Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו (המסכן) של סבא

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4496 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקראת ערב עצרתי לבדוק מה שלום הרכב הראשון שנהגתי עליו בגיל 6 על ברכי סבי ז"ל.

המראות קשים כפי שניתן לראות. מאז שנפטר אני חולם להגשים את חלומי ולהחזיר אותו לכבישי הארץ. אך לצערי אין ברשותי את האמצעים לעשות זאת. הרגשתי צורך לשתף אתכם...

יום טוב ומקסים

נ.ב

הייתי היום ברופין ושוב היה כיף לראות ולצלם את הרכבים היפים שחנו שם

1.jpg

2.jpg

3.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

ford fiesta popular 1984:-P

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האוטו לא נראה במצב כזה רע (יחסית).

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

חבר יקר!

חלומות נועדו להגשימם!

אני מכיר את התחושה שאתה רוצה לשפץ או לעשות משהו אבל אין לך אמצעים כלכלים וכ"ו .

אבל הנה תראה אותי, אין לי בכלל אמצעים כלכלים, אני גם לא בא ממשפחה אמידה כמו רבים מחבריי לתחביב.

אבל למרות זאת ולמרות שכל מכריי ומשפחתי ניסו להניע אותי מלהגשים את חלומי, אספתי שקל לשקל , לקחתי פיאט 127 גוססת שהייתה במצב בכי רע מאד, והענקתי לה חיים חדשים, השקעתי בה מהיום שרכשתי אותה עד היום (ועוד היד נטויה) 15 אלף ש"ח . אז נכון שאם הייתי אדם אמיד יכלתי לעשות לה שיפוץ גדול הרבה יותר אבל כשאין מסתדרים עם מה שיש ומסתפקים במה שכן אפשר, ובקיצור השורה התחתונה תקשיב לי , הרכב בכלל לא נראה רע כמו שאתה חושב, ברור שיש כאן המון עבודה אבל הוא בהחלט בר שיפוץ, ואם זה החלום שלך, לך עליו בלי לחשוב פעמיים ולא לרגע אחד! חלומות צריך ורצוי להגשים!:-D

מאחל לך המון בצלחה בשיפוץ ושיקום הרכב.

יש כאן אנשים רבים וטובים שיעזרו לך אם רק תצטרך בעצות וכ"ו.

מקווה מאד לראות בקרוב תהליך שיפוץ של הרכב החמוד הזה.

תתחיל בזה שתוציא אותו מהחחול בו הוא שקוע זה כבר התחלה.

בהצלחה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

הרכב יד 1 רשום על שמו של סבי ז"ל שנת 71. לצערי הוא עבר התעללות לפני כמה שנים כנראה על ידי ילדים שלא אהבו שהוא שלם והחליטו לשבור את הזכוכיות לקחת את הסמל ולקמט את הפח. כרגע הוא למכירה

פורסם
הרכב יד 1 רשום על שמו של סבי ז"ל שנת 71. לצערי הוא עבר התעללות לפני כמה שנים כנראה על ידי ילדים שלא אהבו שהוא שלם והחליטו לשבור את הזכוכיות לקחת את הסמל ולקמט את הפח. כרגע הוא למכירה

מה המחיר ? האם יש לו רשיונות ?

פורסם

סליחה הרכב לא למכירה, כנראה הלא נמחק

פורסם

מצטרף לקודמיי- האוטו בסה"כ ממש לא במצב סופני, ואף רחוק מזה, ואת החלקים החסרים ניתן להשיג יחסית בזול, ויתקנו אותי "אנשי מקוררי האוויר" אם אני טועה! אם אין לאוטו תקלה מאד רצינית מכנית- אז אפילו הייתי אומר שאפשר להחזירו לכביש "כמו שהוא" ללא שיפוץ מקיף כרגע יחסית בזול!8) אתה לא יודע מה יעשה אפילו מטאטה שיעיף את כל הזבל ושברי הזכוכיות מבפנים- פתאום שוב תראה "אוטו"!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש פחחים ואני חושב שאפילו לא "בשטחים" שיהיו מוכנים לעבוד על הרכב במחיר נמוך יחסית וזה בגלל שאתה לא לחוץ בזמן.

תמצא לך פחח שיכול להשאיר את הרכב אצלו מבחינת מקום אפילו 6 חודשים ואפילו יותר ויעבוד על הרכב בזמנו החופשי.

תגיע מידי פעם להציץ תשלם מס' שקלים בשביל ההרגשה הטובה וגם שבסוף העבודה לא תצטרך לשלם "בוחטה".

לדעתי זו הדרך הטובה בשבילך זה יישמר את הרכב.

מכני וקוסמטי תמשיך לאחר מכן.

הרכב בר שיפוץ והבסיס נראה טוב.

פורסם

אם הרכב רשום על שם סבא ז"ל זאת דיי בעיה להעביר בעלות לא? תקנו אותי אם אני אם טועה

כמה זמן עומד ככה?

וכמו שאמרו לך תעביר את מה שנשאר מהאוטו למקום מקורה וסגור וכמה שיותר מהר לפני המצב ידרדר!! או יגנבו לברזל או חלקים

אגב אהבתי מאוד את הפיאסטה שלך! לדעתי היא אחת היפות! אם יש לך תמונות פנים שתף!

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498&page=248

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

קרא איש יקר את הכתוב כאן ומדוד כל מילה לפני שתגיע למסקנה.

באחד השרשורים שרץ לפני מספר ימים, ביקש אחד החברים את דעת המשוטטים בפורום , האם להכנס לפרוייקט שיפוץ טריומף פח

או לא.

אישית ראיתי את הרכב במו עיניי , ואמרתי חד וחלק את דעתי הפרטית שהיתה שלילית.

הסיבה היתה שהרכב במצב סופני , איפה שתיגע , הכל רקוב , אני לא מסתכל כלכלית , אבל גם להשקעה כספית יש גבולות,

ואין סיבה להכנס להוצאה כספית שהיא לפחות פי 2 מרכב זהה שתביא מחו"ל , כאשר בחצר יש לפחות רכב נוסף זהה במצב טוב.

למה אני מספר לך את זה?

הרכב נראה במצב לא סופני בכלל , ההיפך הוא הנכון הוא בר שיפוץ.

הזדמנות פז להחיות את זכרו של סבך.

אל תיבהל מהשמשות המנופצות , הן ישרות וכל זגג רכב יעשה לך , פרט לשמשה הקדמית , שגם אותה אין בעיה להשיג.

לגבי העלות:ישנו את האחד שמצוי כסף בכיסו ומרים את הפרוייקט בזמן קצר , ומבחינת רמת הגימור?!השמיים הם הגבול.

אל תנסה להיות בקצב של אותו אחד.

רוצה לומר:קח את הפרוייקט , הוא שווה,שפץ בקצב שלך , בהתאם למזומנים באותו שלב , איש לא רודף אחריך.

זכור :אל תקבע תאריך יעד , הוא יגיע לבד.

אני יותר מבטוח שבמידה ותתקל בבעיה כלשהיא יקפצו אנשים בפורום שישמחו לעזור לך.

ולסיכום:

בהצלחה

צביקה מרגלית

• תוכן חדש...