Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה קיבלתי את האיביזה שלי ועכשיו הגיע הזמן לטפל במערכת ויש לי כמה שאלות:

1)עם מה הייתם ממליצים להתחיל קודם? להחליף את המערכת המקורית במערכת מולטימדיה בתחילה או קודם כל לשדרג מגבר ורמקולים? (אין לי אפשרות כרגע להחליף הכל)

2)אילו מערכות מולטימדיה תואמות למבנה הדשבורד באיביזה (התקציב הוא 2500-3500)? אני התלהבתי מאוד מדגם של קלריון שראיתי באתר שלהם עולה 550 דולר אבל אני מתאר לעצמי שלא תהיה בו תמיכה בעברית, אני טועה? וגם אין לי מושג איך לבדוק תאימות לרכב?

3)איזה רמקולים מקוריים יש באוטו כי לא ראיתי פירוט עליהם בשום מקום?

4)בהתאם לאוטו איך הייתם ממליצים לבנות את המערכת? מגבר, סט קומפוננט ורמקולים אחוריים? מגבר, ו2 סטים קומפוננט או תצורה אחרת? (סאב לא מתוכנן כרגע בכלל)

אני יודע ששאלתי המון שאלות מקווה שתוכלו לעזור

פורסם

קודם כל תתחדש ותהנה, סע בזהירות :)

אז ככה:

1.לשיכולך בלבד. אין חוקים מה יותר חשוב.

2.כל מערכת מולטימדיה (2DIN) עם מתאם פלסטיק לאיביזה (נקנה בנפרד)

3.רמקולים פשוטים מאוד, בסיסים לחלוטין, שום דבר מיוחד.

4.אני הייתי מתקין קומפוננט 2WAY, סאב 10/12 אינצ', מגבר 4 ערוצים ומערכת מולטימדיה.

אני אוסיף ואומר מערכות זה לא תורה מסיני. יש כאלה שאוהבים רמקולים אחורים יש כאלה שלא (אני לא :lol: )

יש כאלה שאוהבים סאב גדול ויש כאלה שמעדיפים קטן, אחד יאהב רמקול X והאחר רמקול Y.

בהצלחה

פורסם

אתה צריך להגדיר מחיר שאתה רוצה לשים על מערכת המולטימדיה

ומה אתה רוצה שיהיה לך אם זה ניווט וכו

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

• תוכן חדש...