Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב נוח עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש מחליפה לקורולה של זוגתי, הרכב היוצא שנת 2001

היתרונות שלו: אמינות נוחות (רך) סוחב מצויין וגם די חסכוני ל1600

בתור מחליף אני חייב רכב נוח (מסיבות בריאותיות) הגה קל מנוע שיסחוב עליות לירושליים ואמין

חשבתי על C4 אך אני מאוד חושש מאמינות וסחירות שלה בנוסף כנראה שהיא זוללת דלק

איזה עוד רכבים נוחים ורכים עם הגה קל ואולי גם חסכונים אני יכול להשיג הגודל פחות משמעותי?

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

פרט מה זה בעייניך זולל דלק איזה שנים איזה מנוע פרט חביבי פרט שברולט מאליבו 2005 יכולה להתאים רכב גדול נוח חסכוני הגה קל(כמו בכל האמריקאיות:-P) רכב שווה!!!

פורסם

צריכת דלק של 11-12 ק"מ לליטר ומעלה - שנים 2002 ומעלה נפחים 1.6-1.3 העיקר שיסחוב בעליות ולא ישתה יותר מידי

פורסם

בוקר טוב,

אם הכיוון הוא מכונית משפחתית אז פורד פוקוס יכולה להתאים לכם לא רע. כמו רוב המשפחתיות, אני לא בטוחה שהיא תעמוד בקריטריון של צריכת הדלק אלא אם זוגתך נוסעת גם בכבישים בין עירונים.

אם הכיוון הוא מכוניות קטנות יותר, אז פיג'ו 206 או פיאט פונטו יכולות להתאים.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

הגה והשלדה של הפוקוס מתקשרים נהדר עם הנהג אבל אני מחפש בדיוק ההפך

לגבי 206 איך הצריכת דלק שלה והאם יש לה מחלות מובנות? מדובר על הדגם האוטומטי

מה דעתכם על האחות C3 ? או מכונית אחרת קטנה ונוחה

פורסם

שוב המאליבו בעלת הגה קל אך ההרגשה שלה מאוד בטיחותית מכונית מנהלים גדולה שאני בטוח שתאהב צריכת דלק בעיר של 1ל10!!!!!! כמו הפוקוס 1.6 שהצעיו לך רק שפה יש 3.5!!!!:-o עם 200 כוח סוס ומומנט 35 בעייניי זה רכב אידאלי:-P

• תוכן חדש...