Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלכת היופי 2011 - מישהו ראה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פעם היו פה בנות איכותיות...

המלכת יופי החדשה לדעתי ממש לא משהו, הביאו בנות עם גוף טוב וחלק מהם היו ממש מכוערות!

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עדיף לבנות האלה להשתתף בסרט כחול, אותה רמה אבל לפחות מקבלות יותר כסף.

הסיבה היחידה שראיתי חלק מהטמטום הזה זה בגלל שיש לי 38.5 חום, יש לי אישור רפואי :lol:

וכרגיל, בקשר ליופי בתחרויות האלה, המנחה תמיד הכי יפה. יעל בר זוהר נראית ממש גרוע, מה קרה לה ?

טוב, די...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אתם בכלל מכירים את הבנות הללו - או שאתם פשוט מחפשים להקטין אחרים , מתוך בורות ובטחון עצמי שואף לאפס .

מלכת היופי אלה רן , היא בחורה מקסימה נבונה וחכמה ברמות , היא הבת של האדריכל ד"ר עמי רן "אדריכלות ישראלית"

דנה צדוק , בחורה חכמה , חריפה ומלאך קטן , בוגרת מגמה ריאלית , עם ציונים שאתם תחלמו עלייהם .

אם אין לכם ידע " אולי עדיף לשתוק ותחשבו לחכמים "

כי הביקורת שלכם מוציאה אותכם קטנים וחבל .

וכן , גילוי נאות - אני מכיר אותן אישית .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
לא, אבל הלכתי לחניון של מרכז הקונגרסים לראות אם יש מכוניות מעניינות.

עשית טוב מאד. אני חשבתי שהוא מדבר על מבנה הגוף של ניסן ג'וק או קיה סול מול כמה מכוניות נאות שהיו בשנים קודמות.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אף אחד לא אמר שום דבר נגד הבנות, רק אמרתי, ואני באמת חושב ככה, שהרמה בתחרות הזאת שואפת לרמה התסריטאית בסרט כחול, רק ששם כנראה שרוב המשתתפות עושות יותר כסף.

רוני דלומי שרה ליידי גגה ?! מאיפה הנפיצו את זה ?

המצלמה זזה כל כך מהר שאי אפשר לקלוט את הבנות.

קטעי מעבר שגם ילד בן 4.5 לא יצחק מהם.

חמש השאלות בסוף כל כך נדושות שבאמת אפשר לוותר.

וכן, רובן לא היו ברמה של דוגמנית עולמית (מה שמנסים ומצליחים למכור להן), עובדה שהילה נחשון היתה יותר יפה מכולן בכמה רמות.

יש כמה דברים טובים - המלכה באמת בין היפות בתחרות.

למרות שאני לא אוהב את המוסיקה, דיסק 20 לשרית חדד זו בהחלט הצלחה מדהימה.

טוב, עכשיו באמת די...

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם
אתם בכלל מכירים את הבנות הללו - או שאתם פשוט מחפשים להקטין אחרים , מתוך בורות ובטחון עצמי שואף לאפס .

מלכת היופי אלה רן , היא בחורה מקסימה נבונה וחכמה ברמות , היא הבת של האדריכל ד"ר עמי רן "אדריכלות ישראלית"

דנה צדוק , בחורה חכמה , חריפה ומלאך קטן , בוגרת מגמה ריאלית , עם ציונים שאתם תחלמו עלייהם .

אם אין לכם ידע " אולי עדיף לשתוק ותחשבו לחכמים "

כי הביקורת שלכם מוציאה אותכם קטנים וחבל .

וכן , גילוי נאות - אני מכיר אותן אישית .

אייל .

אז זה מסביר את הזכייה ההזויה הזאת...

בינתיים זה מלכת היופי לא האופי אז מה זה משנה ציונים עכשיו, או אם אני מכיר את הבחורה?

פורסם

לא ראיתי את זה, אבל לפי התגובות בפייסבוק מדובר בעצם על נעמה קסרי עם עיניים ירוקות.

לדעתי, מיכל קליין ויעל נזרי היו ממש יפות(כן אני יודע שזה לפני כמה שנים אבל אז הייתי רואה...)

קובי

פורסם

מקרוב ובמציאות הן יפיפיות , יופי מדהים לא רגיל .

אחרי שתשב איתן לשיחה 10 דקות , אתה תשכח שהן רק יפות ותהנה מחברת בחורות חכמות מצחיקות , ובלי פוזה .

ישראליות נחמדות , משפחה מעולה , מלח הארץ , מה עוד אתם רוצים .

את השיפשוף למידת נעיצת המבטים כמו דוגמניות או כוכבות קולנוע , עדיין אין להן , כי הן בחורות אשר מופיעות לראשונה

כמייצגות מודל מסויים .

מלכת יופי נבחרת כיחידה אחת , יופי ואופי ומייצגת אשר תייצג את ישראל בחו"ל .

וכאן האופי קובע מאוד , ובנוסף היא בחורה יפה מרשימה ואנושית .

אבל אל יאוש מר אבר' - אתה בשקט הייתה זוכה בתחרות תת רמת IQ - ואני , אני הייתי מפרגן לך icon_wink.gif

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
מקרוב ובמציאות הן יפיפיות , יופי מדהים לא רגיל .

אחרי שתשב איתן לשיחה 10 דקות , אתה תשכח שהן רק יפות ותהנה מחברת בחורות חכמות מצחיקות , ובלי פוזה .

יצא לי לפגוש כמה בחורות כאלה באמסטרדם. תמורת 100 יורו הן גם תשמחנה לנהל את השיחה אצלך במלון, בכל הפוזות שתרצה.

אני חשבתי שהוא מדבר על מבנה הגוף של ניסן ג'וק או קיה סול מול כמה מכוניות נאות שהיו בשנים קודמות.

צחוק צחוק, אבל אחת המשתתפות בתחרות של השנה שעברה הייתה ולריה פביה, אחותו של אחד מחברי הפורום. :-D

גם שם היה מדובר בבחורה אינטליגנטית, וגם שם לא הבנתי למה היא מבזה את עצמה ע"י השתתפות בתחרות הזאת.

אני מניח שזה יכול לפתוח הרבה דלתות, אבל יש לי תחושה שגם בלי להיות מיס ישראל, השמיים הם הגבול בשביל הבחורות האלה.

פורסם
את מי זה מעניין בערב כזה של ספורט ?

נבחרת בכדורגל ואחר כך אש בהיכל...

חיכיתי לתגובה הזו :)

+1

פורסם

האמת בכלל לא היה לא מושג שהתחרות מתקיימת עד שהסתיימו החדשות בערוץ 2 והתכנית החלה מיד לאחר מכן.

לא תכננתי לצפות בזה אבל נתתי לזה צ'אנס, אחרי כמה דקות העברתי ערוץ בגלל המערכונים המפגרים של שלומי קוריאט.

ברכות למנצחת.

פורסם

1+

לא חשבתי, אפילו לרגע, לזפזפ.

נ.ב

משחק א-ד-י-ר של מכבי. מי ייתן והמשחק בחמישי יהיה אותו הדבר.

פורסם

:mm_yeah::mm_yeah::mm_yeah:

ניצחון עצוב.

מקווה מאוד שפרקינס יחזור לעצמו מתישהו בעונה הבאה.

• תוכן חדש...