Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי ריח רע של טחב ברכב כשאני נכנס.

רציתי לברר איפה נמצא הפילטר מזגן, והפילטר אויר. הבנתי שזה שני דברים שונים.

מצאתי פילטר אחד במכסה מנוע בצד שמאל והשאלה היא האם זה פילטר אויר או פילטר מזגן ?

תודה

פורסם

בתא מנוע נמצא פילטר נאוויר

מאחורי תא הכפפות בד"כ נמצא פילטר המזגן אותו יש להחליף.

אתה יכול לרסס על הפילטר החדש מעט דאורדורנט או כל בושם אחר זה יפיץ ריח נעים בעת הפעלת המזגן.

תאוורר את הרכב פתח את כל הדלתות ותן לו "להתבשל" בשמש כמה שעות ביום חם זה גם עוזר

פורסם
בתא מנוע נמצא פילטר נאוויר

מאחורי תא הכפפות בד"כ נמצא פילטר המזגן אותו יש להחליף.

אתה יכול לרסס על הפילטר החדש מעט דאורדורנט או כל בושם אחר זה יפיץ ריח נעים בעת הפעלת המזגן.

תאוורר את הרכב פתח את כל הדלתות ותן לו "להתבשל" בשמש כמה שעות ביום חם זה גם עוזר

חרטה בארטה :roll:

פילטר מזגן בגולף דור 4 נמצא בצד שמאל (פנים לתא מנוע) מתחת לטורפדו.

אל תרסס שום בושם או אפטר שייב על המסנן מכיוון שזה לא יעזור לך.

במידה והריח מגיע מתעלות מיזוג האוויר יש צורך לקטול את הבקטריות בעזרת תרסיס ייעודי למטרה זו.

איזה כייף לי :)

פורסם

השאלה היא האם זה פילטר אויר או פילטר מזגן מעל הטורפדו?

ואיפה נמצא הפילטר אויר אם כך?

פורסם

פילטר מזגן נמצא מתחת לטורפדו בצד שמאל (כאשר אתה מול הרכב). פילטר אוויר בצד ימין מתחת למכסה בית הפילטר.

ראה הסבר מצורף.

xsl=3.pdf

N02-0244.png

איזה כייף לי :)

פורסם
פילטר מזגן נמצא מתחת לטורפדו בצד שמאל (כאשר אתה מול הרכב). פילטר אוויר בצד ימין מתחת למכסה בית הפילטר.

ראה הסבר מצורף.

תודה..

פורסם

מרק יקירי אם הבנת הנקרא היה אחד הדברים שאתה טוב בהם היית מבחין במילה "בד"כ" שנרשמה מהסיבה שאני לא מכיר את הרכב הנ"ל ולא רציתי לקבוע חד משמעית שהוא נמצא שם כמו בהמון מכוניות שיצא לי לראות.

• תוכן חדש...