Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי בעיה ברכב שהוא לא מניע לי כרגע ולא יודע מה לעשות ומה יכול ליהיות הסיבה לכך?

אז ככה זה מתחיל האוטו בדר"כ כלל לא עושה לי בעיות רק כשאני תקוע בפקק או משהו נכבה לי הרדיו דיסק או הדיבורית וחוזר לעצמו מיד לאחר מכן ..

היום באתי להניע את האוטו הוא הניע לי ומיד לאחר מכן נכבה.

ניסיתי לחבר לו כבלים לא עזר . לא נותן סטרטר בכלל.

לקחתי אותו לירידה דחפתי אותו והצלחתי להניע נסעתי קצת כל פעם שהעברתי הילוך או שהרכב ירד מטורים הוא בא להכבות לי ומיד הגברתי טורים הצלחתי להגיע איזה קילומטר נסיעה והוא נכבה ולא יכלתי להניע אותו .

אני חייב לציין שעכשיו לא נדלקים לי האורות יש לי רק אורות בסקלה כשאני פותח סוויץ' וגם כשאני לא פותח סוויץ' האורות בסקלה נשארים דולקים אך בעוצמה חלשה יותר גם כשהרכב כבוי ונעול הוא עדיין מראה את האורות בסקלה אך מעומעמים..

צריך לציין שהרכב הוא פגו' 306 שנת 96 ..

אם תוכלו לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בעצמי בנידון אשמח תודה רבה.

פורסם
שלום יש לי בעיה ברכב שהוא לא מניע לי כרגע ולא יודע מה לעשות ומה יכול ליהיות הסיבה לכך?

אז ככה זה מתחיל האוטו בדר"כ כלל לא עושה לי בעיות רק כשאני תקוע בפקק או משהו נכבה לי הרדיו דיסק או הדיבורית וחוזר לעצמו מיד לאחר מכן ..

היום באתי להניע את האוטו הוא הניע לי ומיד לאחר מכן נכבה.

ניסיתי לחבר לו כבלים לא עזר . לא נותן סטרטר בכלל.

לקחתי אותו לירידה דחפתי אותו והצלחתי להניע נסעתי קצת כל פעם שהעברתי הילוך או שהרכב ירד מטורים הוא בא להכבות לי ומיד הגברתי טורים הצלחתי להגיע איזה קילומטר נסיעה והוא נכבה ולא יכלתי להניע אותו .

אני חייב לציין שעכשיו לא נדלקים לי האורות יש לי רק אורות בסקלה כשאני פותח סוויץ' וגם כשאני לא פותח סוויץ' האורות בסקלה נשארים דולקים אך בעוצמה חלשה יותר גם כשהרכב כבוי ונעול הוא עדיין מראה את האורות בסקלה אך מעומעמים..

צריך לציין שהרכב הוא פגו' 306 שנת 96 ..

אם תוכלו לעזור לי והלגיד לי מה הבעיה ומה אני יכול לעשות בעצמי בנידון אשמח תודה רבה.

נשמע כמו בעיה בהתקנה מקומית של קודן/אזעקה במידה ויש לך אחד כזה.

• תוכן חדש...