלוטוס,חיישני לחץ אוויר בצמיגים,פנסי קסנון עוקבי דרך ועוד כל מיני שטויות.

אין דבר כזה PACK2.

יש SX, PACK ו- EXCLUSIVE.

מושבי עור חשמליים, חיישני לחץ אוויר וקסנון עוקב פנייה ב-C5 מהדור הקודם מגיעים בישראל רק ב-C5 V6 3.0 EXCLUSIVE.

פורסם
אין דבר כזה PACK2.

יש SX, PACK ו- EXCLUSIVE.

מושבי עור חשמליים, חיישני לחץ אוויר וקסנון עוקב פנייה ב-C5 מהדור הקודם מגיעים בישראל רק ב-C5 V6 3.0 EXCLUSIVE.

XENON טוב לדעת, אך אם אינני טועה הדור השני(אחרי מתיחת פנים) ברמת איבזור Exclusive לא הגיע לארץ, נכון?

Hyundai IONIQ

פורסם
אין דבר כזה PACK2.

גם אם זה רשום באתר של לובנסקי טרייד.

מה הקשר לטרייד-אין של היבואן לא הבנתי...?!

רמת הגימור הזו מופיעה במחירון לוי יצחק ולא הבנתי מה זה בכלל.

• תוכן חדש...