Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי סובארו אימפרזה 2006 1.6

אחרי כמה חפירות בנושא הבנתי כמה דברים ויש לי עכשיו יותר ידע אז ככה אני צריך מגבר סאב רדיו דיסק וקומפוננטים

עכשיו אמרו לי שבאימפרזה לא הולך רמקולים במגש מאחורה רק בדלתות מקדימה 6.5 ובדלתות מאחורה הולך 5.25 עכשיו אני לא יודע עם לשתיהם לקנות קונפוננטים או רק לאחד אמרו לי ללכת על המורל טמפו אבל מתקין אחד אמר לי שהטויטרים שלהם נישרפים ואני מפחד שהמערכת תיהיה יותר מידי חלשה ואני לא יהנה בא ואני רוצה שתיהיה איכותית הציעו לי את הרדיו דיסק של פיוניר הדולפינים החדש 5250 נירא לי ואני לא יודע איזה סאב ומגבר לקנות בערך עד 1500

עם מישהו יכול להמליץ לי על משהו אחר תודה רבה יש לי תקציב של בערך 2500-3000 שקל

בתודה מראש נתן

פורסם
נתן היי,

האם התקציב שלך כולל התקנה?

האם שמעת את הטמפו או שרק מהמלצות אתה החלטת לרכוש אותו?!

רק מהמלצות של חברים אני אוהב מוזיקה מזרחית והיפ הופ באנגלית ואמרו לי שזה מצויין בשבילי

וכולל התקנה

• תוכן חדש...