Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לא מזמן שאלתי פה על קומפוננט. לאחר שמיעה הגעתי למסקנה שאני מעדיף במה אחורית. איזה המלצות אתם יכולים לתת על 6*9 שיתחבר למגבר לייטנינג אודיו 200 rms?

תודה :)

אגב אני יוסיף שיש לי ברכב השני קנווד

6980 IE

כדאי גם פה אולי?

Opel Adam S 2017

פורסם

הייתי ממליץ לך על הטמפו 6X9 הם מאוד מומלצים ומנסיון שומעים בהם מצוין

גם ראיתי שיש מבצע של ארטסאונד על הרוקפורד סדרת פאוור החזקה (זה חריגה של 150 שקל מהתקציב נראלי)

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

תלוי מה אתה מחפש.

אם אתה מחפש איכות-לך על המורל טמפו.

אם אתה מחפש עוצמה-לך על הJBL GTO או HERTZS DSK(או כל רמקול אחר בעל נצילות גבוהה)

בשיפוצים...

פורסם

תודה על העזרה קודם כל.

אני שומע המון המון ולרוב רק אלקטרונית האוס ופול און טראנס..זאת אומרת בעיקר באסים.

לגבי הרוקפורד אני לא חושב שהמגבר יתן להם תפוקה מלאה לא? הוא גם יחובר לסאב KFC קנווד בעל 400RMS..

המגבר הוא 300.4 של לייטנינג.

המורל יספיקו לי? אני רואה הרבה המלצות גם על ה JBL..לא שמעתי אף פעם.

Opel Adam S 2017

פורסם

לי יש את הטמפו והוא דיי מאכזב אותי מבחינת הבאס שהוא מפיק

הוא בכללי מצוין נקי חד ואיכותי אבל הבאס לא מספק (בשביל זה יש סאב...8))

אצלי הוא פועל בלי הגברה אז יכול להיות שעם הוא יהיה עם יותר באסים

אני ממליץ !

HU: pioneer DEH8350SD. COM: FOCAL165VB. 6X9: MOREL TEMPO. AMP: HERTZ HE4. SUB: HERTZ ES300

פורסם

מה זאת אומרת מאכזב מהבאס, אין לו קיק טוב? אני מאוד אוהב באס...יותר קיק באס, מאשר את הבאס של הסאב שהוא סה"כ מרעיד.

רשמתי אני משתמש ברכב של ההורים ב 6980IE

של קנווד והבאס שלהם ממש טוב, גם השמע מצויין עם ה 90

RMS שהם נותנים מנוצלים לא רע שם.

אבל ברכב שלי אני שם משהו קצת יותר רציני :p

Opel Adam S 2017

פורסם

אולי אותך הוא יספק הבאס של הטמפו אותי הוא דיי מאכזב הוא לא יורד נמוך ובכללי אני מרגיש כאילו אין כמעט באסים שיוצאים ממנו, שוב יכול להיות ורוב הסיכויים זה בגלל שהוא עדיין מוגבר עם רדיו דיסק מקורי של הרכב (שעוד כמה ימים יהיה בו סט-אפ חדש לגמרי :-D)

אבל אותי הוא מאכזב ויכול להיות שאני יגביר אותו הוא יתן יותר תמורה.

אני שוב חושב שלמוזיקה שאתה שומע (אלקטרוני,האוס) הרוקפורד דווקא יהיה אידיאלי בשבילך אבל שוב זאת החלטה שלך ורק הסוג של הרמקול שאתה אוהב את הסאונד שלו תקנה !

פורסם

זהו שאצלך הוא לא מוגבר בכלל ויש הבדל ענקי בין זה לבין מוגבר זה גם 120 RMS

זה נראה לי עושה טובה שזה בכלל זז אצלך בלי מגבר... :p

אני אלך לשמוע אותם השבוע כי לא שמעתי אף פעם את הדגם הזה. תודה :)

Opel Adam S 2017

פורסם

כן אני יחבר להם איזה מגבר 2 ערוצים בעתיד...:-o

אם תאהב תיקח בהחלט סט מומלץ ביותר !

פורסם

לפי הנתונים אני רואה שהם חזקים יותר, 120W

לעומת 110 של הטמפו..אבל מבחינת מה יותר טוב אין לי מושג :p

תודה על התשובות אגב!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...