Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחר הולך לבדוק רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מחר אני הולך לראות רכב מסוג סיאט איביזה שנת ב2005 גיר ידני. (44K מחיר)

מה אני צריך לבדוק? לפני שאני לוקח אותו בכלל לבדיקה?

אמרו לי שהבדיקה הזאת זה סתם כי הם תמיד מוצאים בעיות גם אם זה רכב חדש רק בכלל שלא יתבעו אותם בעתיד.

האם בכלל אתם ממלצים לי על האוטו הזה דגם בספורט מנוע 1400 חמש דלתות

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לבדוק הסטורית טיפולים עם המוכר. לראות מתי עשו טיימינג לאחרונה.

תסתכל מסביב לרכב אם אין מעיכות בפח וחלודות. תבדוק שהרווחים בין מכסה המנוע לכנף שווה בשני הצדדים, במידה והבעלים טוען שלא היו תאונות. בדוק עם היד שהדלתות באותו גובה (לא בולטות טיפה או שקועות טיפה) משאר הרכב. בדוק אם יש צבע דהוי.

כמובן בקש לנהוג על הרכב. בדוק שמד סל"ד יציב בעמידה. תראה אם אתה חש ברעידות לא נורמליות, ואם ההילוכים משתלבים יפה. פתח את מדיד השמן כשהמנוע עובד ובדוק עם היד אם יוצא משם זרם אוויר חזק (אם יש טיפה זרימת אוויר זה לא נורא, במיוחד למנועים עם הרבה ק"מ). בדוק אם יש טיפטופים כלשהם מתחת לרכב. בדוק שלא יוצא עשן מהאגזוז בלחיצה על הגז.

לבדיקת מכות בשלדה צריך ללכת למכון בדיקה, או לפחח.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תודה רבה SlowRide !!!!

אני יבדוק את כל מה שאמרתה לי. לפי התמונות זה נראה רכב שמור מאוד.

יעדכן אותכם מחר איך היה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

עוד משהו, כדאי לך ללכת עם עוד מישהו לראות את הרכב, חבר שמבין, הורה או אח. יכול להיות שתתלהב וממש תרצה לקנות אבל למעשה הרכב לא מציאה. חוות דעת נוספת ממישהו שאכפת לו ממך יכולה לשנות אד דעתך ואפילו "להציל" אותך מעסקה גרועה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני הולך עם אבא שלי, וכלל ראשון שלו זה בחיים לא להתלהב ליד המכור:wink:

פורסם

דבר ראשון ועוד לפני הכל - לבדוק את הניירת של הרכב, להשוות לת.ז. של הבעלים, ולאמת את דברי המוכר (מן הסתם בטלפון) עם הרשום בהם. אח"כ - כל מה שכבר צויין בתגובות מעל.

(לגבי הבדיקה - אם ישנן חשדות - תסרוק ותעלה לפורום ותבל חוו"ד).

בהצלחה!

alfa 156 2.5.

פורסם

עדכון. הלכתי לראות את הרכב היום ממש עולם קטן אבא שלי והוא חברים והוא לא ידע את זה עד שראינו אותו. עכשיו מצב חיצוני על הפנים זאת אומרת אין שום דפיקות וזה רק יש בעיה קשה של צבע נגיד הגג כבר דהה הדלתות לא שוות בצבע נגיד בפתח מילוי דלק בצבע צהוב ממש והמסביב דהוי ממש מוזר בגלל שאני מכיר את הבן אדם אני בטוח במאה אחוז שהוא דובר אמת הוא אומר שזה דהה מהשמש ולא עשה תעונה. עכשיו יכול להיות שזה באמת בעיה בסוג הזה של הרכב או שזה בגלל שזה צבע צהוב. בקיצור ביום ראשון אני הולך לראות עוד דגם הפעם שלוש דלתות 75 כוח סוס שנת 05 עשתה 65 אלף נשמע נחמד. הוא אמר שיש קילוף צבע בגג בגלל חרא של ציפורים. ואין לו בעיה לצבוע אותו או להוריד במחיר. עכשיו צבעית גג ברכב זה בעיה כמה בערך זה עולה?

תודה שבת שלום. ימשיך לעדכן ביום ראשון 

• תוכן חדש...