Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוניטורים של ALESIS , מבין הטובים בעולם ? זה סוג של בדיחה ?

DYNAUDIO אכן מצויינים , ואכן מאוד שטוחים ומדוייקים , בשיחזור אלקטרוני הם מאוד מצטיינים , הבעיה בטיעון שלך הוא שהם פשוט לא צריכים לגרום לרמקולים שלהם להישמע "מיוחד" בשביל להימכר , אצלם ... אין את העיוות הזה .

בגלל זה , בחיים לא תשמע את המושג "החמימות והרכות הקטיפתית" של DYNAUDIO , כי זה לא קיים .

זה שהם מיוצרים בצורה דומה למורל זאת לא חוכמה גדולה אם הם לא מעוותים את הרמקולים שלהם בכוונה , ותאמין לי אם היו עושים את זה אף אחד לא היה משתמש בהם כי מוניטור צריך להיות שטוח כמה שיותר , ובגלל זה למורל אין חזית בתחום הסאונד המקצועי .

אבל אתה מוזמן להמשיך להתווכח ולהעלות טיעונים של " אם זה נשמע טוב אז זה טוב " , זה הרי ידוע שמורל מצטיינים בתחום המיד וש ALESIS מייצרים את המוניטורים הטובים בעולם .............. אם זה לא מספיק המוניטורים שלהם הם מבין ההכי זולים שתמצא , פשוט אין להם דגם "יקר" כי אףד אחד לא יהיה אידיוט מספיק בשביל לקנות . ביחד עם ברינגר ... והמוניטורים של ברינגר טובים בשביל להיות משקולת נייר מאוד כבדה .

באמת אם בכלל איי פעם ארשום דבר כזה ב Gearslutz אני מקבל באן במקום ..

ואחלה דוגמא עם הפסנתר , חבל רק שהוא קיים מתחילת המאה ה 18 בניגוד למחשב ולעיבוד סאונד דיגיטאלי ....

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

כרגיל , אומר דברים לא נכונים ואז כשמתקנים אותו ( כי מורל בהחלט לא מעצמת מיד ו ALESIS החסרי תועלת בהחלט לא מייצרים את המוניטורים שבין הטובים בעולם ) יורד לפאן האישי ומתחיל לקלל ולבכות כמו ילדה .

דוגמא מצויינת לאנשים שרואים את זה. טוב שלא אמרת לי לעזוב את ארץ ישראל כי אני לא תומך במורל ...

העיקר אני זה שמקבל באנים ואזהרות על ימין ועל שמאל בגלל הפשע שלי לתקן אנשים עם 9000 הודעות כמוך כדי שאנשים שמבינים פחות וכאלה שחדשים בפורום עוד לא יחשבו שאתה צודק כל הזמן ... חסר עוד שיתחילו להתבלבל ועוד כמה חודשים אני אראה דיונים על המוניטורים של מורל וכמה שהם הכי טובים בעולם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

לא יודע איפה ראית אותי בדיוק מקלל או "בוכה כמו ילדה".

אבל תבין שלהתווכח עם מישהו שבטוח שהרצפה עקומה, גם כאשר 100 אנשים יגידו לו שהיא ישרה זה בעיה.

לא כתבתי שALESIS מייצרים את המוניטורים הכי טובים בעולם, כתבתי שעיצוב המנוע של מורל, שכלכך זילזלת בו, כאילו מי ישמע אתה מהנדס על של רמקולים ומתעסק עם זה 30 שנה כמו מורל.

העיצוב הזה, נמצא גם בחברות כמו ALESIS, וDYNAUDIO, שמתמחות בתחום האולפנים וההקלטות.

דיינאודיו, עם אותו עיצוב מנוע זהה למורל, אותו עיצוב שאמרת שהוא דרע'ק, אז פתאום הוא כן טוב בשביל דיינאודיו.

ועדיין הם המובילים בעולם בתחום המוניטורים לאולפנים.

אתה קשקשן, אם אני אשים לך לוגו של מורל על רמקול של דיינאודיו אתה תגיד שזה דרע'ק, לעומת זאת אני אשים לך לוגו של דיינאודיו על רמקול של מורל, אתה תתלהב כמו ילד.

ואני גם מוכן להתערב איתך, שאם אני עושה לך מבחן עיוור, בין 3 רמקולים מוניטורים, אתה לא תדע להבחין מה זה הALESIS מבינהם שאתה טוען שהוא זבל עופות מצוי.

ויותר מזה, גם לא היית יכול להבחין מה מהם הוא המורל:).

ותאמין לי, חכמים ממך נפלו.

under construction..

פורסם

המשפט האחרון שלך , אני יכול להגיד אותו ב 90 וריאציות שונות וזה גם יהיה נכון.

"מבחן עיוור" זאת המילה האסורה של תעשיית הסאונד , כי מספיק אנשים יצאו רע אחרי שהחליפו להם מגבר של 50 אלף דולר באחד שעולה 2000 דולר והם לא יכלו לשמוע שום הבדל , זה לא אומר כלום אבל וזה ידוע.

אבל בכל זאת , אין סיבה הגיונית לקנות מורל כי מדובר באותו התקציב לדברים טובים יותר.

למרות זאת , אני אשמע הבדל בין חברות שוק כמו ALESIS או ברינגר לבין חברות כמו FOCAL או ADAM.

לעומת זאת , המבנה הוא לא קשור לעיוות המכוון בשביל להישמע מיוחד של מורל , DYNAUDIO לא עושים את זה פשוט.

חוץ מזה DYNAUDIO כבר הרבה זמן לא מובילים כלום ... הם פשוט קבועים , לדוגמא FOCAL ברמה גבוהה יותר .

אני קשקשן ואילו צירפתי לפחות 20 עובדות שאתה יכול לבדוק לבד באינטרנט בניגוד אלייך שמדבר באויר ומקלל , כן כמו ילדה. תמשיך לצחוק , אתה חכם יותר .

אני הבהרתי את הנקודה שלי ואתה יכול להמשיך לדבר באויר.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

"מבחן עיוור" זאת המילה האסורה של תעשיית הסאונד , כי מספיק אנשים יצאו רע אחרי שהחליפו להם מגבר של 50 אלף דולר באחד שעולה 2000 דולר והם לא יכלו לשמוע שום הבדל , זה לא אומר כלום אבל וזה ידוע.

אבל בכל זאת , אין סיבה הגיונית לקנות מורל כי מדובר באותו התקציב לדברים טובים יותר.

למרות זאת , אני אשמע הבדל בין חברות שוק כמו ALESIS או ברינגר לבין חברות כמו FOCAL או ADAM.

לעומת זאת , המבנה הוא לא קשור לעיוות המכוון בשביל להישמע מיוחד של מורל , DYNAUDIO לא עושים את זה פשוט.

חוץ מזה DYNAUDIO כבר הרבה זמן לא מובילים כלום ... הם פשוט קבועים , לדוגמא FOCAL ברמה גבוהה יותר .

אני קשקשן ואילו צירפתי לפחות 20 עובדות שאתה יכול לבדוק לבד באינטרנט בניגוד אלייך שמדבר באויר ומקלל , כן כמו ילדה.

אם אתה לא מסוגל לשמוע הבדל, אז איך בדיוק אתה יכול לקבוע אם זה טוב יותר או פחות טוב?

אם אני שם מוניטור של ALESIS ב250 דולר לזוג, מול פוקאל ב5000 דולר לזוג, ואתה לא שומע הבדל, אז מה נכון להגיד? שהALESIS טוב באותה מידה? או שהופקאל פשוט גרוע?

ואם אין הבדל? אז במה בדיוק הALESEIS לא טוב?

הכל לצורך הדוגמא כן.

לדעתך, פוקאל ברמה גבוהה יותר, על אתה מסמך את זה? על קריאה באינטרנט?

כי מהנסיון שלי עם רמקולים של פוקאל הביתיים והמוניטורים, אני חושב אחרת ממך שנות אור.

אני מאוד מעריך את החברה כמשקיענית ומאוד מקצועית, אבל לצערי אני לא מסוגל לשבת ולשמוע רמקולים שלהם יותר 20 דקות.

כולל המונטורים.

יצא לי כמה פעמיפ לשמוע את הSOLO6 של פוקאל, וזה היה זוועת עולם.

יש הרבה שאוהבים אותו בגלל שחזור של גיטרה חשמלית לדוגמא, אבל זה רחוק מלהיות משהו שאפשר לקרוא לו טוב.

למרות שאגב המחיר שלו הוא בערך 10K..

ולשורה האחרונה שלך, זה שאתה נסמך בתשובותיך על קריאה באינטרנט, ונותן לי תגובות ש"אם הייתי כותב את זה בGEARSLUTZ הייתי מקבל באן", רק מחזק את העובדה שאתה לא יודע על מה אתה מדבר.

אתה סתם ניזון מאחרים, ומצטט אותם כמו תוכי, בשעה שאתה מנסה ללמד את כולם.

וזה כבר נמאס, ולכן התגובות שלי הם בהתאם.

ואם מישהו קורא את תגובותיי כלפיך וחושב שזה מוגזם, אז כדאי שהוא יקרא קצת את תגובותיך לאוררך הזמן בכדי להבין עם מי יש לו עסק.

ואם אם הוא מוצא לנכון שהתגובות שלי הם פוגעניות, הוא מוזמן להתלונן להנהלה עליי ועל התגובות שלי.

עד אז, ממי שלא ידע איך בנויה תיבה PORTED, ואיך לחשב נקודות חיתוך והנסיון שלו עם מורל הוא סט של הייבריד שניסה לבנות לו איזה קשקוש לבית על בסיס התכנון הדגול של WINISD או תוכנות כאלו ואחרות, מאחד כזה, אני לא חושב שיש לו את הזכות, לבוא, ולזרוק פה מושגים מפוצצים ולהגיד לכולם שהם לא מבינים כלום והרצפה עקומה.

"מורל יפשטו את הרגל כי אין להם מכירות חוץ מבישראל".

בחייך!, עלית על סטראטאפ.

רק חבל שהשוק הישראלי כלכך לא מעניין את מורל, שהם אפילו לא מתעסקים בזה פה, ונותנים את זה למשווק שיתעסק עם זה.

ורוב העבודה שלהם היא ב99 אחוז בחו"ל בלבד.

אפילו אתר בעברית הם לא מוכנים להעלות..

די יש גבול לשטויות שאפשר להעלות.

נראה לי שזה ממצה את עצמו כבר.

under construction..

פורסם

הנה התחלת לצטט דברים שאמרתי לפני 4 שנים ... יכלתי לנחש שתעשה את זה , כמו כל פעם .

לא אכפת לי מה נשמע לך טוב או לא , בשנים האחרונים פוקאל זוכה ביותר פרסים על סדרת CMS מסוג "המוניטור הטוב ביותר" ממספר מקומות ותערוכות מוכרים מאוד , הם מחדשים את התחום עם תיבות שעשויות מאלומיניום יצוק וכדומה ... מספיק להיכנס לאתר של FOCAL PRO ולהיכנס לסדרת CMS לראות שמשנת 2008 הם שולטים בתחום , ו DYNAUDIO לא זוכה לשום איזכור כבר מספיק זמן.

זה לא אומר שהם לא טובים , זה פשוט אומר שהם קבועים ולא מחדשים כלום בניגוד לחברות ספציפיות שהולכות קדימה כמו FOCAL או EVENT .

לכן זה לא נכון להגיד יותר שהם הטובים בעולם .

סליחה באמת שלאדון GREEN MONSTER ה SOLO BE לא נשמע טוב ... זה אומר שהם חרא ( איפה בכלל שמעת אותם ? חשבת אולי זה אקוסטיקה ? אני מקווה שלא בבית של מישהו )

מעניין אז איפה רוב העבודה שלהם אם אני לא מוצא שום איזכור למוצרים שלהם בחו"ל בפורומים הפופולריים ביותר בעולם ... אף אחד לא עובד עם האלמנטים שלהם !! פשוט אף אחד !! לא בארה"ב לא באירופה לא בשום כלום , בקושי בארץ אנשים עדיין מעדיפים לייבא מ MADISOUND סיז או סקאן ואחרים . אז איפה ה 99% הזה ? מאיפה אתה בכלל זורק את המשפטים האלה 99% בחו"ל מאיפה אתה יודע בכלל דברים כאלה ? אולי אתה בכלל מוכר של מורל ? זה יסביר הרבה.

אולי תשתף את כולנו כמה מכרו FAT LADY בעולם ? אם זה מעל 30 אני אוכל כובע.

אל תדאג , תפסיק לבזבז את הזמן , אבל אני עדיין אהיה שם לשטות הבאה שתגיד , אולי מורל גם מעצמת באס ועושה את הסאבים הטובים בעולם .. מי יודע .

וכן עשיתי מ ZAPH גאון סאונד ממש , סתם הוא בונה רמקולים משנות ה 70 והשם שלו מוכר בכל העולם . לא , אתה אדון GREEN MONSTER שלא יודע מה זה מכשור מדידה ומשתמש באוזניים שלו בלבד , ממש הישראלי המצוי , העולם טיפש.

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ואמרת מובילות בתחום האולפנים ולא מתמחות בתחום האולפנים בעמוד הראשון , אז אל תקשקש ותגיד לי שאמרת דברים אחרים כי אני רואה טוב מאוד מה אתה אומר ומגיב בהתאם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

ניר,

עזוב - כבר עשר פעמים לפחות זימנתי את טל וקראתי לו לאתגר

שיתקין ברכב את המערכת הכי טובה שהוא חושב שהוא יכול להתקין ותוך כדי לשמור על עלות רכיבים עממית ככל הניתן ולהשאיר אותנו פעורי פה.

משום מה זה לא קרה וזה גם לא יקרה.

----------- אף אחד לא קונה מוראל

מוזר מאוד אבל כמעט כל התקנה שניה עד היום שאני רואה בפורומים הרוסיים שאדגר מעלה כאן - מוראל...

המממ מוזר - חצי פורום כאן - מוראל.

מוזר מאוד - אבל בכל הנסיעות שלי לארה"ב אני עוצר כמה שאני רק יכול בסדנאות רכב ובחנויות סאונד - בכל פעם שידברתי שם עם המתקינים והמוכרים והם שאלו אותי מה יש לי ברכב ואמרתי אילייט עם טוויטרים של סופרימו - העיניים שלהם פשוט התגלגלו ושאלו אותי אם אני יכול להגיע עם הרכב... (רק אחרי זה הסגרתי את היותי ישראלי - האנגלית שלי לחלוטין לא מסגירה אותי).

------------ טל

נוכחתי לדעת המון דברים בשנתיים האחרונות והודות לבגרות מסויימת שהגעתי אליה בתחום האודיו לרכב אני מצליח היום להגיע לתוצאות נהדרות עם מערכות מאוד פשוטות, אבל מצטער - גם אחרי 10 שנים של נסיון בתחום אני יכול לאמר לך שהכסף מדבר בהרבה מאוד מהמקרים.

ולא צחקתי על החתימה שלך - דווקא הסכמתי איתה - אם זה נשמע טוב, זה טוב!

במבחן עיוור יש גם בעיה מאוד מאוד גדולה והיא שנקודת הייחוס שלך איננה קיימת - אם אתה שומע טרק שאתה לא ממש מכיר ה-י-ט-ב אתה בבעיה.

ואני אומר לך שבכל הפעמים שאני מכוון מערכת ואז אני מקבל נקודת ייחוס מניר - אני מופתע לגלות לאיזה עומק הבן אדם הזה מכיר טרקים מסויימים.

אבל אתה לא מוכן להתייצב לשום אתגר כבר במשך שנים אז אני אסיים כמו שהתחלתי ולא אגיב יותר בשרשיר הזה לא משנה מה תגיד.

ניר,

עזוב...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הנה התחלת לצטט דברים שאמרתי לפני 4 שנים ... יכלתי לנחש שתעשה את זה , כמו כל פעם .

וכן עשיתי מ ZAPH גאון סאונד ממש , סתם הוא בונה רמקולים משנות ה 70 והשם שלו מוכר בכל העולם . לא , אתה אדון GREEN MONSTER שלא יודע מה זה מכשור מדידה ומשתמש באוזניים שלו בלבד , ממש הישראלי המצוי , העולם טיפש.

לא ציטטתי כלום מלפני 4 שנים, נסה שנתיים, ופחות.

זה פשוט מראה על הריקנות שבתגובותיך.

מי שלא ידע לפני שנתיים איך תיבה לרמקול מעוצבת,ולמה, לא יכול להגיד לי איזה מוניטור טוב יותר ולמה.

ומי שלא מבין למה פוקאל בסדרת האוטופיה משתמשת בריבוי מגנטים קטנים, לא יכול לדבר איתי על מבנה מנוע של רמקול של מורל שהוא נחות או לא איכותי או WHAT EVER, בלי שהוא בכלל יודע מה ההבדלים ועל מה הוא מדבר.

ומי שאומר לי שמבחן עיוור לא אומר כלום, פשוט לא מבין כלום מהחיים שלו.

הרי אם במבחן עיוור אתה לא תצליח להבדיל בין רמקול של 5000 דולר שזה מצידי ביצירת מופת הטובה בעולם, לבין רמקול של 500 דולר, אז אתה פשוט לא מבין כלום בסאונד.

ולשיטתך אגב, זה שZAPH בונה רמקולים 30 שנה לא הופך אותו לגאון, כי גם מורל שאתה מתעב עד כדי טירוף, בונים רמקולים כבר יותר מ30 שנה, ולטענתך הם לא טובים.

אז 30 שנה זה טוב, בגלל שאתה הולך עיוור אחרי משהו? ושאתה שונא משהו 30 שנה זה לא טוב?

באמת, לפחות תהיה עקבי.

ותצא מהטפשות הזאת על הFAT LADY, הוא היה מיועד אף פעם, להיות הרמקול הכי מושלם בעולם.

הוא נועד להיות אמירה, של הנה, זה מה אנחנו מסוגלים לעשות, תהנו.

גם המוטו של מורל על כל הפרוייקט הזה הוא "שינוי בנוף הרמקולים".

changing the landscape of loudspeakers.

זה מה שהם אפילו כותבים באתר שלהם עצמם, כהגדרה של הרמקול הזה.

ובדיוק בשביל זה הוא זכה בפרס החדשנות של CES.

הרמקול הזה הוא יותר על קטע עיצובי וחדשני מאשר הסאונד, שגם הוא מעולה בכל אופן.

לא מכרו ממנו הרבה, וגם לא ימכרו ממנו הרבה בגלל שזה פשוט לא זול.

מצטער, אבל אף אחת מחברות הבוטיק שמוכרות רמקולים ב20-30K דולר, לא מוכרות אלפי יחידות, ואפילו לא מאות יחידות.

under construction..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5544 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...